Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Görögdinnye: a természetes potencianövelő

2016. február 07. - dobojozsi

Kutatók szerint a népszerű nyári gyümölcsnek a potencianövelőkhöz hasonló hatása van a vérerekre. Azok a férfiak, akik szeretnék szexuális életüket némileg fellendíteni, legjobb, ha a sört és húsételeket görögdinnyére cserélik!

A görögdinnye a legújabb kutatások szerint természetes potencianövelőként hathat. Ennek oka az lehet, hogy ebben a gyümölcsben sokkal több citrullin nevű aminosav található, mint azt korábban gondolták. A citrullin a különböző potenciazavarokat kezelő gyógyszerekhez hasonló módon hat a vérerek tágulására és ernyedésére.

"Már korábban is tudtuk, hogy a görögdinnye tartalmaz citrullint, ám mindezidáig azt hittük, annak jelentős része a gyümölcs héjában található"- mondta Bhimu Patil, a Texasi Egyetem kutatója. Most azonban kiderült, hogy a görögdinnye ehető része sokkal több citrullint tartalmaz, mint azt korábban gondolták. A mechanizmus a következő: a citrullin az arginin nevű aminosav segítségével fokozza a nitric oxid szintézisét, így a vérerek tágulását segíti. Felmerül a kérdés, hogy mennyi görögdinnyét kell mindehhez fogyasztani? Nos, erre sajnos még nem született válasz. Azt tudjuk, hogy körülbelül 10 dkg dinnyében 150 mg citrullin van, ám nem tudjuk, mennyi kell a Viagráéhoz hasonló eredmény eléréséhez.

Hatásos?

A kutatás eredményét sokan kétkedéssel fogadták és félrevezetőnek vélik. A San Diego Egyetem professzora, Dr. Irwin Goldstein (aki számos potenciazavar kezelésére szolgáló gyógyszer kifejlesztésénél volt szaktanácsadó), állítása szerint az amerikai férfiak jelentős hányada szed rendszeresen arginint, és ez igaz a merevedési zavarokkal küzdőkre is.

Szerinte, noha az arginin feladata a nitric oxid előállítása, melynek fontos szerepe van az értágulat és erekció előállításában, ez nem jelenti azt, hogy a citrullinben gazdag ételek fogyasztása elegendő argininhoz és megfelelő merevedéshez vezet.

Hasonló véleményen van Dr. Roger Clemens, a Los Angeles-i egyetem orvosa, aki az arginin erekcióra gyakorolt jótékony hatásait vizsgálta. Őt látszik alátámasztani egyik kutatása, mely során az önkéntes résztvevők naponta háromszor fogyasztottak görögdinnyelevet, és három hét elteltével is csak 11%-kal volt magasabb az arginin-szintjük. Tehát rengeteg görögdinnyét kellene fogyasztani, hogy jelentős hatást érjünk el vele.

Mindez nem változtat a tényen, hogy a dinnye alacsony kalóriatartalmú, a citrulline mellett gazdag likopinban és béta-karotinban, hűtve pedig kiváló frissítő. Élvezze!

Forrás: WEBBeteg - Cs.K. fordító, lektorálta: Dr. Jóna Angelika, gyermekorvos; Forrás: WebMD)

A cikkeket a Mr.Potencia.hu oldal biztosította.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr88367842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása