Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Top 10 potencianövelő eladási statisztika - februári eladások alapján.

2016. március 05. - dobojozsi

Ismét eltelt egy hónap. Most megnézhetjük a februárban kialakult potencianövelő eladások statisztikáját. Igaz ez egy picivel rövidebb hónap volt az átlagosnál, de ettől még ugyan úgy bekértük több mint 10 potencianövelő termékekkel foglalkozó webshop eladását, amiből kialakult a mostani diagram.

Egyenlőre még mindig nem lehet elvenni a dobogó legfelső fokát a dragon power potencianövelőtől. Sőt azt a megállapítást lehet levonni a januári és a februári eladásokból, hogy a dragon power potencianövelők eladása 23%-ról 32%-ra növekedett. Ez nem kis eredmény ha a 100% ot nézzük.

A második helyen sem történt nagy változás, ismét a booboom potencianövelő kaptam meg az ezüstérmet. Annyi különbséggel, hogy a januári eladásokhoz képest sikerült 3% os erősödést elérnie.

A bronzérmet, tehát a harmadik helyet visszavette a green snake forte potencianövelő, így a januárban harmadik helyen végző xxlpowering visszaesett a negyedik helyre. De ha jobban megnézzük azért minimális lehet az eltérés, mert %-os arányban nem térnek el egymástól... mondhatni tized % os eltérésekről lehet beszélni.

Az ötödik hatodik és hetedik helyen egyaránt holtverseny alakult ki, közel azonos %-ok mutatkoznak, így azt láthatjuk hogy a gold power potencianövelő, a natural power potencianövelő és a tornado potencianövelőt hasonló mennyiségben értékesítették a weboldalak

Végezetül de nem utolsó sorban a nyolcadik, kilencedik és tizedik helyen szintén holtverseny alakult ki a redone potencianövelő, az eltorito potencianövelő és a virility max potencianövelő között.

Láthatjuk tehát hogy jelenleg ez a 10 termék volt Magyarországon a legjobb potencianövelő, melyet legtöbben kerestek potencianöveléshez.

A statisztikát a MrPotencia.hu tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr858447390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása