Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Több mint 10 potencianövelő websop alapján összeállított eladási statisztika.

2016. február 05. - dobojozsi

Minden hónapban összeállítjuk a TOP 10 potencianövelő terméket, melyet 14 webshop eladásai alapján készítünk el.

A következő grafikont a 2016. január 1 és január 31 közötti eladások alapján készítették el.

Régebb óta követjük nyomon ezt a statisztikát, és adunk hozzá némi magyarázatot is.

top_10_potencianovelo_januar.png

Ahogy látjuk az első helyen a Dragon Power potencianövelő vezet. A DragonPower potencianövelő terméket egyszerűen hónapok óta nem sikerül leszorítani a dobogó legfelsőbb fokáról. Tény és való, hogy visszaesett a részesedése a 100%-ból. 2015.-ben Korábban volt, hogy több hónapon keresztül több mint 40%-os eladási arannyal nyert. A második helyezett a BoomBoom potencianövelő. Igaz még friss termék úgymond a piacon, elvégre nem olyan ismert és nem olyan régóta van a magyarországi potencianövelők világában mint a Dragon Power, mely már 2006 óta hódí a potencianövelő szereket kereső férfiak körében. Az biztos, hogy nagy vetélytársa lehet bármely itthoni potencianövelő terméknek a Boom Boom potencianövelő. A harmadik helyet most az XXL Powering For Men potencianövelő nyerte el, mely szintén egy elég ismert vágyfokozó a piacon. Ismertségét annak köszönheti, hogy régen még a patikákban is kapható volt, bár akkoriban még csak egy szemes kiszerelésben volt elérhető, ezért egyre többen találnak rá újra erre a kivételes potencianövelő termékre. A Green Snake Forte terméket szorították háttérbe, azaz a 4 helyre a korábban leírt termékek. Eddig nem nagyon volt rá precedens, hogy a dobogó harmadik fokára se kerüljön fel a jól ismert Green Snake potencianövelő. Testvérterméke a Virility Max Plus csak a tizedik helyre tudott bejutni. Az Ötödik hely a Natural Power For Men potencianövelő. Szintén mindig benne van a toplistában testvértemékével együtt az El Torito For Men potencianövelővel, mely most csak a hatodik helyet szerezte meg. A Gold Power potencianövelő most csak a hetedik míg a friss Red One Potencianövelő pár hónap alatt bekerült a top 10 potencianövelők közé, és már most a nyolcadik helyen zárt. Pedig ha azt nézzük, hogy nincs 3-4 hónapja a piacon a redone potencianövelő, akkor ez egy igazán kimagasló eredménynek számít véleményünk szerint. A BoomBoom potencianövelő testvére a Tornado potencianövelő zárt a kilencedik helyen most. Szintén friss termék még a piacon, bár szerintünk a boom boom nagyobb hírverést kapott, így ezért is van hogy jobban keresik és viszik. Pedig a tornado potencianövelő is nagyon hatékony, sőt mondhatni hogy az egyik legerősebb potencianövelő termék férfiak részére, melyet szintén vásárlói vélemények alapján állítjuk.

Vajon mit hoz majd a február? Melyik potencianövelő termék lesz a legkeresettebb? Nos Március első hetében ismételten jelentkezünk a friss hírekkel.

A potencianövelő statisztikai adatait a Mr.Potencia.hu oldal biztosítja számunkra.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr358363382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása