Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Jók az ágyban! 4 meggyőző érv, hogy feminista nővel járj

2016. április 20. - dobojozsi

Minden rémmese ellenére elég kellemes társaságot nyújtanak, lazák és még az ágyban is jók. 4 ok, amiért neked is meg kellene fontolnod, érdemes-e bojkottálni a feminista csajokat.

1. Jó arcok

Valaki egyszer azt magyarázta nekem, hogy a feministák nők férfiaggyal. Ez nyilván nincs így, de annyi igaz, hogy a feminista csajok saját egyéni tapasztalatom szerint szívesebben lógnak férfiak társaságában, és jobban ki is jönnek velünk, mint más csajokkal.

Egy feminista lánnyal sokszor jobban és többet lehet szórakozni, mint egy „sima” csajjal, és ha valódi baráti társaságot keresel egy társ vagy szexpartner mellett, akkor a feminista csajokat nem kéne egyből lehúznod a listádról.

2. Nem hisztiznek (annyit)

Talán épp az előzőhöz kapcsolódik ez is: egy feminista csaj élményeim szerint sokkal kevesebbet fog neked hisztizni a barátai, az exe, az apja, a tanára, a főnöke, az időjárás, vagy bármilyen egyéb véletlenszerű dolog miatt, mint más lányok.

Sőt, sokszor a feminista csajoktól hallom vissza azt, hogy „a nők többsége milyen buta, felszínes és rinyás”. Persze nem azért írom ezt, mert örülök neki vagy egyetértek vele – inkább csak a feminista csajok ésszerű mentalitását mutatja ez is.

3. Céltudatosak

Nem kell frászt kapni egy sikeres nőtől! Ha feministával hoz össze a sors, akkor hamar azon kaphatod magadat, hogy már jóval többet tett le az asztalra, mint te. Ez főleg akkor kellemetlen, ha még korban is hasonlóan álltok, vagy ne adj’ Isten fiatalabb is, mint te…

Ahogy a Punnany Massif énekli, „a világ kerek már a nőknek”, és ezért a fiatal hölgyek is könnyen feltalálják magukat az életben, kapcsolatban, üzletben, karrierben egyaránt. Ha feminista nőkkel találkozol, bizony fel kell tűrni az ingujjadat – persze jó értelemben, hiszen azért kell majd dolgoznod, hogy a férfi önbecsülésed ne szenvedjen kárt, és te is sok sikert érjél el egyéni céljaiddal!

4. Jók az ágyban

Kell ennél nyomósabb ok?  A feminista csajok nem szégyellik kimondani, mit akarnak, és minek örülnek a lepedők között. És megsúgom, hogy a kívánságaik sokszor akár vadabbak is lehetnek a te fantáziádnál…  Ha más okból nem, ezért legalább adhatnál egy esélyt a feminista hölgyeknek!

(forrás: men.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr258556006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása