Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

A többszörös orgazmus a férfiaknál

2015. december 06. - dobojozsi
A női többszörös orgazmus egy elfogadott ténynek tekinthető, ilyenkor a hüvely- és húgycső körüli, méh- és gátkörnyéki izmok ritmikusan összehúzódnak. Ezek az izmok igen gyengék, tudatosan nem tudjuk megfeszíteni-elernyeszteni őket. Arnold Kegel dolgozta ki az ötvenes években az orgazmus-készségben igen fontos szerepet játszó izomcsoport fejlesztését. Ezt nevezzük ma intimtornának, amely segítségével fokozható az orgazmus intenzitása is.
De lehetséges ez a férfiaknál is?

A férfiak esetében a prosztata körüli izom aktivitásával érhető el ez a hatás. Ez az izom a prosztatában működő szelepet vizeléskor és ejakulációkor be- és kikapcsolja. Ha ez az izom megakadályozza a szelep kinyitását, akkor lehetséges az orgazmus, kilövelés nélkül is. Elméletileg tehát ötszörös vagy hatszoros orgazmusra is képesek lehetnek a férfiak.

Itt ismét felvetődik a kérdés, hogy ez valódi orgazmus, vagy csak hasonlít az orgazmusra? Egyes kutatók szerint ez a jelenség nem nevezhető orgazmusnak, mivel annak időtartama nagyon rövid, ezért nem hasonlítható az ejakulációhoz. Mások viszont úgy vélik, hogy az orgazmushoz hasonlító érzések szintén orgazmusnak minősíthetőek. Más szóval egyes férfiak képesek lehetnek többszörös orgazmus közeli állapotokat megvalósítani, amíg végül el nem érik az ejakulációt. Meg kell említeni azt is, hogy a prosztata körüli izom tornáztatásával azok gyorsabban regenerálódnak, és hamarabb képessé válhatnak az újabb aktus elkezdésére, az intim tornának tehát férfiak esetében is lehetne létjogosultsága.

(forrás:WEBBeteg - Lektorálta: Dr. Jóna Angelika, gyermekorvos)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr258144838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása