Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Így növeld a termékenységed – 5+1 tipp

2016. április 06. - dobojozsi

A férfiak spermaszáma átlagosan 3%al csökken évről évre. Használd ezeket a tuti potencianövelő tippeket, hogy visszanyerd, amit elvesztettél.

7:30 A reggeli lendület

Lehet, hogy még alig vagy ébren, de a termékenységeden már most segíthetsz egy kicsit, hogy ha egy fél citrom levét belefacsarod egy bögrényi forró vízbe. „Ez felgyorsítja a májad ösztrogén lebontását, ami köztudottan az egyik fő termékenységet romboló hormonod.” – magyarázza Emma Cannon terapeuta. „Leghatásosabb, ha üres gyomorra iszod meg.”

Termékenységnövelő erő: 7/10

8:00 Katona fokozat bekapcsolva

Hogyan szereted a reggeli tojásokat? Felejtsd el a hétvégi rántottákat és főzz inkább helyette főtt tojást. „A tojás egy egész sor aminosavat tartalmaz, ami pozitívan befolyásolja a spermatermelésedet.” – magyarázza Maria Griffiths, táplálkozási tanácsadó. „Kerüld az olajban való kisütést, hiszen úgy nehezebb feldolgoznod a tápanyagokat.”

Termékenységnövelő erő: 8/10

8:15 Etesd meg a versenyzőket!

Fektess be a spermabankodba egy napi adag Koenzim Q10 tablettával. A szaporodási tanácsadó Zita West szerint: „A tabletta felgyorsítja a mitokondriumot a spermiumban.” Nem, ez nem az a mikroszkópikus életforma, ami a Jedi erőt hordozza magában, hanem csak szimplán a versenyzőid energiáját biztosítja.

Termékenységnövelő erő: 9/10

13:30 Gyerünk gyümölcsért!

Töltsd fel a szervezetedet gránátalmával, ugyanis az egyik leghatékonyabb nemzőképességet növelő gyümölcsünk. Friss tanulmányok kimutatják, hogy növeli a libidódat, javítja a vérkeringést és a polifenol egészségesen tartja a spermiumokat. Az érett gyümölcsökben több tápanyag található, szóval ragadj meg egyet az ebédszünetben, mielőtt visszamennél dolgozni.

Termékenységnövelő erő 10/10

18:00 Nehéz és izzasztó

„Nyomd meg jobban az edzést és akár építs be új gyakorlatokat is.”  – tanácsolja Ian Mellis személyi edző. „A magas intenzitású edzés megnövekedett tesztoszteron szintet fog eredményezni. Ez pedig a szexuális életed terén nagyon jól fog jönni. Fogj egy súlyzót a kezedbe, nyújtsd ki a fejed fölé majd fokozatosan ereszkedj alacsonyabbra! Térdelj le, majd végül arccal a földnek feküdj le. Kezdd újra a gyakorlatot, de ügyelj arra, hogy a karodat a helyén tartsd! Hatszor ismételd meg a mozdulatsort!

Termékenységnövelő erő: 9/10

19:00 Az esti tea

Állítsd a katonáidat csatarendbe a lefekvés előtti forró bögre ginzeng teával. A Panminerva Medica orvosi folyóirat egy friss tanulmánya szerint ez az ázsiai növény remekül növeli a spermiumok mozgékonyságát. Segít az elalvásban is, szóval a legtöbbet hozhatod ki belőle mielőtt az utódaid megérkeznek.

Termékenységnövelő erő: 7/10

(forrás: menshealth.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr18556054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása