Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Potencianövelő zöldségek

2016. március 06. - dobojozsi

A zöldségfélék némelyikéről feltételezik, hogy oldja a frigiditást, növeli a potenciát, szerelmi érintkezésre ösztönöz, paráznaságra csábít. Azt, hogy a bőrt erősen ingerlő csalánt már az ókorban nemi serkentőszerként használták elképzelhető, de azt, hogy a szexuális vágyat fokozza a paradicsom, a burgonya, a padlizsán, a paprika már kevesen gondolnák.

A falloszt szimbolizáló spárga a nemi vágyat jelképezi, a néphit szerint, aki sok spárgát eszik, az sok szeretőt tud kielégíteni. A torma szerelemre tüzel, a sárgarépa pedig szerelmi légyottra késztet.

A zeller serkentő erejéről úgy tartják, hogy a belőle készült saláta lángra gyújtja a szerelem parazsát és erősíti a nemi szerveket. A lestyánt férfias-szexuális jellege miatt szerelem-botocskának hívják. A petrezselyemről feltételezik, hogy képes egy új élet megalkotására. A középkorban petrezselyem szárával szerelmi varázslatokat űztek, a gyökerét pedig szexualitásra ösztönző hatása miatt használták.

A szerelmi vágy felkeltésére az egyiptomiak retket ettek, a franciák a paradicsomon és a krumplin kívül a padlizsánt tartották afrodiziákumnak. A borsmustárt vagyis a rucolát pedig a görögök és az olaszok fogyasztották szívesen. Az angolok több zöldségféle mellett az articsókát használták hatásos ajzószerként.

Az indián asszonyok a tök pörkölt magjait rágcsálva adják a férfiak tudtára, hogy hajlandóak szeretkezésre, Indiában a tökmagoknak a tantrikus szerelmi rítusoknál van fontos szerepe.


A maják a napraforgó szirmaiból szerelmi bájitalt főznek, s ha a napraforgó sziromleveleit olajban kisütik, és sóval, borssal ízesítve fogyasztják, akkor ez megsokszorozza a házasélethez szükséges testi erőt.

A szapora gomba erotikus hatású. A mexikói sámánok a varázsgombát mint az "istenek húsát" fogyasztották, hogy látomásaik támadjanak, tudjanak betegeket gyógyítani, kapcsolatot teremtsenek istenekkel és az ősökkel. Az önkívület során gyakran tettek szert erotikus kéjre és tartós orgazmusra. Ázsiában elterjedtek a csábos "galócalányokról" és a "galócaemberekről" szóló történetek, a homorú vagy kidomborodó alakú gombákat előszeretettel hasonlítják a női vagy a férfi nemi szervekhez. Indiában a légyölő galócából részegítő hatású, hallucinációt keltő italokat készítenek, a Védák itala a szoma is tartalmazott légyölő galócát.

(forrás:erzsebetrosta.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr918450068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása