Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

A korai magölés kezelhető!

2015. december 06. - dobojozsi

Viselkedésterápiás megközelítéssel, a korai magömlés rossz tanulási folyamat eredménye. A férfi korábban valamiért sietett az önkielégítéseivel, titkolta, bűntudata volt, ezért rögzült a korai, 2-3 percen belüli magömlés. Olyan rövid is lehet ez az időszak, hogy néhány másodperc, mozdulat után is megtörténhet a magömlés, mely kondicionális tanulás következménye. A fiúk 6-7 éven át gyakorolják ezt, részint mert az önkielégítés célja a magömléssel járó örömszerzés, részint, mert minél hamarabb szeretnének kiszabadulni a bűntudattal járó helyzetből. A hosszabb időtartamot meg kell tanulniuk.

Az analitikus megközelítésnél általában a nők, vagy a konkrét partner iránti ambivalens, vagy ellenséges érzelmeket kell tudatosítani a férfiban. Ugyanis a dinamikus irányzatok főleg a személyiségen belüli, többnyire tudattalan, erők mozgató hatásával, küzdelmével magyarázzák a tüneteket.

Viselkedésterápiában késleltetni kell a magömlést, elterelő fantáziálás, az ingerlés szüneteltetése, vagy az elszorításos technika segítségével. Ez utóbbi technika minden férfinál kiváltható reflexszerű folyamat, mely gátolja a magömlés beindulását. A hímvessző alsó oldalán vonulnak azok az idegpályák, melyek felelősek az ejakulációért, és annak blokkolásáért. Ha megfelelő időpontban a hímvessző alsó felszínére, közvetlenül a makk alatt határozott nyomást gyakorlunk, az ejakulációs folyamat blokkolódik, pontosabban nem indul be. Mi a "megfelelő időpont"? A merev hímvesszőn, az izgalom magas szintjén bármikor kipróbálhatjuk az elszorításos technikát. A korai magömlés késleltetés elsajátítható. Azonban van egy pont, ami után átbillen a férfi az "elkerülhetetlenségi szakaszba". Ekkor már hiába próbálkozik akár mivel, az ejakuláció reflexfolyamata beindul, a magömlés nem kerülhető el. Ez 5-10 másodperc nagyságrendű időszak a magömlés előtt. Ez is tanulás eredménye, hogy a fiatalember érzékelje a magömlés közeledtét, illetve azt, hogy mikor lépett be az "elkerülhetetlenségi" szakaszba.

Tanácsos már a serdülőben tudatosítani, hogy a korai magömlés megelőzése érdekében ne a "gyors" időre alakítsa ki a nemi működésének reflexfolyamatát.

(forrás:webbeteg.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr108144834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása