Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Tantra - A szerelem királyi útja

2017. február 25. - dobojozsi

A hamis szégyenérzet elvesztése, gazdag fantáziák megélése, a teljes odaadás élvezete, a partner elkápráztatása és felvillanyozása, a kozmikus orgazmus közös megtapasztalása - mindez mennyeien hangzik. Ez az, amit a tantra ígér. De milyen titkokat rejt a tantraszex?

A szerelemmel sok embernek megvan a maga baja. A rutin elkedvetlenít, a villámszex magányossá, a mellőzés pedig keménnyé és csalódottá tesz. A tolakodó fecsegés, a suta mozdulatok és a néma buzgólkodás pedig igazán lélekölő. Csakúgy, mint azok a férfiak, akik a világért el nem engednék magukat.

Ilyen az élet

A csalódás egyeseket újabb és újabb - általában kiábrándító - kalandok felé sodor, míg mások a pszichiáternél kötnek ki. A terápia a zsákutca felismerésével kezdődik, amelyben az érzések a kapcsolatbörtönök kapuján dörömbölnek. A titokzatos tantra szó azt az óindiai szerelmi művészetet jelenti, amely meditáció és koncentráció segítségével gazdagítja a szeretkezést, és fokozza annak élményét. A tantra ezen a kettős úton képes a gyógyító erőket mozgósítani. "A tantra veled kezdődik, amilyen éppen vagy. A te hajlandóságoddal, hogy élvezd az életet és a szerelmet, elfogadd szexualitásodat, és önmagad légy!" - mondja egy neves tantramester. A tantra éppen ezért vonzza azokat az embereket, akik kapcsolataik során megsérültek. A hosszadalmas előkészületek, az izzasztó transztánc és a megerőltető testi munka jutalma a "megrendezhető", korábban soha meg nem élt orgazmus.

Mit jelent?

A tantra (szanszkrit szó, jelentése szövedék, fonal, lánc) rituális és vallási rendszer (tantrizmus), továbbá annak szent írásai; az ebből létrejött módszer, amely a szexuális energiát a szellemi és a spirituális energiával összeköti. Olyan technika vagy életmód, amely során a szexuális orgazmus a legmagasabb szellemi eksztázissá alakul át. Tantra haladók számára: noha a vágyfokozó testhelyzetek légiesen könnyűnek tűnnek, kivitelezésük lélegzetelállítóan nehéz.

Az ész és a test egysége

A tantra, amely a szanszkrit nyelvben az "összefüggés" és a "szövedék" szó megfelelője, rituálé és vallási rendszer is egyben. Először összekuszálja spirituális érzékeinket, hogy azután lenyűgözzön és kiegyensúlyozzon a szexualitással. A tantra a kíméletes meggyőzés erejével él, és az egyéni fejlődést, valamint a partnerek közötti kölcsönös odafigyelést egyaránt fejleszti, tehát a fej (az ész) és a test folytonosan egymásra van utalva benne.

A kendők, a távol-keleti dekoráció, az illatok, az olajok és az egyszerű hangszereken vagy CD-n megszólaló zene elengedhetetlen kellékei a tantrikus környezetnek, csakúgy, mint a megfelelő fűtés vagy a nyárias időjárás, ugyanis a lehető legrövidebb idő alatt minden kényszer nélkül le kell hullaniuk a lepleknek, hiszen a meditációs, légző, simogató és ellenőrző szertartásokat a csupasz testen lehet a legjobban elvégezni. A lazítást a legtöbb tantraiskolában maszszázs- és szaunahelyiségek is könnyítik. Ha pedig még ezek után is maradna valakiben gátlás, azt legyőzheti az új tudás segítségével (lásd a "tantraábécé"-t), amely a vágy forrásaként működő szervek és praktikák megnevezésére szolgál.

Az interaktív csoport az első intenzív ismerkedés után arra összpontosít, hogy a tanár vezetésével minél előbb elérje a sokat ígérő csúcspontokat. Mint minden első óra, ez is kiadós bemutatkozó körrel kezdődik, de rövid idő múlva már a résztvevők felfedezik és élvezik a tantrikus teret, megtapasztalják az erotikát, az örömöt, a minden érzékre kiterjedő gyönyört csakúgy, mint az elfogódottság és az együvé tartozás pillanatait.

Mi az a Csakra?

A test hét energiaközpontja, amelyek működését légző- és érintési gyakorlatok segítségével befolyásolhatjuk. A keleti gyógymódok a csakrák aktivitását és a köztük keringő energiát próbálják meg harmonizálni.

 • Szexcsakra (Muladhara): a medence területe az ott található valamennyi szervvel együtt, életenergiánk és jó közérzetünk kezdőpontja; a túlélés, az egyensúly és a Földdel való kapcsolat szimbóluma.
 • Köldökcsakra (Svadhistana): a test fizikai és érzelmi emésztést végző "kályhája", az áramlás és az egyensúly jelképe.         
 • Napfonatcsakra (Manipura): a légzés, a hatalom és az önérzet központja, a kisugárzás és a kiterjedés szimbóluma.         
 • Szívcsakra (Anahata): a test alkímiai transzformátora, az energiafelszállás fordulópontja; a szeretet és az együttérzés jelképe.
 • Torokcsakra (Vishudhha): ugródeszka a kreativitáshoz, a lélek és a szellem magasabb dimenziói felé; a kommunikáció és az igazság kinyilvánításának szimbóluma.
 • Homlokcsakra (Ajna): "harmadik szem", a mély, nem verbális kommunikáció központja a szem felett; a teremtést jelképezi.
 • Koronacsakra (Sahasrara): a lélek székhelye, kapu az átélhető "kozmosz" felé.

Lassított élvezet

A tantra gyakorlásához senkinek nem kell hívővé válnia, sem pedig Kaliban vagy Shaktiban, a két, meglehetősen szexközpontú indiai istennőben hinnie. A "varázslatot" némiképp azonban segíti, ha a tantrikus körben emlékhelyet rendezünk be a két szépségnek, a nehéz illatú füstölőkkel, virágokkal és csengettyűkkel díszített oltárszerű építménnyel. A tantra ugyanis - ideális esetben, amikor a folyamatot nem rövidítik le durván - "spirituálisan" halad előre: először bűvöletbe ejt, és csak ezután alakítja át a "mentális" energiát "vitálissá". Az "energiát" azonban csak saját testünkön és testünkben érezhetjük. Ez az, amin a legtöbb tantracsoportban céltudatosan dolgoznak. A gyakorlópartnerek egymás lelki érzékenységét masszírozzák, manipulálják és stimulálják. Olyan banális dolgokkal gyakorolnak, mint hogy miként fejezzék ki kívánságaikat, és hogyan teljesítsék partnerük óhaját.

A tantra hívei általában elragadtatással állapítják meg, hogy azelőtt még soha nem éltek át ilyen élvezetesen lassú gyönyört. A tantra új időérzéket visz a testi szerelembe: a végcél az éber "együtthálás", amelyet beavatott körökben "tantrikus egyesülésnek" neveznek. Órákig, sőt egyes "szertartások" esetében napokig is eltarthat, amíg a vágy rendszeresen fel- és leépített feszültségben-ellazulásban csúcsosodik ki, még mielőtt a férfi "elpazarolná" azt, amit egyébként minél gyorsabban szokott. Haladók számára különleges páros szertartásokat, úgynevezett "tantrikus esküvőket" is szoktak rendezni. Ezek alkalmával a vágyfokozó türelemjátékok olyan testhelyzetekhez vezethetnek, amelyek az indiai templomi szobrokon légiesen könynyűnek tűnnek ugyan, de csak lélegzetelállító mutatványok árán utánozhatóak le. A tantraiskolai képzések jutalma egy új testérzet, amelyhez az érzelemszabályozás könnyedsége is társul.

Aki a tantratechnika segítségével megkeresi és végül különböző fokon élvezni tudja ezt az élményszerzési képességet, az partnerét is minden esetben magával ragadja. Még ha ő esetleg kevesebb megértést tanúsít is a tantra iránt az izgalmas, új nyitottság és a hosszan tartó élvezet biztosan elbűvöli. S talán néhány elemet, a felsoroltak közül, az is beépíthet szexuális szokásaiba, aki semmilyen tanfolyamra nem jár. Egészen egyszerű dolgokkal, kisebb változtatásokkal meghökkentő eredmények érhetők el. Ne legyünk restek, megéri az odafigyelés!

Tantra Ábc

A tantra követői újrafogalmazzák és újszerűen élik meg spirituális és szexuális világukat. Aki tantratanfolyamon vesz részt, először is megtanulja egy sor ismert dolog új elnevezését. Ennek előnye, hogy az új szavak jelentését nem terhelik a hozzájuk kapcsolódó képzetek. Így mindenki szégyenérzet nélkül beszélhet kívánságairól és testrészeiről.

 • Játék a belső fuvolán: A szexuális főmeridián ingerlése a medencefenéktől (Perineum) a hét energiaközponton (csakrán) keresztül.
 • Jóni (szanszkrit szó, jelentése kozmikus öl): mennyei lótusz, rózsakert, barka, becses ékszer, mohás barlang, aranybarázda, aranygyümölcs, cinóberbarlang, jádebarlang, egyben a vagina (hüvely) neve.
 • Kundalini (hindi szó, jelentése kígyóerő): fizikai erő, amely a gerincoszlop alján felgöngyölve pihen; szexuális vagy lelki technikával feléleszthető és a testben érezhető módon felfelé áramlásra bírható - míg végül a koronacsakrán (a fejen) áthatolva a kozmikus energiával egyesül.
 • Linga (tibeti nyelven Vajra is): aranypálca, mennydörgő ék, cseresznyeszedő, varázsvessző, jogar, egyben a pénisz neve.
 • Maithuna: Shiva és Shakti szexuális egyesülésének rítusa, melynek során a kundalini (l. ott) felébred, és a szexuális energia ellenőrzés alá kerül.
 • Mantrák (az erő szava, varázsige): az energia és az észlelés ébresztésére, illetve a vágy ellenőrzésére szolgáló szent hangok vagy szavak.
 • Shakti (istennő): a női tantrikus erő, a tiszta energia megtestesülése, egyben az asszonyi/istennői partner megnevezése.
 • Shiva (isten): a férfi tantrikus erő, a tiszta öntudat megtestesülése, egyben a férfiúi/isteni partner megnevezése.
 • Yab-Jum (az "apa-anya" tibeti elnevezése): olyan testhelyzet, amelyben a két partner felegyenesedve, ölüket egymáshoz szorítva szexuálisan egyesül, közben egymás arcát látják, és teljesen szabadon mozoghatnak.
 • Yantra (figura, hindi nyelven): a koncentráció fokozására szolgáló misztikus diagram.

(Forrás: szexualitas.hu)

A cikket a potencianövelés szakértője, a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

Olvass tovább: http://penisznovelo.webnode.hu/news/tantra-a-szerelem-kiralyi-utja/

4 hancúrtipp, mely hűsítő a hőségben, mégis oly forró… (18+)

Alig vártuk a nyarat, a strandolós hétvégéket és a rövid ruhákat. Ám a jó idő nem csak „üdvözítő hatásokat” tartogat, a harminc-negyven fokban bizony teljesíteni is kell. De hogyan lehet kiküszöbölni a nem túl vonzó, és általában kellemetlen, kínos tüneteket szeretkezés közben?

Szex zuhanyozás közben – vagy után  Otthon a kádat is választhatjátok a zuhanyozás helyett, a langyos víz legalább nem csak pár percig hűti a testeteket. Szabadtéren, strandon, vagy nyilvános medencében más a helyzet, sajnos ott mindketten nagyon csúnya fertőzéseket szedhettek össze, annyit pedig nem ér az egyetlen izgalmas alkalom.  Szerencsére a zuhany ugyanígy kiválthatja a kínálkozó alkalmakat, és ráadásképpen sem a hőséggel, sem a betegségekkel nem kell kalkulálnotok. Amennyiben nem túl nagy a fülkétek, és sehogy sem fértek el benne ketten, akkor egyszerűen időzítsétek a szeretkezést a zuhanyozás utánra, mégpedig törölközés nélkül. Persze esélyes, hogy így is megizzadtok és meg kell ismételnetek az egészet, de hát annyi baj legyen.

Próbáljátok hűsíteni a lakást  Kézenfekvő, hogy nem csupán a szeretkezések végett érdemes hűtenetek a lakásotokat, de ez azért mégis elég nyomós érv lehet. Húzzátok el a sötétítőket, nappal is tartsátok lenn a redőnyt, csináljatok huzatot, és állítsatok magatok mellé egy ventilátort, így máris elviselhetőbb lesz a hőmérséklet.  Igaz, hogy a legtöbb férfi imádja a látványt szex közben, de néha a sötétség is izgalmas lehet, úgyhogy nem feltétlenül elvetendő az ötlet. Ha pedig a változatosságnál tartunk: mindig abban a helyiségben szeretkezzetek, amelyik a leghűvösebbnek tűnik. (Jó, talán az éléskamrát ilyenkor is mellőzzétek.)  A padló, a szőnyeg szintén kiváló választás lehet, hiszen mint tudjuk, a meleg levegő felfelé száll.

Elő a jégkockákkal!  Nyáron az egyik legjobb frissítő lehetőségeket a jégkockák kínálják, márpedig ezeket az apróságokat a szeretkezések közben is bevethetitek. Azon felül, hogy számtalan erotikus játék alapját képezhetik, borzongatóan hidegek a kánikulában.  Érdemes magatok alá tennetek egy törölközőt a játékos hancúrozás alatt, így nem lesz vizes az ágyneműtök. A törölköző azonban átnedvesedik felülről, és így ismét egy hűvös felületet biztosíthattok magatoknak.  Ha pedig úgy vélitek, hogy pár perc alatt úgyis megszárad minden, akár rá is heveredhettek a célzottan bevizezett törölközőkre, amik hűtenek, és fel is szívják a rólatok lecsorduló izzadtságcseppeket.

Célzott pózválasztás  Itt egy újabb ok, amiért érdemes a pózokkal variálni, és a rutinokat félretenni: nyáron kifejezetten jól esnek a kissé „távolságtartó” testhelyzetek. Azokban a pozitúrákban, amikben nem érintkezik teljes egészében a testetek, kevésbé fogtok izzadni, még kisebb az esélye a kellemetlen eseteknek, mely fájdalmas bőrhúzással járnak.  A teljesség igénye nélkül ideális a kánikulára a hagyományos kutyapóz, a lovaglás guggoló testhelyzetben, a misszionárius nyakba rakott lábakkal, de az is sokat segít, ha egyszerűen felülteted a kedvesedet az asztalra, vagy a konyhapultra, a többi magától jön.

(Forrás: men.hu)

A cikket a potencinövelés szakértője, a MrPotencia tette közzé.

Top 10 potencianövelő termék 2017. januári eladások alapján

Eltelt egy újabb hónap, megkezdődött egy újabb év, és ez azt vonja maga után, hogy ismét összeállítottuk a potencianövelők között a top 10-es listát az eladásink alapján. A top 10 potencianövelők közé, soha nem egyszerű bejutni, és ha már bejutottunk soha nem könnyű megtartani azokat a bizonyos pozíciókat. Ahogy én szoktam hívni, a potencianövelő háború folytatódik. Hónapról hónapra csaták vannak a potencianövelő kapszulák és a potencianövelő tabletták között. Most sem volt ez másképp. Kezdjünk is bele a havi eladásunk utáni elemzésbe.

top_10_potencianovelo_januar.jpg

Első helyen végzett ismét a Red One Plus potencianövelő kapszula. Jelenleg a Red One Plus potencianövelő 18%-ot birtokol a TOP 10-es potencianövelő tortából, míg a második helyre visszaesett Boom Boom potencianövelő nem csak hogy megint a második helyen van, de azt a plusz egy százalékot el is veszítette ami a múlt hónapban még megvolt neki. Most csak 16%-ot teljesítet. A harmadik helyre kúszott fel ismét a Gold Power potencianövelő kapszulái 13%-os részesedéssel, mellyel a Natural Power For Men potencianövelőt taszította le a dobogóról legalsó fokáról. A múl hónapban csak épp a negyedik helyen volt, de ezzel a plusz kis két százalékával most befutott a dobogó legalsóbb fokára. Tehát a Gold Power most megint bent van a TOP 3 között. Na de ami hihetetlen nagy változás és hatalmas nagy fejlődés az nem más mint a negyedik helyen szereplő SPX2 potencianövelő. Na ez aztán a durvaság az gondolom. Jelenleg 11%-os részesedést vett ki a potencianövelő tortából, míg a múlt hónapban ez csak 6% volt. Nyolcadik helyről feljönni a negyedik helyre, na az a nem semmi kategóriába tartozik én úgy gondolom. Ötödik helyen végzett most a merevedési zavarok ellen küzdő férfiak és impotencia tüneteit tapasztaló vásárlók körében az XXL Powering Emperor potencianövelő. Ez azt jelenti hogy helyezésben semmit nem változott a korábbi hónaphoz képest, de azért százalékban tuningolt magán kettőt. Most 10%-os részesedést tud kimarni magának a nagy TOP 10-es potencianövelő tortából. Nagy visszaesést mutatott most a hatodik helyen végző Natural Power For Men potencia növelő. Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy az utóbbi napokban kapott telefonhívások miatt talán már értem is mi ennek az oka. A vásárlók visszajelzése alapján a decemberi szériánk még nagyon jó volt, de amit januárban kaptunk, arra érkezett pár panasz, hogy nem annyira erős mint korábban illetve hogy más a kapszula színe és bliszterezése is. Persze a panaszok száma elenyésző, de azért biztosan közrejátszott az is, hogy akinek jelenleg nem volt elég hatékony a termék, az ebben a hónapban inkább más féle potencianövelőt rendelt. Tehát a nagy lecsúszás okának én ezt gondolnám. Harmadik helyről lecsúszni a hatodik helyre, az nem valami őrületesen jó dolog. Múlt hónapban még 15%-ot tudott a natural power nyerészkedni, most meg csak 9%-ot, ami brutális nagy bukta. Hetedik helyen végzett a Green Snake Forte potencianövelő, amit hónapok óta képes tartani, és most még egy százalékkal többet is hozott neki. Most 7% míg előtte csak 6%-ot tudott. Úgy tűnik mostanában ezt képes tartani. Nyolcadik helyen végzett most a Tornado potencianövelést elősegítő kapszulái, melynél szintén visszaesést vehetünk észre. Legutóbb két helyezéssel előrébb volt, és 2%-al is több volt az eladás belőle. Mostanában az látszik, hogy egy kicsit esik vissza a Tornado a pár hónappal ezelőttihez képest. Na de hátha a jövő hónapban újra fel tud kicsit jobban kapaszkodni a TOP 3-hoz. Ismételten bejutott a TOP potencianövelők közé a Maraton potencia növelő kapszulái. Most a kilencedik helyen végzett 5%-os részesedéssel. Annyit mindenképp jó tudni, hogy a TOP 10 potencianövelők között szerepelni kiváltságos dolog, mivel azért mégiscsak mutat valamit a termékek hatásáról, működéséről és keresettségéről. Na és a 10 helyen a jó öreg Virility Max Plus, mely helyezésben semmit, de százalékban 1-et romlott. Na de legalább bent van a legjobbak között.
Többen kérdezték hogy mik azok a további potencianövelést elősegítők kapszulák, melyek nem jutnak be a toplistára. Ezeket nem elemezzük ki, de azért felsorolunk még ötöt mondjuk. Most a 11 helyen a Full Contact For Men potencia növelést elősegítő kapszulái, a 12 helyen a 69 For Men potencianövelő kapszulái, a 13 helyen az új jövevény a Blue Ocean potencianövelő tabletta, 14 helyen a Horse Power potencia növelő és végül a 15, helyen a Diablo potencianövelő végzett.

Mint láthatjuk, ismét nagy változások történtek a potencianövelők között. Voltak olyan termékek melyek képesek voltak megtartani a pozíciójukat, de voltak aztán most igazán nagy vesztesek is, mint pl. a Natural Power de nagy nyertesek is mint pl. az SPX2. Kérdés az, hogy a februári hónapban mi történik majd. Képes lesz újra erőre kapni a Natural Power, netán végleg kiesik a pixisből? Esetleg a Boom Boom ismét legyőzi majd a Red One-t? Netán az új jövevény, a Blue Ocean potencianövelő tabletta esik majd be a toplistára és szorít ki valakit majd egy top 10-es helyezésért? Milliónyi kérdés merül fel bennem ilyenkor. De erre várni kell egy egész hónapot, vagyis mivel február van, így csak 28 napot. Tehát itt most mindegyik potencianövelőst elősegítő terméknek nagyon keményen kell küzdenie majd, mert rövidebb hónap jön. Mivel egyre többen keresik a Blue Diamond, Golden Bridge, Dr. Hard For Men és a The Rider potencianövelőket is, így azon sem lepődnék meg, ha ezek közül jönne fel valamelyik annyira, hogy egy régebbi kedvencet ütne ki a helyéről.

Még mindig folyik a potencianövelők háborúja. Minden helyezésért és minden százalékért meg kell küzdeni és meg kell harcolni. Hol az egyik potencia növelőnek sikerül nyerni egy csatát hogy a másik potencianövelőst elősegítő kapszula, de a POTENCIANÖVELÔ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.

Kövess minket a közösségi oldalainkon és a blog oldalunkon is.

A cikket a MrPotencia.hu oldal állította össze, lassan több mint 20 weboldal és több tucat partnerünk (webshopok, üzletek) eladásai alapján. A potencianövelő statisztika teljes mértékben reális és valós képet mutat a magyarországi potencianövelők helyzetéről.

Mentés

Mentés

Az elszorításos technika

Korai magömlésről akkor beszélhetünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét a hüvelybe vezetés előtt, illetve közösülés közben, a nő kielégülése előtt jut el a magömlésig.

Az elszorításos technika, a magömlés késleltetésének egyik leghatékonyabb módja:

A "squeeze" technika leírása

Korai magömlésről (tudományosan ejaculatio praecox-ról) akkor beszélhetünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét a hüvelybe vezetés előtt, illetve közösülés közben, a nő kielégülése előtt jut el a magömlésig.

Az időre vonatkozó statisztikának itt kisebb jelentősége van. Ha a petting, az előjáték elégséges volt, a nők akár 2-3 percen belül képesek eljutni a hüvelyi orgazmusig. (Akinek erre kialakult a képessége.) De ez sokszor 8-18 perces közösülést is igényelhet a nő részéről. Holott a férfiak átlagban kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (frikciós) mozgásait, és eközben más módon ingerli partnere erogén zónáit. Az időbeli meghatározásoknak nincs lényeges jelentősége.

Vagy testhelyzetet változtatnak, és közben alkalmazzák az elszorításos technikát. Az elszorításos, vagy "squeeze" technikáról sok tévképzet él az emberekben. Nem arról van szó, hogy a makkon, a húgycsőnyílást be kellene szorítani. Nem is a hímvessző tövét kell elszorítani.

A hímvessző, vagy pénisz alsó oldalán, a makk pereme eltűnik, egybeolvad a hímvessző törzsével. Kb. itt, közvetlenül a makk alatt aránylag erősen megszorítjuk a hímvesszőt, ez meggátolhatja a magömlést. Akkor, ha megfelelő helyre, megfelelő időben, és megfelelő erőséggel alkalmazzuk az elszorítást. Ez tanulás, gyakorlás kérdése. Minden férfinál működő biológiai reflexműködés ez. Ezen a helyen vezetnek azok az idegpályák, melyek a magömlésért, illetve annak blokkolásáért felelősek.

Figyelni kell, azonban, hogy nehogy túl későn alkalmazzuk. Az ejakuláció előtt van egy 4-8 másodperces elkerülhetetlenségi szakasz, amikor már sehogyan sem akadályozhatjuk meg a magömlést. Ilyenkor beindul az ejakuláció szimpatikus idegrendszer által vezérelt reflexfolyamata, ami ilyenkor mindig végigfut.

A férfiaknak meg kell tanulniuk érezni, tudatosan felismerni, azt az előrejelzési szakaszt, amikor érzik, hogy, ha folytatják a közösülést, a hímvessző ingerlését, kb. 7-20 másodperc múlva bekövetkezne a magömlés. Ekkor van itt a cselekvés ideje, vagy egy kicsit korábban.

A közösülést, vagy a pénisz egyéb ingerlését óvatosan megszakítva, alkalmazzuk az elszorításos technikát! A legjobb, ha ezt a férfi először saját magán gyakorolja be, ismeri meg a technikát. (Pl. önkielégítés alkalmával.) Figyelje az időzítést, az elszorítás helyét, erősségét, és az elszorítás időtartamát. A hatékony időtartam változhat 5-10 másodperc között is. Ezután megszűnik az ejakulációs inger, az izgalmi szint kissé visszaesik. Kis idő után folytatható a szeretkezés, vagy öningerlés.

A következő lépés, hogy az elszorításos technikát a partner alkalmazza a párján, amikor ezt a férfi jelzi. Ezt a legkönnyebb megtanulni, begyakorolni a hímvessző kézi ingerlésnél, vagy a fellációnál, amikor a nő szájjal és kézzel is ingerli a péniszt. Előnye az, hogy, a partnernek a makk alatti rész a hüvelykujjára esik. Ezért célzottabban alkalmazható az elszorítás, mintha a férfi saját magának csinálná. (Mutatóujjra és középső ujjra esik, saját elszorításnál.)

Az elszorításos technika többször egymás után is alkalmazható. Semmiféle káros hatása nincsen. Esetleg, ha az elkerülhetetlenségi szakaszban próbálkozunk, kellemetlen, éles érzés mellett következik be a magömlés. Az elkerülhetetlenségi szakasz férfiaknál és nőknél is azt a szakaszt jelenti, amikor az orgazmus reflex-szerű szakasza beindul, és már semmit sem tudunk tenni, hogy ez ne következzen be. Ilyenkor, inkább, hagyjuk, hogy a magömlés spontán folyamatában bekövetkezzen. Azaz ne alkalmazzuk, vagy hagyjuk abba a "squeeze" technikát.

Hangsúlyozom, hogy a szeretkezéseknél legjobb, ha leginkább először a nő elégül ki. A férfi lehetőleg várja be partnerét. Vagy 5-20 perces refrakter fázis után újra próbálkozzanak. A refrakter fázis, olyan ingerelhetetlenségi szakaszt jelent az orgazmus után, amikor optimális szexuális ingerlésre sem jön létre szexuális izgalmi állapot. Az időszakasznak itt sincs kitüntetett szerepe. Egyénileg igen változó.

Megjegyzem, hogy a korai magömlés kezelésének más módszerei is vannak.

Mikor korai a magömlés? Nehéz ezt a kérdést időintervallumhoz kötni. Ha a behatolás után a nő 2-4 percen belül orgazmusig eljut, ezután a partnere is, nem beszélhetünk korai magömlésről, hiszen, a partnerek kölcsönösen kielégítették egymást. És ha a női partner 15-25 perc után sem jut orgazmusig, de a partner ejakulál, beszélhetünk korai magömléstől? Feltehetően nem. Lehet, hogy az előjátékban a férfi partner nem volt elég gyengéd, kitartó. A pettingnek eléggé finomnak, hosszan tartónak kellene lennie, a behatolás előtt. Így a nő is hamarabb eljuthat a csúcsig.

(Forrás: szexualitas.hu)

A cikket a magömlés késleltető szakértője a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

Olvass tovább: http://potencianoveles.webnode.hu/news/az-elszoritasos-technika/

MrPotencia.hu - Merevedési zavar és erekciós problémákra a top 10 potencianövelők közül válasszon

Közzététel: 2017. febr. 1.

2017. Januári eladásaink alapján jelenleg a Top 10 potencianövelő termékek a merevedési zavar és erekciós problémák leküzdésében a következőek:
Red One Plus potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/red-one-xxx
Boom Boom potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/boom-boom
Gold Power potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/gold-power
Spx2 potencia növelő - http://www.mrpotencia.hu/spx2
XXL Powering For Men potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/xxl-powering...
Natural Power For Men potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/natural-powe...
Green Snake Forte potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/green-snake-...
Tornado potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/tornado
Maraton potencia növelő - http://www.mrpotencia.hu/maraton
Virility Max Plus potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/virility-max...

A potencianövelő statisztikánk mindig, minden esetben valós eladások alapján készül. Több tucat partnerünk és több mint 20 weboldalunk értékesítése után jön létre a Top 10 potencianövelő listája.

A legjobb potencia növelő termékekről bővebben a http://www.mrpotencia.hu oldalon informálódhat.

A top 10 terméket leközöltük a MrPotencia blogjában is - http://www.mrpotencia.hu/top-10-poten...

Ha szeretne többet tudni a merevedési problémák kezeléséről, esetleg érdekli Önt ez a téma, akkor kérjük látogasson el blog oldalunkra is, ahol rengeteg érdekességről olvashat - http://mrpotencia.blog.hu/

Top 10 potencianövelő elemzésről a következő linken olvashat -
http://mrpotencia.blog.hu/9999/12/31/...

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is
Instagram - https://www.instagram.com/mrpotencia/
Facebook - https://www.facebook.com/mrpotencia/
Twitter - https://twitter.com/mrpotencia
Google+ - https://plus.google.com/+OutletClubhu...

A korai magömlés

A korai magömlés eléggé képlékenyen értelmezhető fogalom, mert viszonylagos. Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is lehet az adott partnerhez képest korai, ha annak orgazmusa később következik be.

A korai magömlés eléggé képlékenyen értelmezhető fogalom, mert viszonylagos. Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is lehet az adott partnerhez képest korai, ha annak orgazmusa később következik be.

Egy barátom igen találóan úgy fogalmazott, hogy a férfiakkal szembeni elvárások ahhoz hasonlíthatók mintha egy pár elmenne vacsorázni, s az lenne az ideális, ha a vacsorát egy időben fejeznék be, egyidejűleg emésztenék meg az ételt és ezek után szükségleteiket is egyszerre végeznék.

A tréfát félretéve: valóban létezik korai magömlés, amelynek a legsúlyosabb formája az ejakulátió ante portas (magömlés a kapu előtt), amikor a hüvelybe történő behatolás előtt következik be a magömlés.

A korai magömlést, amikor az ejakuláció gyorsan (néhány másodpercen vagy néhány percen belül) bekövetkezik általában két csoportba osztjuk.

Az egyik az eredendően meglévő, a másik a kialakult.

A folyamat megértéséhez tudni kell, hogy a magömlés a makk (hímvessző feje) mechanikus ingerlésének hatására következik be, ez akár merevedés hiányában vagy részleges merevedés esetén is bekövetkezhet felfokozott ingerületi állapot hatására.

Az utólag kialakult korai magömlés sokszor a kezdődő merevedési zavarhoz társul.

Ilyenkor a páciens a gyengülő merevedést fokozott koncentrációval próbálja fenntartani ill. erősíteni, és erre a felfokozott ingerületi állapot hatására következik be hamarább a magömlés.

Okok:

 • Pszichés okok

 • Beidegzési zavar (fokozott ingerállapot)

 • Gyulladások (prostata, ondóhólyag gyulladás)

Kezelés:

Ha gyulladásos tünetekkel állunk szemben, akkor értelemszerűen azt kell kezelni, és ezek elmúltával a magömlés ideje is normalizálódik.

Ha a fent említett módon kezdődő potenciazavar okozza, akkor a potenciazavart kell kezelni, s ez manapság tökéletesen megoldható.

Nehezebb a helyzet a "mindig is volt" korai magömléssel, mert ebben az esetben az idegrendszer erre van beállítva, ám ilyenkor is több lehetőség adódik.

Az egyik az ingerület csökkentése. Ez történhet óvszerrel is, mivel az csökkenti a makkot ért ingerek intenzitását, valamint történhet érzéstelenítő krémek ill. spray-ok használatával.

A közösülés előtt érzéstelenített makk nem továbbítja a fizikai ingereket, ezért a válasz (magömlés) sem érkezik meg, csak később, a hatás multával.

Vannak kevés mellékhatással bíró szorongásoldó gyógyszerek is, melyeket enyhe depresszióban használnak, hangulatjavítóként. Ezeknek ismert mellékhatása a magömlés idejének kitolása.

A magömlés idejének kitolására, ill. a merevedés további fenntartására igen jól beváltak a potenciazavar kezelésére használt eljárások, injekciós barlangostest kezelések ill. a közismert kék tabletta.

(Forrás: szexualitas.hu)

A cikket a korai magömlés szakértője a mrpotencia.hu oldal tette közzé.

A férfiak leggyakoribb szexuális problémái

Molnár Tamás írása áttekinti a férfiak szexuális problémáit a csecsemőkortól egészen a felnőttkorig.

Szinte csecsemőkortól figyelni kell a szülőknek kisfiúk külső nemi szerveinek fejlődését. Először is, hogy a herék időben leszálltak-e a herezacskóba. A nem kezelt, vagy túl későn korrigált rejtett heréjűség meddőséget okozhat. Ha a szülők ennek ellenőrzését elmulasztják nem késő kisiskolás korban a pedagógusoknak erre felhívni a fiúk figyelmét, hogy ezt tapintással ellenőrizzék magukon.

A másik probléma, mely korán felszínre kerülhet, a fitymaszűkület valamilyen típusa. Ha a szülő, vagy a gyermek a fityma alatt gyulladást, váladékozást észlel, kapcsolatban lehet azzal, hogy a fityma alatti részt nem tudja megfelelően tisztán tartani, például, mert nem tudja az előbőrt hátrahúzni, vagy ez nagyon fájdalmas. A fitymabőr szűkületén kívül összenövés, vagy a bőrt a hímvessző törzséhez kapcsoló kantár rövid volta is oka lehet ezeknek a problémáknak. Urológiai sebészeten rövid, egyszerű műtéttel tudnak a gondon segíteni. Legtöbb helyen ambuláns keretek között, befekvés nélkül megoldható a "körülmetélés". Egyébként a körülmetélés mellett szól egészséges fiúknál is a higiéniai szempontok mellett az, hogy segíthet a korai magömlés megelőzésében.

A szerelem jelentkezése nem csak a hormonális változásoktól függ. Gyakran találkozunk kisiskolás vagy akár óvódás gyerekekkel, akik "szerelmesek". Pedig ez még jóval a kamaszkor előtt történik. Ilyenkor a szerelem nem jár feltétlenül szexuális érdeklődéssel, vonzalommal. A szerelem elsősorban kulturális, családi, tehát környezeti mintákon alapul. A nemi vágy, érdeklődés blokkolódhat. Szigorú, aszexuális nevelői hatások, tiltások beépülhetnek a gyerek személyiségébe. Hasonló következménye lehet annak, ha egy családban a szeretet, erotika és a meztelenség teljesen tabu. Nem lehet ezeket tapasztalni, vagy beszélni róluk.

Biológiai értelemben akkor válik serdültté egy fiú, ha megtörténik az első magömlése. 12-14 éves kor körül többnyire erotikus tartalmú álom kíséretében, spontán bekövetkezik az első pollúció, azaz magömlés. Másik gyakori módja az első magömlésnek, hogy a serdülő fiú önkielégítéssel éli át ezt a biológiai és lelki élményt. Sokan már korábban is próbálkoztak önkielégítéssel. Előfordul, hogy az orgazmus is bekövetkezik ejakuláció nélkül, serdülőkor előtt. Van néhány ritkább, egyéb eset is, pl játék vagy sport közben éri fizikai inger a hímvesszőt. A lényeges az, hogy már az első ejakuláció kielégülés-, vagy "orgazmus" élménnyel jár.

A fiúknál az orgazmus készsége biológiailag meghatározott, de annak módja, fantáziákhoz kötött volta tanult. Pl. a fiúknak meg kell tanulniuk, hogy önkielégítéssel, ne csak a gyors ejakulációra törekedjenek. Valamint, hogy realitáshoz közelítő fantáziálást alkalmazzanak. Előnyös, ha a serdülőnek külön hálószobája van, és itt végezheti nyugodt körülmények között az önkielégítést. A fürdőszobában, WC-n siettethetik őt, esetleg rányithatnak a fiatalra. Mindez oda vezethet, hogy már serdülőkorban rögzül, hogy szexuális ingerre 1-2 percen belül bekövetkezik az ejakuláció. Kialakulhat a későbbiekben sok problémát okozó korai magömlés.

Fiúk is lányok is használhatnak az önkielégítéshez vizuális segédeszközöket, szexlapokat, normál pornófilmeket. Ezek elemei beépülhetnek a fantáziákba.

A szülőknek, pedagógusoknak nagy a szerepük, hogy a fiúkat felkészítették-e az első magömlésre. Kell, hogy tudják a fiúk, hogy a magömlés természetes jelenség. Jó, ha a családban ezt nem kell titkolniuk. Van, akit az osztályfőnök, a tornatanár, vagy idősebb barát világosít fel e jelenségről. Ha egy barát az önkielégítés technikáját is bemutatja, megmutatja, esetleg tevőlegesen is segít "tanítványának", ha az nem is jár homoszexuális indíttatással, de később a homoszexualitástól való szorongás oki hátterévé válhat. Ez viszont a heteroszexuális nemi életben különböző funkcionális zavar okozója lehet.

Fontos, hogy a serdülő fiú nyugodt, lehetőleg magányos körülmények között végezze az önkielégítéseket. Ne kelljen sietnie, vagy félnie, hogy rányitnak. Meg kellene őt tanítani, vagy rávezetni, hogy normál fantáziákat használjon önkielégítés közben. Ehhez nem szabad eltiltani a serdülőt igényes, kulturált erotikus olvasmányoktól és képektől.

Ha az első kielégülés(ek) patológiás helyzetekhez, tárgyakhoz, vagy fantáziákhoz kötődik, az kóros rögzülés melegágya lehet. Parafíliáknál (azaz perverzióknál) sokszor kimutatható ezeknek az imprinting szerű élményeknek a nyoma. Az imprinting a személyiség mély struktúráiba való bevésődést jelent.

Az analitikus vagy intrapszichés dinamikán alapuló elméletek mindig valamilyen üzenetet, vagy szimbolikus jelentést keresnek a tünetben. Mi a tünet célja, eredménye, vagy következménye? Például a korai magömlés megakadályozza a partnert a közösülés közbeni orgazmusban. Tehát ez lehet egy büntető, agresszív jelenség is a férfi részéről, bár a jelenség nem tudatos.

Viselkedésterápiás megközelítéssel, a korai magömlés rossz tanulási folyamat eredménye. A férfi korábban valamiért sietett az önkielégítéseivel, titkolta, bűntudata volt, ezért rögzült a korai, 2-3 percen belüli magömlés. Olyan rövid is lehet ez az időszak, hogy néhány másodperc, mozdulat után is megtörténhet a magömlés, mely kondicionális tanulás következménye. A fiúk 6-7 éven át gyakorolják ezt, részint mert az önkielégítés célja a magömléssel járó örömszerzés, részint , mert minél hamarabb szeretnének kiszabadulni a bűntudattal járó helyzetből. A hosszabb időtartamot meg kell tanulniuk.

Az analitikus megközelítésnél általában a nők, vagy a konkrét partner iránti ambivalens, vagy ellenséges érzelmeket kell tudatosítani a férfiban. Ugyanis a dinamikus irányzatok főleg a személyiségen belüli, többnyire tudattalan, erők mozgató hatásával, küzdelmével magyarázzák a tüneteket.

Viselkedésterápiában késleltetni kell a magömlést, elterelő fantáziálás, az ingerlés szüneteltetése, vagy az elszorításos technika segítségével. Ez utóbbi technika minden férfinál kiváltható reflex szerű folyamat, mely gátolja a magömlés beindulását. A hímvessző alsó oldalán vonulnak azok az idegpályák, melyek felelősek az ejakulációért, és annak blokkolásáért. Ha megfelelő időpontban a hímvessző alsó felszínére, közvetlenül a makk alatt határozott nyomást gyakorlunk, az ejakulációs folyamat blokkolódik, pontosabban nem indul be. Mi a "megfelelő időpont"? A merev hímvesszőn, az izgalom magas szintjén bármikor kipróbálhatjuk az elszorításos technikát. Azonban van egy pont, ami után átbillen a férfi az "elkerülhetetlenségi szakaszba". Ekkor már hiába próbálkozik akár mivel, az ejakuláció reflexfolyamata beindul, a magömlés nem kerülhető el. Ez 5-10 mp. nagyságrendű időszak a magömlés előtt. Ez is tanulás eredménye, hogy a fiatalember érzékelje a magömlés közeledtét, illetve hogy mikor lépett be az "elkerülhetetlenségi" szakaszba.

Tanácsos már a serdülőben tudatosítani, hogy a korai magömlés megelőzése érdekében ne a "gyors" időre alakítsa ki a nemi működésének reflexfolyamatát.

Férfiak merevedési zavaráról akkor beszélünk, ha partnerkapcsolati helyzetben az előjáték során, vagy közösülés közben jelentősen csökken, vagy megszűnik a hímvessző merevedése, megakadályozva ezzel a szeretkezés kívánt folytatását.

A tünet értelmezése az, hogy ezzel a férfi saját magát és partnerét is megfosztja a kölcsönös, közösülés közbeni kielégüléstől. Más úton, pl. orálisan, lehet, hogy jól kielégülnek. Ebben az öndestrukció, önagresszió és a partner (vagy nők) iránti agresszió, frusztráció szimbolikus vagy konkrét megjelenítése egyaránt szerepet játszik.

Az analitikus terápiák azért szorulhattak háttérbe a szexuális funkciózavarok kezelésében, mert hatékonyan lehet viselkedésterápiás "szexterápiákat" alkalmaznunk. Az analízis emellett hosszadalmas, és nagyban függ a kliens intellektuális szintjétől is.

Masters és Johnson kognitív-viselkedésterápiás technikái védett, válogatott környezetben eredményesek voltak. Fontos a résztvevő párok attitűdje, hozzáállása a problémájukhoz. A motiváció hiánya eredménytelen terápiához vezethet.

Ha a férfi teljesíteni akar egy elvárást, amit legtöbbször saját maga állított fel, szexuális teljesítménye csökken. Saját magára, merevedésére figyel, ami pont ellenkező, gátló hatást vált ki. Ilyenkor szexuálterápiában a közösülés tiltása ezt a teljesítmény centrikusságot küszöböli ki. Persze emellett lehet bármilyen szex, petting, mely teljes kielégülést nyújthat. Utána elkezdődhetnek az érzékenységfejlesztő úgy nevezett "szenzitív fókusz" gyakorlatok. A pár mindkét tagja ismerje meg saját és partnere testét, érzékenységét, élvezze a simogatások, csókolgatások élményét

A gyógyszerkutatások eredménye képpen az utóbbi 10 évben megjelentek a mesterséges afrodiziákumok, azaz potencia növelő tabletták. Ilyen pl. az Afrodor2000, a Yohimbin, a Viagra.

Sokan vagyunk szexuálpszichológusok, pszichoterapeuták, akik, a pszichoterápia során, annak speciális fázisában, javasoljuk hormonális vagy egyéb tabletták szedését. Ez kitörést jelenthet egy ördögi körből. Az átmeneti, művi sikerélmény megerősítést, ösztönzést és önbizalmat adhat. Tudni kell azonban, hogy e szerek nem alkalmazhatóak folyamatosan, állandóan. Csak átmeneti, tüneti kezelést jelentenek.

Javasolt lenne, ha a páciens, az urológusa és a pszichológusa közös beszélgetések és konzultációk során döntenének a felkészítés és beavatkozás módjáról. Sokszor ennek nincsenek meg az objektív feltételei.

Az ok feltárása jelezhet szervi elváltozást, melynek gyógyítása urológus, andrológus dolga. A pszichés oki háttér megismerése a pszichiátria illetve a pszichológia hatáskörébe tartozik.

Az ejakuláció retarda azt jelenti, hogy a merevedés fennállása mellett a magömlés vagy csak nagyon hosszú idő után, vagy egyáltalán nem jön létre a nemi aktus során. Ez nem jelenti azt, hogy a férfi képtelen éjszakai magömlésre, illetve önkielégítés során az ejakulációra. Ilyen esetekben az oki háttér pszichés, míg ha magömlés egyáltalán nincs, urológushoz kell irányítani.

Vannak ritka funkciózavarok, mint például érzéketlen ejakuláció (magömlés van, kielégülési élmény nincs), fájdalmas ejakuláció, vagy hólyagba ürített ejakuláció. Ezek a ritka funkcionális zavarok egyéni, testre szabott kezelést és értelmezést igényelnek. Ki kell zárni az organikus, biológiai tényezőket, ahhoz, hogy a pszichés kezelés hatásos lehessen.

(Forrás: szexualitas.hu)

A cikket a szexuális problémák és merevedési zavarok szakértője a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

Vágyfokozók - Növényi afrodiziákumok

A különböző ismeretterjesztő cikkekben gyakran olvashatunk arról, hogy a keleti kultúrák ősidők óta alkalmaznak bizonyos növényeket a szexuális aktivitás serkentése, a szexuális teljesítmény fokozása érdekében. Joggal vetődik fel a kérdés: csak a messzi tájak növényei között vannak ilyen hatású fajok, vagy a közép-európai flóra is rendelkezik más, de hasonló hatású fajokkal? Ismerjünk meg néhány olyan növényt, melyek hatása rokon a ginzeng gyökérével.

A különböző ismeretterjesztő cikkekben gyakran olvashatunk arról, hogy a keleti kultúrák ősidők óta alkalmaznak bizonyos növényeket a szexuális aktivitás serkentése, a szexuális teljesítmény fokozása érdekében. Az ilyen hatású, azaz afrodiziákumként alkalmazott növények legismertebb példája a csodálatos ginzenggyökér. Joggal vetődik fel a kérdés: csak a messzi tájak növényei között vannak ilyen hatású fajok, vagy a közép-európai flóra is rendelkezik más, de hasonló hatású fajokkal? Ismerjünk meg néhány olyan növényt, melyek hatása rokon a ginzeng gyökérével.

Az orvosi zsálya (tudományos néven: Salvia officinalis L.) fejlett gyökérzetű, évelő félcserje. Szára fiatalon lilás színeződésű, szőrös, négyszögletes. Levelei tojásdadok, megnyúltak, az alsók nyelesek, a felsők ülők, színi és fonáki részük egyaránt molyhos. Az ajakos virágok pártája ibolyáskék, rózsaszín vagy fehér, a párta torkában szőrgyűrűvel, a virágok 2-3 virágból álló álörvöt képeznek. Az orvosi zsálya június-júliusban virágzik. A Földközi-tenger vidékéről származó, melegigényes, egyben szárazságtűrő növény, melyet sokfelé termesztenek. Egy-két százalék illóolajat tartalmaz, melynek fő alkotói a kámfor, a cineol, a pinén és a tujon, de találhatók még a növényben cseranyagok, keserűanyagok, glikozidok, flavonoidok is. Már a görög időktől kezdve ismert és becsült gyógynövényről van szó, amelyet különböző gyomor- és bélbetegségek esetén, pajzsmirigyzavaroknál, valamint a klimaktérium éveiben használtak. A növény befolyásolja a vércukorszintet. Pozitív hatású az idegrendszerre, hat a kimerültség, a depresszió ellen. Összehúzza a méh simaizomzatát. A növényből készült alkoholos kivonat (zsályabor) vagy a növény forrázatának kúraszerű fogyasztása serkenti a szexuális aktivitást.

A borsos menta (Mentha piperita L.) lágyszárú, évelő ajakos faj. Szára 30-80 cm magas, négyélű. Levelei keresztben átellenesek. Virágai a szárcsúcson képeznek füzért, a párta csöve fehér, felül kékeslila. Július és szeptember között virágzik. őshazája kétséges, egyesek Távol-Keletről származtatják. Mind levelei, mind virágai néhány százalék illóolajat tartalmaznak, melynek alkotói közül a legfontosabb a mentol, a menton, a piperiton. A mentol serkenti a nyál- és epetermelést, gyulladáscsökkentő, görcsoldó hatású, egyben hűsítő, érzéstelenítő is. Felhasználása széleskörű, hiszen élelmiszer-ipari termékek mellett kozmetikumok alkotója is. A növényből készült teát Hippokrátész úgy jellemzi, mint egy "szerelmi játékra ösztönző italt". Alkalmazása a növény teájának fogyasztását jelenti, illetve, hogy a nemi érintkezés előtt 15 perccel 3 csepp illóolaját kockacukorra cseppentve kell fogyasztani.

A petrezselyem (Petroselinum crispum (Mill. A. W. Hill.) kétéves, fehér karógyökerű, konyhakerti növényünk. Az első évben tőlevélrózsát fejleszt, a második évben fejlődik ki az elágazó szár. Virágai kicsik, a szirmok sárgásak, és összetett ernyőben állnak. Virágzása június-júliusban történik, termése kaszattermés. A petrezselyem a Földközi-tenger vidékéről származó, termesztett növényünk. A termésekben illóolaj, glikozidok vannak, a gyökerek kb. 5% illóolajat tartalmaznak, amely serkenti a vese működését. A népgyógyászat a gyökér főzetét vagy leveleinek forrázatát kőképződést gátló, emésztés serkentő tulajdonságai miatt alkalmazta. A növény apiol tartalma izgatóan hat a paraszimpatikus idegrendszerre, jelentős értágulatot okoz. Férfiaknál a merevedési reflexet erősíti. Ilyen hatás érhető el például, néhány növényi szár rágógumiszerű rágcsálása révén.

A keskeny levelű útifű (Plantago lanceolata L.) évelő, tőlevélrózsás faj. Levelei hosszúkásak, lándzsásak. A tőkocsány, azaz a levél nélküli szár csúcsán ülnek a virágok, melyek jellegzetes, tömött füzérben tömörülnek. Porzószálai hosszan kinyúlnak, a virágok alulról felfelé nyílnak. Virágzása május és október között történik. Hazánk gyakori gyomfajáról van szó, amely szinte minden gyeptársulásban előfordul, de közönséges parlagokon, degradálódó gyepekben is. A növény levelének fő hatóanyaga az iridoidokhoz tartozó aukubin, de tartalmaz cseranyagokat, nyálkaanyagokat, C-vitamint is. A forrázat köptető, köhögéscsillapító hatású. Friss leveleit régen sebek kezelésére, vérzések ellen alkalmazták. A növény, illetve forrázata kedvezően hat a húgyhólyag simaizomrostjaira, s ugyanígy a hímvessző vagy a csikló izmaira is.

A bemutatott néhány példa azt is igazolja, hogy a gyógyító növények világa milyen sokrétű biológiai hatású.

(Forrás: szexualitas.hu)

A cikket a vágyfokozók és afrodiziákumok szakértője a MrPotencia.hu tette közzé.

A szerelem kémiája

A szerelmi bájitalok már a legrégebbi emberi kultúrákban is használatosak voltak. Tartalmuk leginkább gyömbérből, mandragórából vagy - a trópusi tájakon - kókuszpálmából állt. Azonban nemcsak a szerelmi vágyfokozó elkészítése volt fontos, hanem annak "tálalására" is nagyon odafigyeltek. A nők lenge ruhákban, pézsma- és ámbraillattal körüllengve próbálták meg a vágyat felkelteni, s csak kudarc esetén vették elő a bájitalt.

A szerelmi bájitalok már a legrégebbi emberi kultúrákban is használatosak voltak. Tartalmuk leginkább gyömbérből, mandragórából vagy - a trópusi tájakon - kókuszpálmából állt. Azonban nemcsak a szerelmi vágyfokozó elkészítése volt fontos, hanem annak "tálalására" is nagyon odafigyeltek. A nők lenge ruhákban, pézsma- és ámbraillattal körüllengve próbálták meg a vágyat felkelteni, s csak kudarc esetén vették elő a bájitalt. Eleinte csak az édes, nehéz illatokat tartották vonzónak, úgy gondolták, hogy ezek az állati eredetű illatszerek segítik elő leginkább a vágyak ébredését.

Az állatvilágban valóban sok faj kommunikál és talál párra a szagok segítségével. Létezik olyan lepkefaj, amelynek hím tagja akár 5 kilométeres távolságból is megérzi a nőstény által kibocsátott illatanyagokat és már repül is (szó szerint) a párjához, hogy meghódítsa. Valljuk be, hölgyeim, mi is valami ilyesmire vágyunk. S hogy mi az a csodálatos anyag, ami a "pillangó férfiakat" így megőrjíti? A neve ferromon. És nemcsak a lepkék termelnek ilyen anyagot, az emberi szervezetben is megtalálható. Sőt sokan a női hormontermeléssel hozzák összefüggésbe a termelődését. Állítólag mi, nők is a legtermékenyebb napjainkban ilyen illatjeleket küldünk. Hogy ez nem mindig elegendő? Nos ilyenkor jöhet a bájital.

Nemrégiben egy olyan teória is napvilágot látott, miszerint a nők is illat szerint választanak párt maguknak. Itt azonban nem a termékenység áll a középpontban. Az elmélet kidolgozói úgy vélik, hogy a férfiak szagát immunrendszerük erőssége határozza meg. És mi, lányok, asszonyok az immunrendszerünknek megfelelő típusú illatot és férfit keresünk, találunk vonzónak.

A biológiai meghatározottság azonban az emberi fajnál mégis sokkal gyengébbnek látszik, mint az élővilág többi egyedénél. Így a csábítás trükkjei - nálunk - nagy szerepet kapnak. Egy gyertyafényes vacsora, ha megfelelően előkészítjük, biztos siker lehet. Először is a gyertyafény, a hangulatvilágítás igen fontos. A félhomály elfedi a bőr apró hibáit, és a sminkkel kiemelt szemek vagy száj sokkal jobban érvényesülhet. A színek kiválasztásánál nem kell sokat tépelődnünk: használjuk a jól bevált pirosat, vöröset. Nem véletlenül ez a szerelem színe, hiszen ez a szín ingerli leginkább érzékeinket. Izgató hatása bizonyított. A megfelelő fazonú ruhát azonban mindenkinek magának kell kiválasztania…

Az illatokkal vigyázzunk. Egyfelől, mert orrunk a "legfáradékonyabb" érzékszervünk, ezért könnyen megszokunk illatokat, másfelől viszont nem biztos, hogy az a legszerencsésebb, ha teljesen elfedjük saját testünk illatát. Sok férfi számára nagyon is vonzó a szeretett nő illata (nem az áporodott, izzadt test szagára gondolok, sokkal inkább arra az egyéni, természetes illatra, mellyel mindannyian rendelkezünk). A romantikus összejövetel fő szereplője a vacsora. Ilyenkor használjunk bátran vörös húsokat. A középkori francia kéjhölgyek szerint ezek erősítik a férfiasságot. A gyömbér nemcsak bájitalok alapanyaga, de remek fűszer is. A kínai konyha szinte minden ételbe ajánlja.

Az innivaló legyen bor. Alkoholtartalma nem túl magas, így egy-két pohár elfogyasztása inkább gátlásainkat oldja, mintsem részegséghez vezet. A becsípett emberek vágyai pedig hamarabb feltüzelhetők…

(Forrás: szexualitas.hu)

A cikket a potencianvelők és vágyfokozók szakértője a MrPotencia.hu tette közzé.

MrPotencia.hu - Új kedvenc potencianövelője lett Magyarországnak - A Red One Plus a N.O. 1.

Decemberi eladásaink alapján jelenleg a Top 10 potencianövelő termékek a potencianövelés érdekében a következőek:
Red One Plus potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/red-one-xxx
Boom Boom potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/boom-boom
Natural Power For Men potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/natural-power-for-men
Gold Power potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/gold-power
XXL Powering For Men potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/xxl-powering-for-men
Tornado potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/tornado
Green Snake Forte potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/green-snake-forte
69 For Men potencia növelő - http://www.mrpotencia.hu/69-for-men
Spx2 potencia növelő - http://www.mrpotencia.hu/spx2
Virility Max Plus potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/virility-max-plus

A potencianövelő statisztikánk mindig, minden esetben valós eladások alapján készül. Több tucat partnerünk és több mint 16 weboldalunk alapján.

A legjobb potencia növelő termékekről bővebben a http://www.mrpotencia.hu oldalon informálódhat.

A top 10 terméket leközöltük a MrPotencia blogjában is - http://www.mrpotencia.hu/top-10-potencianovelo-decemberi-eladasok-alapjan

Ha szeretne többet tudni a merevedési problémák kezeléséről, esetleg érdekli Önt ez a téma, akkor kérjük látogasson el blog oldalunkra is, ahol rengeteg érdekességről olvashat - http://mrpotencia.blog.hu/

Top 10 potencianövelő elemzésről a következő linken olvashat -
http://mrpotencia.blog.hu/9999/12/31/top_10_potencianovelo_termek_decemberi_eladasok_alapjan

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is
Instagram - https://www.instagram.com/mrpotencia/
Facebook - https://www.facebook.com/mrpotencia/
Twitter - https://twitter.com/mrpotencia
Google+ - https://plus.google.com/+OutletClubhuKftBudapest