Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

9 fontos női szextitok, amit minden férfinak ismernie kellene!

2015. december 06. - dobojozsi

Ali Adler, producer és szerző évekig dolgozott heteroszexuális férfiakkal különböző szerkesztőségekben munkája kapcsán. Leszbikus nőként egyedülálló módon világított rá a női szexualitásra, és úgy döntött, kiad egy könyvet a saját tanácsaival férfiak számára. Az alábbi listában ezek közül olvashattok néhányat.

1. Az első és legfontosabb „Vagina Aranyszabály
Ne azt és ne úgy csináld, ahogy magaddal tennéd! A női test különbözik a férfiakétól. Nézz a nő szemébe! Fordíts kellő figyelmet a fejbőr masszírozására, a haj simogatására! Ne dugd a nyelved a nő fülébe, csókolózás közben viszont nyugodtan használd! Zuhanyozz le! Finoman, lágyan simogasd a melleit! Markold meg, paskold a fenekét! Légy gyengéd, ha a legintimebb területeken kalandozol!

2. Hacsak nem kiáltja szenvedélyesen, hogy máshogyan csináld. Ez a lényeg. A fokozatosság.

3. „Figyeld a női test rezdüléseit. Ne csak a kimondott szavakra figyelj, „ez jó érzés, ez kevésbé”, hanem magára a testre és annak reakcióira koncentrálj.” (John Stamos) Kalandozz a testén! A mellbimbók, a fül, a has mind-mind rendkívül érzékeny pont a nő testén. Kísérletezz, mi hozza izgalomba!

4. Éreztesd vele, hogy a nemi szerve, vaginája a legnagyszerűbb, legfinomabb, legillatosabb dolog, aminek valaha is a közelében voltál. A nőknél a szex gyakran fejben dől el. Ha nem érzi jól magát a bőrében, nem elégedett a testével, több idő kell neki az ellazuláshoz. Ebben fontos szereped van!

5. Ne küldj képet a nemi szervedről! Soha! A nemi szervekhez nem véletlenül társítják a privát kifejezést. Nem jó ötlet képeket küldözgetni róla még egy tesztoszteron-túltengéstől fűtött pillanatban sem.

6. A közhiedelemmel ellentétben a klitorisz valójában nem egy apró pénisz. Ne gondold, hogy az, még ha biológiailag ugyanabból a szövetcsomóból fejlődik is ki az anyaméhben. A lényeg, hogy kerüld a durva, súroló mozdulatokat. A pénisz rendkívül érzékeny, de gondolj bele, hogy a csiklónál kis területen még annál is több idegvégződés található. Ezért fontos, hogy légy gyengéd, ha ehhez az apró ponthoz érsz!

7. Finoman csókold, kezdetben ne használd a nyelvedet. Akárcsak a szexben, csókolózás közben is figyelj a fokozatosságra, az intenzitás növelésére. A nyelved nem marsjáró; nem egy kutatási eszköz, amit arra programoztak, hogy nyálmintákat szállítson a NASA-nak.

8. Ne javítsd ki, csak hallgasd meg! Ez nem nehéz feladat, de nagyon lényeges. Ne úgy gondolj a péniszedre, mint egy csavarhúzóra, hanem mint egy mikrofonra. A nők nem akarják hallani a megoldásaidat, mert azok általában értelmetlenek számukra, és idegesítik őket. Ha megpróbálod megoldani a „problémáját”, éppen ellenkező hatást érhetsz el. Fontos, hogy a nő érezze, van, aki megérti őt. Tehát azt tanácsolom, hogy fogd be a szád.

9. Értékeld önmagad! Ne állj ellen a változásnak ebben a folyton változó, fejlődő világban. Ne félj feltenni magadnak nehéz kérdéseket!
(forrás:szeretlekmagyarorszag.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr818144784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása