Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Reggel, délben vagy este? Mikor ideális? Lehet, hogy neked mindig, de a nőknek nemigen.

2015. december 06. - dobojozsi

Reggel

A legtöbb férfi szerint az egyik legideálisabb szex - időpont az ébredés utáni pillanatok.

Ez még igaz is lehet, de mielőtt letámadnád a kiválasztottadat, nem árt tisztázni, ő hogyan áll a reggeli finomságokhoz.

Mert lehet, hogy egy kissé mufurc ebben az időpontban, és semmi másra nem vágyik, csak egy kávéra, fogmosásra, reggelire, stb.

A reggeli szex nagyon jó lehet, csak arra vigyázz, hogy a másik is így gondolja, különben marad a hideg zuhany.

Munka előtt

Ha nem közvetlenül az ébredés utáni időpontot preferálod, hanem annyi időt hagysz, hogy a másik felébredhessen, akkor is beleférhet a játék még munka előtt.

Ez egyrészt nagyon izgató, másrészt beindítja a vérkeringést, fokozza a vérnyomást és energiával tölt fel, nem is beszélve arról, hogy ébresztési szempontból a kávé, a tea, de még a hideg vizes tusolás is elbújhat mellette.

Ebédszünet

Ha olyan szerencsés vagy, hogy az ebédszünetben meg tudod látogatni a párodat, akkor számíthatsz egy kis vérpezsdítő szexre is.

Már persze csak akkor, ha a párod is ráér, és nem túl stresszes a munkája. Mert előfordulhat, hogy a legutolsó dolog az együttlét, amire éppen vágyik, mivel a munkája nagyon leköti őt.

Az ebédidős szex nem feltétlenül jó ötlet, mindenképpen egyeztess előtte.

Hazaérkezés után

Talán a nap egyik legtökéletesebb időpontja az, amikor hazaértek a munkából.

Ekkor már nem kell azokkal a problémákkal foglalkozni, amik kitöltötték a napodat, és koncentrálhatsz magadra és a másikra.

Nem kell még azt sem megvárni, míg átöltöztök, vagy egyáltalán a cipőt leveszitek. Az egész napos feszültségnek tökéletes levezetése lehet a „hazaérkező szex”.

Lefekvés előtt

Jellemzően a legtöbb páros ekkor próbálkozik az együttléttel. Hiszen sötét van, már amúgy is az ágyban vannak, tehát minden adott egy kellemes szexhez.

De a legtöbb esetben ez nem éppen az az együttlét, amiről a férfi, vagy akár a nő álmodik. Ha nem készültök fel rá előre, akkor előfordulhat, hogy egy gyors, és nem éppen fantasztikus aktusban lesz részetek.

Az lefekvés előtti pillanatokban sokszor agyban már arra készültök fel, hogy végre alvás van, vége a napnak, ezért nem biztos, hogy azonnal rá lehet hangolódni a játékra.

Éjjel

Ritkán ugyan, de az is előfordul, hogy a páros egyik tagja – jellemzően a férfi – az éjszaka közepén felébred, és igencsak „éhesnek” érzi magát.

Ha ilyenkor odafordul a másikhoz, és felébreszti, akkor két dolog történhet: vagy morgás lesz a jussa, és az ébresztgetett fél elfordul, vagy pedig hangos letolás, és utána elfordulás lehet a jutalom.

A másikat felverni a legszebb álmából a legritkább esetben lesz szex. A jellemző inkább az, hogy még másnap reggel is morcos lesz a másik, és lehet, hogy az egész napra elfelejthetjük a pajzán gondolatokat.

Tipp

Ahhoz, hogy egy kicsit nagyobb legyen az esélyed a nap közbeni szexre, bombázd pikáns, vagy nagyon is lényegre törő sms-ekkel a párodat.

Ha egy kicsit felizgatod, akkor nyert ügyed van, persze csak akkor, ha az időzítésed is jó.

A szex mindig jó. Vagyis majdnem mindig, mert sajnos vannak olyan helyzetek, amikor a pikáns gondolatok, és a kéjes simítások az utolsók, ami az ember eszébe jut.

(forras:men.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr858144798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása