Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Rossz a szex? Csináld jobban!

2018. június 20. - dobojozsi

A jó szex a kiegyensúlyozott kapcsolat egyik alapja. De mi történik akkor, ha valami egyszer csak elromlik? Van gyógyszer vagy módszer, ami visszahozhatja az elvesztett gyönyört?

Elvesztettem a vonzerőmet? Elvesztettem a szexuális érdeklődésemet? Kiveszett belőlem minden erotika? Kérdések sora, amely megfordulhat a fejünkben akkor, ha a korábbi kiegyensúlyozott, szenvedéllyel teli szexuális élet egyszerre inkább kötelező, de egyre kevésbé örömteli programot jelent. A jó hír, hogy a folyamat visszafordítható. Kell hozzá odafigyelés, sokszor szakember segítsége, kitartás, türelem, kísérletező készség.

Lehet tényleg rossz a szex? Szögezzük le az elején: olyan nincs, hogy valaki képtelen a jó szexre. Az előfordul, hogy aki nyitottabb, könnyen éli meg a gyönyört. Mert többet próbálja, mert kiismerte magát, mert meg meri mondani, mi jó és mi nem az. Az első lépés ugyanis önmagunk, saját testünk ismerete: vágyainké, reakcióinké, erogén zónáinké. Csak az fogja élvezni a szexet, aki meri – az ismeretlen viszont félelmetes lehet. Ha azonban tökéletesen tisztában vagyunk testünk minden rezdülésével, sokkal könnyebben és bátrabban merjük megmutatni mit is tudunk. Fontos továbbá – így a szakértők –, hogy ne unjunk egymásra. A kezdeti hévet könnyen felválthatja a megszokás, az estéről, estére, hétről hétre, évről évre egyhangúbb szex. Ezen viszont csak együttes erővel lehet változtatni: játékokkal, helyszínekkel, segédeszközökkel. Ami egy adott kapcsolatban belefér…

Különböző igények – elégtelen szex? Van aki lassabban, lágyabban, más szenvedélyesebben szereti – mint ahogy valaki csak a gyümölcs más pedig a csokifagyit eszi meg. A megoldás? Megint csak a nyitottság: a szex ne legyen mindig ugyanolyan. Hangulat, a körülmények, az idő, a helyszín – bármi meghatározhatja az együttlét „típusát”. Lehet és kell is variálni, és bizony, sokszor szükség van kompromisszumokra is – sok minden belefér abban a skálába, ami a másiknak még nem kellemetlen.

(forrás: anna.hu)

A cikket a merevedési zavarok szakérője a MrPotencia.hu tette közzé.

 Olvass tovább: https://potencianovelo-szerek.webnode.hu/news/rossz-a-szex-csinald-jobban/

Íme a férfiak legfontosabb szabályai!

13. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok, hogy milyen legyen, de azt ne, hogy hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!

14. Amikor csak lehet, a feltétlenül szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondd el!

15. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk sincs.

16. Minden férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál. Például a barack egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán, az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva.

17. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.

18. Ha azt kérdezzük, mi a baj, és azt mondjátok: "semmi" , akkor úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.

19. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.

20. Ha el kell valahova mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. De tényleg.

21. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lőfegyverek, vagy versenyautók.

22. Elég ruhád van.

23. Túl sok cipőd van.

24. Formában vagyok. A kerek az egy forma.

25. Köszönjük, hogy elolvastad ezt! Igen, tudom, hogy ma a kanapén kell aludnom, de tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják (?). Olyan, mint a kempingezés.

(Forrás: anna.hu)

A cikket a párkapcsolatok szakértője, a MrPotencia.hu tette közzé.

Olvass tovább: https://spermanoveles.webnode.hu/news/ime-a-ferfiak-legfontosabb-szabalyai/

Potencianövelő Top 10 - 2018. májusi eladások alapján

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. MÁJUS 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Újabb hónap telt el, újabb statisztika következik. Na de amit ebben a statisztikában látunk most, olyat még nem láttunk ezelőtt soha az életben. Az első hely, mint ahogy a korábbi statisztikánkban is említettük, szinte borítékolható volt. Kicsit izgultunk is emiatt, hogy vajon jól tudunk e jósolni, de azt kell hogy mondjam, hogy idén. Ezek után akár lottózhatnék is. Na jó, nem ez csak vicc volt. Mert ez azért még is csak statisztikai adat, míg a lottó az egy szerencsejáték. Szóval a májusi hónap soha nem látott eredményeket hozott a magyarországi potencianövelők piacán. Vágjunk is bele ebbe a különleges kis statisztikába, és annak elemzésébe.

1. helyen végzett a Dragon Power potencianövelő. Mint ahogy az előző írásunkban is megemlítettük, röpke pár nap alatt igen nagy kereslet lett az új Dragon Power potencia kapszuláira. Már évek óta mindenki azt várta, hogy visszatérjen a Dragon, és ez most meg is történt, nem is akármilyen minőségben. Ez a Dragon kapszula a visszajelzések alapján pont olyan mind a régi. Így aztán az első helyet a Dragon Power potencia kapszulái szerezték meg, nem kevesebb mint 24%-os részesedéssel, így utasította maga mögé a múlt havi első helyezettet a Maraton Extra Potencianövelőt. Múlt hónapban mivel a Dragon csak a hó végére érkezett akkor még csak 5%-os részesedés tudott, most pedig19%-al többet. Döbbenetes eredmény.

2. helyen végzett az előbb említett és múlt hónapban első helyen végzett Maraton Extra potencianövelő kapszulái, mely a múlt hónapban 23%-os részesedést, míg most 21%-os részesedést tudott megszerezni. Mint láthatjuk elég kicsi a különbség a két helyezett között. Remek eredmény a második hely is, ez is azt mutatja, hogy a Maraton Extra ára és a Maraton Extra potencianövelő hatása is igazán kielégítő a vásárlók és felhasználók számára.

3. helyen végzett a szintén nagy visszatérő az El Torito For Men. Az El Torito potencia kapszulák régen is nagyon kedvelt potencianövelést elősegítő kapszulák voltak, így mikor sokan megtudták hogy visszatért, azonnal rá is vetették magukat a termékre, így nem is csoda, hogy a top listás termékek között tudhatjuk. Múlt hónapban is már a harmadik helyen volt, és most is a harmadik helyre sikerült bekerülnie, viszont a %-ban 5%-os javulást mutat. 14%-ról 19%-ra küzdötte fel magát. Az biztos hogy ezen az első három helyen nagy küzdelmeknek lehetünk szemtanúi a következő időszakban is.

4. helyre esett vissza most a nagyon kedvelt és igen csak sokáig első helyen lévő Pertinax 3in1 kapszulái, melyek nem csak a merevedési zavar ellen nyújthatnak segítséget, de fokozhatják a tesztoszteron szintet és a korai magömlés ellen is nagy segítséget nyújthatnak. Korábban hónapokon át elképzelni sem tudtuk azt, hogy lesz termék amely megszorongathatja, vagy letaszíthatja majd az első helyről. De persze mindig vannak újabb, és kedveltebb termékek. Jelenleg 16%-os részesedést tudott elérni a potencianövelő top-10-es listáján, mely a negyedik helyezésre volt elég. Múlt hónapban 19%-os részesedéssel volt a második, de ez most csak 16% lett. De azt gondolom hogy ez is kiváló eredmény, főleg hogy a top-10 potencianövelő között ott lenni, igazán kiváltságos dolog.

5. helyen végzett most az Illusion potencianövelő, mely szintén igen csak kedvelt potencianövelő, mivel 2-4 és 8 kapszulás kivitelben is megtalálható a potencianövelők között. A többi 4 potencianövelőhöz képest a további 6 terméknél igen csak nagy az eltérés, de ez ne tévesszen meg senkit ettől függetlenül. Igaz hogy az Illusion kapszulái csak 5%-os részesedést szereztek meg a potencianövelő top 10 között, de ebben a listában és ezek a számok között (ahol csak a 10 legjobb temék összes eladott darabszámát osszuk vissza) – igen csak jó eredménynek számít. A m,últ hónapban a negyedik helyen 13%-a volt, ez ahhoz képest egy kicsi visszaesést jelent.

6. helyen végzett az Eroton potencianövelő kapszulái, melyet egyre többen kedvelnek és egyre többen válasszák még ajándéknak is, mivel a termék igen ütős potencianövelést elősegítő kapszula. Jelenleg a 4%-os súrolja, de a múlt hónapban pl. nem sikerült bejutnia a Top 10-be, így azt kell mondjam, hogy ez a 4% most ebben az esetben nagyon szuper eredményt jelent.

7. helyen végzett a nagy veterán, a régi nagy kedvenc, a Boom Boom kapszulái. Régen elképzelni sem tudtuk az életet BoomBoom nélkül, most meg már épp hogy csak befér a 10-be. Először a Red One Plus potencianövelő szorongatta meg, majd a Pertinax potencianövelő, most meg már egyre több potencia kapszula utasítja maga mögé az ismert és kedvelt potencianövelőt a Boom Boom kapszuláit. Múlt hónapban még 6% most meg már csak 4% a részesedése a top 10-ben.

8. helyen végzett a Herkules potencianövelő, melyet az egyik legerősebb potencianövelőnek mondanak most a piacon. Igaz a Herkules potencianövelő ára egy kicsit drágább a többi négy kapszulás termékhez képest, de ez a hatásban vissza hozza a befektetett pénzét. Elég egy kicsi belőle, és a merevedési zavarának vagy erekciós problémájának akár búcsút is inthet. A múlt hónapban sajnos nem jutott be a top 10 potencianövelő közé, míg most 3%-os részesedést sikerült megcsípnie.

9. helyen végzett a szintén jól ismert és sokak által nagyon kedvelt Gold Power potencianövelő kapszulái. A Gold Power kapszulákról szintén elmondhatjuk, hogy szinte mindig benne vannak a toplistában, de azt is látnunk kell, hogy a kereslet a Gold Power kapszulák iránt egy kicsit megkopott már. Most jelenleg 2%-os részesedést tudott kiharcolni a potencianövelő tortából, míg a múlt hónapban egy kicsit azért jobb volt a helyzet, mert akkor 5% volt még a részesedés.

10. helyen végzett most a szintén 6 kapszulás kivitelben létező Royal potencianövelő kapszulái, melyet szintén azért kedvel a nagy közönség, mert a royal ára és a royal kiszerelése igen csak kedvező ár érték arányt von maga után. A Royal kapszulák most igaz csak 2%-os részesedés szereztek a múlt havi 4%-al szemben, de még mindig itt vannak a legjobbak között. Ez viszont kiváltságnak tekinthető.

Mint ahogy az utóbbi hónapokban szoktuk, nem állunk meg a TOP 10 kapszulánál, mert már nagyon sok féle-fajta igazán hatékony férfierő kapszula van még a vény nélkül kapható potencianövelők piacán. Ezért is van az, hogy most is leközöljük részletektől mentesen a következő ötöt is. Jelenleg a 11. helyen végzett a Makagra Oral Jelly, vagy más néven a Makagra zselés potencianövelő. Ezt nem szabad összetéveszteni a Kamagra Oral Jelly vagy a Kamagra zselével. A Makara Oral Jelly egész ügyesen jön fel a potencianövelők között, és mivel különleges és egyedi zselés formátumú potencianövelő, így még tartogathat számunkra nagy meglepetéseket. 12. helyen végzett a néha napján a potencianövelő top 10-be is bekerülő Longer potencia kapszula, mely árban hasonló mint a Gold Power vagy a 69 For Men potencianövelő, de hatásban is szintén hozza ugyan azt mint a többi termék. 13. helyre esett most le a Red One Plus potencia kapszula, mely a régen nagy kedvenc volt. Egyik legfontosabb ismertetője, hogy a tapasztalatok és vélemények alapján kiváló potencia fokozó hatást tud még cukorbetegségben szenvedő felhasználók esetében is. 14. helyre érkezett most meg a jobb helyezést is megért már Strong Power potencianövelő, mely korábban szintén a potencianövelő top 10 tagja volt. Végül de nem utolsó sorban a 15. helyen végzett a My Tool potencianövelő, mely nem mást jelent magyarul, mint az „én szerszámom”. A név nagyon találó, és a hatása is nagyon jó, csak úgy látszik még annyira nem felkapott termék. A múlt hónapban azért benne volt a top 10 között, és nem is akárhol, hanem az ötödik helyen. Szóval tartogathat még számunkra meglepetést az biztos.

Mint ahogy a havi statisztikából is kiderült, itt aztán hirtelen nagy lett a felfordulás a helyezések és a termékek között. Mivel visszatértek nagy klasszikusok, így elég nagyban befolyásolják a korábbi eredményeket. Potencianövelő fórumokon egyre több információt látunk mi is az újabb termékekről, és ez azért is jó, mert a vásárlók egymást segítik a potencianövelő kiválasztásában. Mi is miden esetben ösztönözzük a vásárlóinkat arra, hogy írják meg a termékhez a tapasztalataikat és véleményüket, így segítve az új vásárlókat az eligazodásban.

Most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban: Pertinax, Illusion, tornado, Tornádó, Gold Powr, Rider, Boom Boom, Rush, Eroton, Elixir. Továbbá ezt a 10 terméket nézték meg a legtöbben az oldalunkon: Boom  Boom, Dragon Power, Green Snake Forte, Long Love, Maraton Extra, Volume 500, Pertinax, El Torito, Liderin, Dr. Hard.

De mint mindig, most is felmerül a kérdés, vajon mi a fene fog történni júniusban? A Dragon Power mindent visz? Soha többé nem adja át a trónt? Esetleg az El Torit Classic potencianövelő kapszulái veszik át az aranyérmet? Vagy a Maraton Extra lenyom újra mindenkit? Na de az is lehet hogy a Boom Boom potencianövelő kerül újra az élre. Persze még a Makagra Oral Jelly potencianövelő zseléről nem is beszélve, amely egy új fajt potencianövelő a megszokott kapszulák között. Sok minden történhet egy hónap alatt. Mi már alig várjuk hogy egy hónap múlva legyen és végre megcsinálhassuk az összesítést. Tehát egy hónapot kell várni arra, hogy meglássuk melyik potencianövelőt kereste, vitte, vásárolta, dicsérte mindenki. Aki követ minket, nem marad le semmi újról, semmi frissről.

Ahogy szoktuk mondani, 2018 júniusában is folytatódik a potencianövelők harca a jobb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért küzdeni és harcolni kell. Van, amikor az egyik potencianövelőnek sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencianövelőst elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a POTENCIANÖVELÔ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.

Kövess minket a közösségi oldalainkon és a blog oldalunkon is.

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is
Instagram - https://www.instagram.com/mrpotencia/
Facebook - https://www.facebook.com/mrpotencia/
Twitter - https://twitter.com/mrpotencia
Google+ - https://plus.google.com/+OutletClubhuKftBudapest

A cikket a MrPotencia.hu oldal állította össze, lassan több mint húsz weboldal és több mint hat tucat partnerünk (webshopok, üzletek) eladásai alapján. A potencianövelő statisztika teljes mértékben reális és valós képet mutat a magyarországi potencianövelők helyzetéről.

Infinity potencianövelő férfiak részére 4 kapszula. #mrpotencia #potencianovelo #potencianoveles #maleenhancer #maleenhancement #sex #sexpills #sexcaps #ferfiaknak #top10potencianovelo #vásárlás #rendelés #rendeles #vasarlas #webshop #webshopping #goodnight #erotic #erotica #sex #sexpills #sexcaps #infinity #infinitypotencianovelo

33375380_735167886653815_7117347308731105280_n.jpg_640x779

mrpotencia készítette ezt a képet.

Dragon power potencianövelő #mrpotencia #potencianovelo #potencianoveles #maleenhancer #maleenhancement #sex #sexpills #sexcaps #ferfiaknak #top10potencianovelo #vásárlás #rendelés #rendeles #vasarlas #webshop #webshopping #goodnight #erotic #dragon #dragonpowerpotencianovelo

34033947_386507335203819_1244038007430840320_n.jpg_640x520

mrpotencia készítette ezt a képet.

Potencianövelő Top 10 A legjobb Magyarországi potencia kapszulák egy helyen. #mrpotencia #potencianovelo #potencianoveles #maleenhancer #maleenhancement #sex #sexpills #sexcaps #ferfiaknak #top10potencianovelo #vásárlás #rendelés #rendeles #vasarlas #webshop #webshopping #goodnight #erotic #erotica #sex #sexpills #sexcaps #ferfiaknak #top10potencianovelo #vásárlás #rendelés #rendeles #vasarlas #webshop #webshopping #goodnight #erotic #erotica #sex #sexpills #sexcaps #ferfiaknak #dragonpowerpotencianovelo #dragon

33138637_180160382822289_8175750945523630080_n.jpg_640x521

mrpotencia készítette ezt a képet.

A 6 legvonzóbb dolog egy nőben

Mitől lesz a nő vonzó a férfi szemében? Mit favorizál az erősebbik nem? Hogyan képes a nő felkelteni, és fenntartani az érdeklődést?

Hogy a férfiak szerint mik a legvonzóbbak dolgok egy nőben a Társkereső Akadémia gyűjtötte össze. Hang Egy kellemes női hang minden férfi kíváncsiságát felkelti akár a telefonban is, hiszen a hang a vonzerő egyik kelléke. A kutatások szerint a férfiak a magasabb hangszínt részesítik előnyben - a nőiesség egyik jelképe - , persze az ne legyen nyávogó, rikácsoló.

Illat – feromonok bűvöletében Nem is gondolnánk, hogy a párválasztás során mekkora szerepet játszik tudat alatt az illat, és itt nem a parfümre gondolunk. A „feromonok” (amit a parfüm, csak ideig-óráig tud leplezni) alapjaiban meghatározzák, kit választunk párunknak. A feromon olyan illatanyagok összességét jelenti, amely a szexuális vágyról, a hormonszintről, az érzelmekről hordoz információt. Amint a feromonokat érzékeljük, azonnali válaszreakciót kapunk attól függően, hogy saját genetikánknak megfelelően mennyire vonzó, vagy éppen taszító a másik fél. A férfiaknak csupán 10 százaléka bocsát ki nagymennyiségű úgynevezett androszteron feromont. Ők a „nagyon vonzó” kategóriába tartoznak. Érdekesség viszont, hogyjellemzően átlagos kinézetűek, mégis feromon szintjük miatt vonzzák a nőket. A legvonzóbbnak ítélt nők esetében kimutatták a copulin feromon fokozott jelenlétét, függetlenül, hogy milyen testi adottságokkal bírnak, ők azok, akik mágnesként vonzzák a férfiakat.

Hosszú, egészséges haj A hosszú haj évszázadokon át a nőiesség egyik jelképe volt. Úgy tűnik, a férfiak döntő része a hosszú és dús hajzuhatagot találja ma is az egyik legvonzóbbnak, bár az ápoltság még ennél is fontosabb. A csillogó, dús női haj azt sugallja a férfi számára, hogy kiszemeltje kirobbanó egészségnek örvend.

Csábító szemek „A szem a lélek tükre”! Tény, hogy minél nagyobb a nő szeme, annál vonzóbb, ugyanis az őzikeszemek ártatlanságot sugároznak. A női szexepil a felmérések alapján a férfiak nagy része szerint a szemben rejlik.

Fenék Nem véletlenül mustrálják a férfiak olyan szívesen a női hátsókat, hiszen ez a gömbölyű fenék remek termékenységi mutató számukra.

Az a bizonyos: kisugárzás! Gyönyörűen festünk az új ruhádban, mégsem vesznek észre a pasik? Mi hiányozhat? A kisugárzás! Ez az, ami igazán NŐ-vé varázsolja a nőt. A szép vonások tehát önmagukban nem elegendőek. Az első pillanatokban nemcsak a jó megjelenésünk, hanem a kiállásunk, a fellépésünk úgyszintén sokat nyom a latba. Egy igazi nőt a nőiessége teszi igazán vonzóvá, ami magába fogalja a kedvességet, gondoskodást, a finom mozdulatokat, pozitív, erotikus, nőies kisugárzást.

(forrás: anna.hu)

A cikket a feromon parfümök szakértője a MrPotencia.hu tette közzé.

 Olvass tovább: https://spermanoveles.webnode.hu/news/a-6-legvonzobb-dolog-egy-noben/

Mitől lesz a nő vonzó a férfi szemében? Mit favorizál az erősebbik nem? Hogyan képes a nő felkelteni, és fenntartani az érdeklődést?

Hogy a férfiak szerint mik a legvonzóbbak dolgok egy nőben a Társkereső Akadémia gyűjtötte össze. Hang  Egy kellemes női hang minden férfi kíváncsiságát felkelti akár a telefonban is, hiszen a hang a vonzerő egyik kelléke. A kutatások szerint a férfiak a magasabb hangszínt részesítik előnyben - a nőiesség egyik jelképe - , persze az ne legyen nyávogó, rikácsoló.  

Illat – feromonok bűvöletében  Nem is gondolnánk, hogy a párválasztás során mekkora szerepet játszik tudat alatt az illat, és itt nem a parfümre gondolunk. A „feromonok” (amit a parfüm, csak ideig-óráig tud leplezni) alapjaiban meghatározzák, kit választunk párunknak. A feromon olyan illatanyagok összességét jelenti, amely a szexuális vágyról, a hormonszintről, az érzelmekről hordoz információt. Amint a feromonokat érzékeljük, azonnali válaszreakciót kapunk attól függően, hogy saját genetikánknak megfelelően mennyire vonzó, vagy éppen taszító a másik fél.  A férfiaknak csupán 10 százaléka bocsát ki nagymennyiségű úgynevezett androszteron feromont. Ők a „nagyon vonzó” kategóriába tartoznak. Érdekesség viszont, hogyjellemzően átlagos kinézetűek, mégis feromon szintjük miatt vonzzák a nőket. A legvonzóbbnak ítélt nők esetében kimutatták  a copulin feromon fokozott jelenlétét, függetlenül, hogy milyen testi adottságokkal bírnak, ők azok, akik mágnesként vonzzák a férfiakat. 

Hosszú, egészséges haj  A hosszú haj évszázadokon át a nőiesség egyik jelképe volt. Úgy tűnik, a férfiak döntő része a hosszú és dús hajzuhatagot találja ma is az egyik legvonzóbbnak, bár az ápoltság még ennél is fontosabb. A csillogó, dús női haj azt sugallja a férfi számára, hogy kiszemeltje kirobbanó egészségnek örvend.

Csábító szemek  „A szem a lélek tükre”! Tény, hogy minél nagyobb a nő szeme, annál vonzóbb, ugyanis  az őzikeszemek ártatlanságot sugároznak. A női szexepil a felmérések alapján a férfiak nagy része szerint a szemben rejlik.

Fenék  Nem véletlenül mustrálják a férfiak olyan szívesen a női hátsókat, hiszen ez a gömbölyű fenék remek termékenységi mutató számukra.

Az a bizonyos: kisugárzás!  Gyönyörűen festünk az új ruhádban, mégsem vesznek észre a pasik? Mi hiányozhat? A kisugárzás! Ez az, ami igazán NŐ-vé varázsolja a nőt. A szép vonások tehát önmagukban nem elegendőek. Az első pillanatokban nemcsak a jó megjelenésünk, hanem a kiállásunk, a fellépésünk úgyszintén sokat nyom a latba. Egy igazi nőt a nőiessége teszi igazán vonzóvá, ami magába fogalja a kedvességet, gondoskodást, a finom mozdulatokat,  pozitív, erotikus, nőies kisugárzást.

(forrás: anna.hu)

A cikket a feromon parfümök szakértője a MrPotencia.hu tette közzé.Olvass tovább: https://spermanoveles.webnode.hu/news/a-6-legvonzobb-dolog-egy-noben/

5 randi tipp 40 felettieknek

Sok negyven feletti egyedülálló érzi úgy, hogy nehezebb számára az ismerkedés, a randizás, hiszen régen kijött már a gyakorlatból és egyébként is, ez a fiatalabbak „sportja”. A randizást mumusként kezelik, akár egy hosszabb kapcsolat után állnak, akár a szingli létből nem tudnak tartósan kilépni. Egyszerre tartanak tőle, de ugyanakkor hajtja is őket a kíváncsiság, és az igény egy párkapcsolatra.

Szakértők szerint egyáltalán nem szabad feladni, inkább az alábbiakat érdemes megfontolni, mielőtt „harcba indulunk” a boldogságunkért.

1. Szedjük össze magunkat és merjünk nyitni! Első és legfontosabb, hogy felkészüljünk az új kapcsolatra. Fogadjuk meg barátaink, hozzánk közelállók tanácsait: merjünk belenyúlni a ruhatárunkba, nyissunk új ismerkedési lehetőségek felé, akár online társkereső oldalra is regisztrálhatunk. Mozduljunk ki bátran a komfort zónánkból! Ha eddig idegenkedtünk az online világtól, tegyünk egy próbát, hiszen ma már rengeteg igénynek megfelelő, specializált oldal van, ahol ismerkedhetünk. Megpróbálhatunk új hobbit is elsajátítani, ami szintén kiváló lehetőség az ismerkedésre, hiszen a közös érdeklődés közelebb visz a másikhoz. Nem kell azonnal elköteleződni, nincsenek elvárások, egyelőre csak járjunk nyitott szemmel és ragadjuk meg az alkalmat az ismerkedésre!

2. Ne görcsöljünk, csak lazán! Ha már eljutottunk addig a pontig, hogy randizni szeretnénk, fogjuk fel az egészet úgy, mint egy kalandot, aminek egyetlen célja van: jól érezni magunkat! Nincs értelme gátlásokkal, gyomorgörccsel randizni járni. Találkozzunk számunkra ismerős helyen, vagy ha ez valamiért nem működik, üljünk be a randevú előtt 1-2 nappal a kiszemelt helyre meginni egyedül egy kávét, hogy kiismerjük magunkat a helyszínen. Jó ötlet lehet például megkérdezni a pincér nevét, és ha már kettesben járunk ott, sokkal felszabadultabb és lazább képet adhatunk magunkról, ha a nevén nevezzük a felszolgálót, akitől a kávét kérjük.

3. Készüljünk a beszélgetésre! Sokak amiatt nem mernek randizni, mert attól félnek, hogy nem lesz közös téma, vagy ha szóba kerül valami, biztosan nem tudnak rá érdekesen reflektálni. Könnyen elkerülhetők az ilyen szituációk, ha készülünk rá! Biztos mindenkinek vannak szórakoztató, vicces vagy érdekes történetei, ezeket gondoljuk át előre, hogy ne a helyszínen görcsöljünk rá a beszélgetésre. Akár témaötleteket is gyűjthetünk a randi előtt, természetesen az ilyenkor klasszikus tabu témákon kívül, mint például a politika, vagy a vallás. Esetleg megnézhetjük az illető Facebook profilját, hogy kiderítsük előre, milyen témák érdeklik. Legyen már a randi előtt közös téma, ne ott próbáljunk improvizálni, mert az csak azoknak szokott sikerülni, akik színpadra termettek.

4. Ne mindenáron! Úgy érezzük az első randi után, hogy nem működik a kémia? Annyira különböző a másik, hogy nem tudnánk elképzelni vele egy borongós vasárnap délutánt sem? Legyünk őszinték és várjuk is ezt el visszafelé is! Ha úgy érezzük, nem fog menni, mondjuk ki és lépjünk tovább! A statisztikák alapján nem elég egy-két ismeretlennel randizni ahhoz, hogy megtaláljuk új párunkat. Ne adjuk fel, tanuljunk minden alkalomból!

5. Adjunk és kérjünk visszajelzést! Nem jó taktika a randi után napokig csendben lenni. Nyugodtan írhatunk az illetőnek másnap egy üzenetet, hogy jól éreztük magunkat, megköszönve a kellemes időtöltést. Következő randi időpontot csak akkor szerencsés egyeztetni, ha a másik fél részéről is úgy érezzük, hogy pozitív nyomot hagyott benne a találkozó. De miért is ne hagyott volna, hiszen mindent megtettünk annak érdekében. Ugye?

(forrás: anna.hu)

Cikkeinket a Mrpotencia.hu oldal tette közzé.

Olvass tovább: https://penisznovelo.webnode.hu/news/a5-randi-tipp-40-felettieknek/

Így hűtlenkedünk mi, magyarok

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a hűtlenkedés inkább kulturális, szociális tényezők függvénye vagy valamilyen evolúciós hatás következménye. Nehéz eldönteni, hogy vajon kinek van igaza, az azonban biztos, hogy néhány éve már nagyon keresni sem kell azokat az online társkereső oldalakat, amelyeket kifejezetten szerető-keresőként működnek.

Érdekes kutatás látott napvilágot a minap. A készítők arra keresték a választ, hogy kik azok, akik hazánkban a legnagyobb valószínűséggel hűtlenkedésre adják a fejüket. A most nyilvánosságra hozott kutatási adatok szerint Magyarországon a tipikus hűtlenkedni vágyó nő 38, a férfi 39 éves, diplomás és vagy a fővárosban vagy annak környékén él. Esetleg külföldön, ugyanis napjainkban a hűtlenkedő magyarok 20%-a már külföldről keres magyar szeretőt magának.

De vajon mit keresnek tulajdonképpen ezek a társkeresők? A szeretőkereső oldalra regisztrálók többsége állandó szexpartnert keres, de jelentős azoknak az aránya is, akik első nekifutásra inkább maradnának egy ártatlan flörtnél és sokan vannak azok, akik csak kíváncsiságból próbálják ki, fejben játszanak el a gondolattal. A félrelépést tervezők nagy része viszont csupán társaságra vágyik, mindennemű szexualitás és komplikáltabb viszony nélkül, sőt sokan kifejezetten komoly kapcsolatot keresnek hosszú távra. Korábbi kutatásból már kiderült, hogy a magyarok többsége lépett félre már legalább egyszer és azt is tudjuk, hogy a főváros a „legfertőzöttebb” ebből a szempontból. Az elmúlt évek során Budapesten, Jász-Nagykun-Szolnok és Csongrád megyékben egyébként csökkent a hűtlenkedők aránya, míg Pest, Bács-Kiskun és Tolna megyékben nőtt, azaz ezekből a megyékből keresnek egyre többen szeretőt maguknak – állítják a felmérés készítői. Ezek után már talán nem is olyan meglepő, hogy a magyar hűtlenkedők közel 10%-a nyitott kapcsolatban él, azaz a másik fél tudtával és beleegyezésével folytat szeretői viszonyt valaki mással. Így hűtlenkedünk mi, magyarok

https://www.anna.hu/images/g5jqyaarh/23504_randi-2.jpg

(forrás: anna.hu)

A cikket a Mrpotencia.hu tette közzé.

Olvass tovább: https://penisznovelo.webnode.hu/news/igy-hutlenkedunk-mi-magyarok/