Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Főnök vagy toleráló típus vagy egy kapcsolatban?! Most kiderülhet...

2015. december 06. - dobojozsi

Van egy kapcsolatod. Szeretitek egymást, segítetek a másiknak kisebb nagyobb problémák megoldásában, jól elvagytok. De az egyikőtök mindig vezet.
Vagy a férfi, vagy a nő a főnök a kapcsolatban. Függ a személyiségtől, munkában betöltött pozíciótól. Egy idő után ez szépen kialakul, mindenkinek meg lesz a maga szerepe a kapcsolatban. De ki az, aki az ágyban viseli a nadrágot (vagy inkább ki veszi le előbb)? Mitől függ, hogy ki a dominánsabb az ágyban?

Fordított arányosság van a “valóságos” és a nemi élet között.
Akik a munkahelyükön főnökök, vezetők, sok embert irányítanak és döntő a szavuk, éjszakánként pont arra vágynak, hogy ők legyenek a kiszolgáltatott szerepben. Szeretik ha kikötözik őket, ha más uralkodik a testükön. Az ilyen típusú férfiak imádják, ha a nő van felül, a nők pedig, ha az erősebbik nem. Kényeztetésre vágynak, arra, hogy más parancsoljon nekik.

 

S ez fordítva is igaz. Az “alkalmazott” típusúaknak szükségük van arra, hogy megmutassák mit tudnak. Az életben betöltött szerepüktől függetlenül ők is erősek és bizonyítani akarnak a párjuknak, hogy bármit képesek elérni és pillanatok alatt térdre kényszeríteni egy másik embert.

Mindez persze tudat alatt zajlik. De nézd csak meg saját magadat, hallgasd meg a barátnőidet vagy barátaidat és rá fogsz jönni, hogy mennyire igaz ez az eddig ki nem mondott szabály.
Azonban nagyon fontos, hogy oda figyeljünk arra, mire van szüksége a másiknak. Két domináns személynél nagyon vad és extrém intimitás van, folytonos hatalomvágy és küzdelem van a nemek között. Az ellenkező beállítottságú embereknél azért veszélyes a dolog, mert rettenetesen el tud laposodni az együttlét és ebből kifolyólag maga a kapcsolat is.

Az éjszakák befolyásolják a nappalokat – a nappalok pedig az éjszakákat. Azt mondják, az élet egy nagy színház, tehát figyelj oda, hogy minden színtéren tudd, hogy kit játszol. Különben nem lesz happy end.

(forrás:netbulvar.eu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr588144698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása