Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Akkor most dugunk, vagy mi? - Az elcsökevényesedő szexuális kultúráról

2016. április 07. - dobojozsi

Hová tartotok, ti vámpíros filmeken, és szürkeötvenárnyalatán szocializálódott, kiégett agyú és szívű, szexuálisan, morálisan, és intellektuálisan faragatlan lányok? Merre meneteltek, kinek a karjaiba hullotok bele gyanútlanul, lelketlenül felnőtt kalandot, gyorsan ható tüneti kezelést keresve?

A lány csinos arcán monokli. Összeverték, bántalmazták? Szörnyű. Hol az a szemét, feleljen csak a tetteiért, erre nincs bocsánat. Vagy netán egy hevesebb szexuális játszadozás során szerezte a zúzódásokat? Jaj. Izgi. Trendi a szado-mazo, próbáljuk ki, imádjuk a tabudöngetést. Tizenhárom éves lányok nézik leesett állal, transzba esve az S&M filmeket, és méláznak el vágyakozva a gondolaton, vajon tényleg jó lehet, ha valaki fojtogat, durva pirospecsenyét játszik a fenekemen, fenyít, paskol, vagy lovaglópálcával ütlegel? Valahol érzi ő, az egész távol áll tőle, mint matekórán a deriválás, és az integrálás, ugyanis először az alapoknál kellene elkezdeni, mint például a törtek összeadása és kivonása. Vagy egy csók. Simogatás. Szeretkezés. Felelősség. Egy őszinte beszélgetés valakivel, aki elmondja neki, az élet nem feltétlenül a tabudöntögetésről szól. Nem kell mindig wonderwomanként, vagy supermanként minden trendet bekajálnunk, nem kell élnünk vele, és nem kötelező ontani és fröcsögtetni a tabudöntögető kommenteket az interneten. Való igaz, a szadomazo és egyéb innovatív erotikus kísérletezgetések emancipációját éljük, egy alapjában véve szexuálisan primitív, elcsökevényesedett, és érzelmi szegény szép, új világban.

A szórakozóhelyeken több a nő, mint a férfi, aki merev részegre issza magát, sikkesen okádnak a bejárattól egy méterre, és szomorú bociszemekkel csodálkoznak, ha a srác csinos kis fejecskéjüket a szájuk helyett farkuk felé irányítja közvetlenül. Él még bennük némi emlék az első szexuális felvilágosító óráról, de az igazság az, ők akkor már régen messengeren dobtak ciciszelfit a fiúknak, és a világhálónak. Fej nélkül persze, ami elmondható most is, fej, szív, érzelem, és szexuális intelligencia nélkül hajítják oda a kérdést: akkor most dugunk, vagy mi? Mert ha nem ismizünk, akkor legalább dugjunk. Gáz, ha odáig sem jutunk el. Mi történt az emberi aggyal? Valaki megfogta, összerázta, és az emberiség egy része beteg, deformált, idióta lett? Hja, elkurvult a világ drágám, halljuk az unásig ismert, lassan életszabállyá váló frázist. Semmi nincs már, amit pénzért ne lehetne megvenni. Dehogy nincs. Csak a tabudöntögetők azt gondolják, egy dildóval, vagy zabolázóval meg lehet oldani egy párkapcsolati konfliktust. Esetleg már a kezdet kezdetén ezzel indítják a feltáró, mindent eldöntő beszélgetést, mi hogyan állunk mindehhez, nálunk bevethető újítás gyanánt? Néhány S&M innováció segítségével talán majd felfrissül a szerelmi élet, de közben csitt, nehogy kommunikálj, ne lelkizz, ne hisztizz, ne vájkálj, ne akard megtudni, mi zajlik a lelkemben, azt ugyanis elveszítettem a szexshop felé félúton. Elmagányosodott, elhanyagolt, érzelmi zombi lányok keresik Mr. Grey-t, vagy legalább egy cukorpapát, aki eltartja őket. És pornófüggő, merevedési zavarokkal küszködő, normális szexuális életre képtelen, munkaholista férfiak élik látszólag példás családapa életüket. A társkereső oldalak ma olyanok, mint az éjjel-nappal nyitva tartó patikák, ahol súlyos magányból fakadó, nem szűnő szexéhségre lehet azonnali gyógyírt szerezni. Másra nem igazán alkalmas a bio-webshop, talán egy fényévben egyszer előfordulhatnak kivételek.

Hol vannak az emberi érzések, hol a tudatosság? Hol van a szerelem? Hová tartanak a divatból lett tabudöntögetők? Hol van a megértő hallgatóság, hol az odafigyelő szülő, hol a rendes követendő minta, hol a valódi bizalom, a megértő társ, hol van a feltáró beszélgetés, az érzések kinyilatkoztatása? Hol vannak a felfelé tartó lépcsőfokok, hová lettek az életszakaszok, hol az egészséges nyitottság, és hol az okos, tudatos döntésképesség?

(forrás: stylemagazin.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr438556046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása