Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Apró trükkök, amelyekkel felkelthető a férfiak a szexuális vágya

2016. március 31. - dobojozsi

Tudtad, hogy a férfiak 70 százaléka képes fantáziaképektől beindulni? Ha nem, akkor olvass tovább, mert adunk néhány apró tippet, amivel közelebb kerülhetsz a partnered titkos vágyainak kielégítéséhez.

A férfiak vizuális típusok

A nők hajlamosabbak a szexet az érzelmi oldaláról megközelíteni, a férfiakat viszont sokkal inkább a látvány izgatja fel, így nem feltétlenül célravezető dolog lekapcsolni a villanyt. Ha romantikára vágysz, lehet a fényforrás gyertya is, de a teljes sötétségbe burkolózást a férfiak nem nagyon kedvelik.

Beszéljétek meg!

Nem ciki az ha rákérdezel, hogy mik hozzák lázba, sem a kapcsolat elején sem később. Könnyebb a helyzet, ha mindezt nem egy szexuálisan túlfűtött pillanatban teszed meg, hanem mondjuk egy vacsora után egy pohár bor mellett puhatolod ki, hogy mi az, aminek nem tud ellenállni. Flörtöljetek sokat az első szexuális együttlét előtt, abból nagyon sok információt tudhatsz meg, mire vágyik és hogyan.

Hullámvasút

Szép lassan kezdd az kényeztetést, aztán húzz bele, aztán lassíts megint. Minél jobban elhúzod az aktust, annál frenetikusabb élvezetben lesz része a barátodnak.

Csak finoman

A legtöbb férfinak a mellbimbói nagyon érzékenyek - csakúgy, mint a nőknek - így ezeken keresztül nagyon hatékonyan fel lehet izgatni őket. Bánj vele olyan finoman, mint ahogy te szereted, ha bánnak veled.

A csók egy bevált fegyver

A férfiak sem vetik meg a csókolózást, arra azonban figyelj, hogy ne legyél túl rámenős. Van, aki a vadabb lányokat szereti, mások a szelíd, érzékeny lányokat, ezt a jelleméből, célozgatásaiból tudni fogod. A lényeg, hogy a kapcsolat elején semmiképp ne rohand le, add meg neki a lehetőséget, hogy kezdeményező, vadászó "férfi" legyen. Később persze izgalmas lehet a szerepcsere, és lehetsz te is az, aki átveszi a csábító szerepét.

Mesélj!

Játssz a képzeletével. Az, ha a telefonban ecseteled neki pár percig, hogy most mit, hol hogyan és meddig csinálnál vele, bizony fontos találkozókat és halaszthatatlan munkákat tud felülírni, úgyhogy ne lepődj meg, hogy még le sem tettétek a telefont, és ő már ott kopog az ajtódon.

(forrás: lifenetwork.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr858508940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása