Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Sármosak a kedves férfiak?! Jófiúk vs. rosszak

2016. október 21. - dobojozsi

Egy friss brit felmérés szerint valójában a jófiúk hódítják meg a nők szívét, nem a rosszak. Hitted volna, hogy a kedvesség többet ér macsóságnál és a szúrós tekintetnél?

Egy friss brit felmérés szerint a jófiúk nem csak a rosszaknál, de még a jóképűeknél is sikeresebbek a nők körében. Brit és ír nőket kértek meg a felmérés során, hogy döntsék el, milyen szívesen járnának bizonyos férfiakkal, akiknek látták a képeit, és akikről történeteket olvastak, például arról hogy hogyan viselkedtek egy hajléktalannal. Egyes férfiakról például azt olvasták, hogy elfordultak, amikor meglátták a hobót és a telefonjukat nyomkodták, míg mások szendvicset vittek a koldusnak.

A jó, a rossz és a csúf

Azokat a férfiakat, akik nem voltak különösebben vonzóak, viszont önzetlenül viselkedtek a hajléktalannal, a nők többre értékelték, és szívesebben találkoztak volna velük, mint azon férfiakkal akik ugyan jóképűek voltak, de nem segítettek a kéregetőn. A nők közül csupán a megkérdezettek 8%-a randizna egy olyan pasival, aki külsőre megnyerő ugyan, de nem segítőkész.

A kutatók szerint nem meglepő az eredmény: a nők azokat a férfiakat választották, akik a jövőben jól bánnának velük. Ők visszaírnának nekik, segítenének a házimunkában, velük maradnának az ágyban szeretkezés után, és jó apák lennének.  Arra is felhívták a figyelmet a kutatók, hogy a való életben nincs „figyelmeztető felhívás” a rosszfiúkon, azaz könnyen lehet, csak azután döbben rá egy nő, hogy a férfi kezelhetetlen vagy hanyag, mikor már randira ment vele, vagy akár ágyba is bújtak.

Tehát megéri jófiúnak lenni?

Teljességgel, legalábbis a tanulmány szerint! Tehát ha eddig azon törted a fejedet, hogyan kelthetnéd jófiúként egy rosszfiú benyomását, akkor felesleges a játék: talán még jobban is teljesítenél a randizás terén, ha inkább magadat adnád.  Tartsd észben, hogy a kutatás szerint a megszólaltatott nők a legjobb pontokat éppen azoknak a férfiaknak adták, akik még csak nem is voltak különösebben vonzóak – a kedves jellemet jelölték meg a legszexibbnek bennük.

(Forrás: men.hu)

A cikket a mrpotencia.hu oldal tette közzé.

Így ne flörtölj Facebookon, mert nagyon kínos

Bejelöllek, megböklek, szénné lájkolom a képedet, majd kommentelek „mennyire gyönyörű vagy” – szánalmas virtuális seggnyalás, vagy sikeres recept, hogy bármilyen „interakcióba” lépjünk egy leányzóval? Mit illik és mit nem? Kérdések és válaszok nyomában.

Antiszociálisak a virtuális térben

Megannyi szatirikus karcolatot lehetne írni olyan esetekről, amelyekben férfiak lázasan próbálnak imponálni nőnemű társaiknak a legnépszerűbb közösségi médiacsatornákon keresztül. Kis hazánkban a fiatalabb generáció nyilvános modell-portfólióként és társkeresőként használja a közösségi platformokat, míg külföldön inkább az élmények és kalandok megosztó helyeként funkcionál.  Napjainkban már egyre elfogadottabb társadalomtudományi tény, hogy fiktív szerepek mögé bújva ismerkedjünk az interneten. Ez az az antiszociális burok, ahol a szobánk sötétjében próbáljuk meghódítani kiszemelt „áldozatainkat”, amolyan „ismeretlen zaklatóként”.  Az internetes kommunikáció világában hiányzik a tér, mint csatorna, így gyakran csak képek és néhány névjegy alatt elrejtett információmorzsa alapján tehetjük meg első benyomásainkat partnerünk felé. Ennek a foghíjas kommunikációs rendszernek sok hátulütője van, amit főleg a kétes identitás jellemez.  Soha nem tudhatjuk, hogy ki áll egy profil mögött. Lehet fiktív személyiség vagy egy való világban megálmodott szerep, ami csak a virtuális „valóságban” teljesedhet ki. Vizsgáljuk meg, hogy képernyőkön élő betűk (szavak, mondatok) tömkelegének mik is a helyes szabályai, avagy hogyan léphetünk kapcsolatban kulturáltan az interneten.

Kivárni felesleges

Sajnálatos „látlelet” a mai férfitársadalomról: kivárunk, míg a gyengébbik nem megteszi az első lépést. Nem túl férfias…  Megvárjuk, míg az ellenkező nem teszi meg az első gesztust felénk, és csak utána szánjuk el magunkat arra, hogy – csúnyán fogalmazva – kielégítsük a kívánt szükségletünket, legyen az lelki vagy fizikai eredetű. Ez az eset hasonlóan működik a Facebookon is, ahol egy ismerősnek jelölés után arra várunk, hogy a nők pötyögjék be első üzenetüket a miniatűr üzenetküldő ablakba.  Mindez helytelen módszer, mint ahogyan a való életben is. Ismeretség nélkül jelölgetni, majd internetes interakcióra várni teljesen felesleges.

Kezdésnek a legrosszabb módszer…

Az alapos „profillecsekkolás” után farkasordító hiba általunk vélt személyeskedéssel indítani. Ebbe beletartozik a becézgetések, az ismeretlen attitűdökre tett megjegyzések (például: „látom, szereted a David Guettát, te is ilyen bulizós csaj vagy”).  Élőben sem megyünk úgy oda egy lányhoz, hogy azt mondjuk neki: „jé, te itt vagy ezen a koncerten, akkor te biztos szeretsz bulizni…”  Továbbá a túlzott emotikon használat sem segít minket az ismerkedés elején. Teljesen felesleges sárga kis pacákat használni bármilyen érzelem kifejezésére. Ez egy kicsit olyan, mintha megölné a lelket, mert egydimenzióssá teszi az embert, degradálja a kreativitást…

„Élőben jobban megy, nézd el nekem…”

Ha a fenti lépésekkel már félresiklottunk, akkor jön az önellentmondásos magyarázkodás, miszerint próbáljuk megértetni a partnerünkkel, hogy a kommunikációs tér hátrányai miatt vagyunk ilyen szerencsétlenek.  Ezzel csak magunk alatt vágjuk a fát, és végérvényesen elbukunk miden esélyt arra, hogy a továbbiakban bármilyen kapcsolat is kialakuljon.

Kérdéssel lehet indítani, de ez is könnyen érdektelenségbe torkollhat

Nyitott, semleges kérdésekkel el lehet indítani egy beszélgetést, ez a való életben is működik, azonban a közömbös start könnyen érdektelenségbe fulladhat.  Mi a megoldás? Egyszerű a válasz. Az évszázadok alatt megszokottan – nemezetek kultúrájától függetlenül – a valóságban próbáljunk kapcsolatot létesíteni.  Bár akadnak kivételek, amik cáfolják a fentebb leírtakat, de a kivétel erősíti a szabályt: még nem elég kiforrott az internetes társadalomban a kapcsolatépítés. Én legalábbis így látom, de ha vitatkozni akarsz, szívesen várom hozzászólásban a válaszodat, véleményedet, amennyiben van.

(Forrás: men.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

Ne üssön ki a szakítás! 5 jó tanács, hogy ne a padlón végezd

Az interneten terjed, „hogy minden együtt töltött hónap után egy hétnyi depresszió jár”, de az igazság az, hogy a szakítás utáni kiborulásnak akkor van csak vége, amikor tényleg véget is ért. Addig pedig felesleges úgy csinálni, mintha semmi baj nem lenne, hiszen ezzel akaratlanul is csak növeled a fájdalmat és az érzelmek rossz hatását: mintha a kirobbanni készülő vulkánt próbálnád betemetni. Ez persze csak növeli a bajt… Íme, 5 hasznos tipp, hogy ne törj darabokra, mikor szakítanak veled.

Maradj észnél!

Fontos dolog, hogy az életed nagy döntéseit ne ilyenkor hozd meg. A szakítást követő hetekben ne nyírd le kopaszra magad, ne szerezz tetoválást és ne is lépj be az idegenlégióba.  Ne fogj semmilyen veszélyes vagy ostoba vállalkozásba. Attól sem lesz jobb, ha felszeded az exed barátnőjét, vagy ha megvered azt, akivel épp randizik.

Keresd meg a szeretteidet!

A barátok és a család ott lesznek neked: csak tudasd velük, hogy segítségre van szükséged! Ezt sokan szeretik elkerülni, mert félnek bevallani a szakítást, gondolván, ez a „gyengeség” jele.  Az igazság azonban az, hogy sokkal többet fogsz szenvedni, ha senkivel sem beszélsz, úgyhogy a legjobb ötlet megosztani azokat az érzelmeket, amelyek kavarodnak benned.

Foglald el magadat!

Ha lekötöd magad valami hasznos tevékenységgel, akkor sokkal könnyebben fog eltelni a kellemetlen idő.  Mehetsz a konditerembe, hozzáláthatsz egy új projekthez, túlórázhatsz a munkahelyeden, vagy nekikezdhetsz egy új hobbinak: ez az az élethelyzet, amikor a sok éve halogatott döntést érdemes meghozni!

Tartsd magadat távol tőle!

Egy pontot túl nyilván már nem egészséges, ha betegesen kerülöd az exedet, de az elején még teljességgel rendben van, ha nem állsz le beszélgetni vele, vagy ha nem vagy hajlandó találkozni a lánnyal, aki nemrégiben dobott téged.  A „jóarcoskodásnak” is vannak határai, és hidd el, nem bunkóság a részedről nemet mondani egy olyan találkozóra, amihez egyáltalán nincsen kedved. Ez alatt az időszak alatt rakd is félre a közös képeket és leveleket. Ha ezeket nézegeted, az csak feltépi a régi sebeket…

Ne koslass az exed után!

Ilyenkor azzal kell törődnöd, hogy helyrerakd a saját életedet. Ezen pedig nem fog segíteni, ha az előző barátnőd e-mailjét nézegeted, a Facebook-oldalát bambulod… Az efféle tettek, sóvárgások csak még nehezebbé teszik, hogy elengedd a lányt, így hát már csak ezért is érdemes hanyagolni ezeket.  Hidd el, hogy az életed tovább fog menni a rendes kerékvágásban. Ezt most még nehéz elhinned, de ha tiszteleted magadat és a másikat, ha nem hagyod elveszíteni a fejedet, és ha értelmesen töltöd az idődet az otthoni kesergés helyett, akkor könnyebben fogod elviselni a szakítás utáni érzelmi válságot.  És ki tudja, hogy már rövidesen egy újabb hódítás lesz a láthatáron – akkor pedig már igazán nem fogod bánni, hogy visszakaptad a szabadságodat!

(Forrás: men.hu)

A cikket a mrpotencia.hu oldal tette közzé.

Olvass tovább: http://top10potencianovelo.webnode.hu/news/ne-usson-ki-a-szakitas-5-jo-tanacs-hogy-ne-a-padlon-vegezd/

Üdülés kettesben, gyerek nélkül? Igen! Ezért van szükség erre

A gyerek megszületése után nem áll meg az élet, sőt nem csak vele, hanem külön a pároddal, kettesben is érdemes elutazni. Miért? Meggyőző érvek következnek.

Változik a kapcsolat?

Mindig kettőn áll a vásár, teljesen mindegy, milyen kapcsolati problémáról beszélünk. Ha nagy vonalakban nézzük a frissen bővült családokat, akkor egyáltalán nem meglepő, hogy az anyukák megváltoznak.  A nap 24 órájában vigyáznak a gyermekre, nem csupán nappalra, átlagos munkakörre koncentrálódnak a feladataik. Ezzel nyilván nem alacsonyítjuk le az apukákat, akik gyakran kettő helyett dolgoznak, és szerencsés esetben otthon is besegítenek.  Ha mindkét fél odateszi magát, akkor működhet az új felállás, megmarad a türelem, márpedig így nem lesz olyan rettentően nehéz a kapcsolatra is odafigyelni.

A férfinak több türelem, a nőnek több megértés kell

Összességében tekintve a problémát, azt mondhatjuk, hogy a férfiaknak több türelmet kellene gyakorolniuk, el kellene fogadniuk az aktuálisan „második helyet”, azt, hogy kicsit háttérbe szorultak. Ezzel szemben a nőknek nem csupán megértetni kellene magukat, hanem nekik is megértést kellene gyakorolniuk, elvégre a férfiérzések, kívánalmak vajmi keveset változnak néhány hónap alatt.  Ez a kompromisszum rettentően lényeges, de nem feltétlenül fog tudni működni, ha a párosnak korábban is voltak gondjai, ha nem kommunikálnak eleget, vagy, ha túl korán vágtak bele a családalapításba, és nem volt idejük megismerni a másik természetét, igényeit.

Rendszeres kapcsolatápolás

Nem szabad megvárni, amíg valamelyikőtök kiborul: a kedvesed belefásul az otthonlétbe, az óránként ismétlődő, hosszú hónapokon keresztül tartó rutinba, te pedig a rendetlenségbe és a túlhajszoltságba. Ha a saját kis életetek problémás, akkor aligha lesz a kapcsolatotok harmonikus.  Amint van rá mód, ideje közösen kikapcsolódni, akár a gyerkőccel karöltve. Egy darabig csak nagyon nehezen, vagy nem is lehet megoldani, hogy a gyermeket magatok mögött hagyhassátok, de ez nem azt jelenti, hogy otthon kell ülnötök.  Egyrészt a csöppségnek is jól jönnek az új ingerek, az új környezet, szerencsés, ha hozzászoktatjátok az utazáshoz, kikapcsolódáshoz, ez később megkönnyíti a dolgotokat. Másrészt, ha napokra nem is, de órákra el tudtok szakadni a hétköznapoktól, és már ez is rengeteget segíthet.

Nyaralás édes kettesben

Sok szülő rémesnek érzi magát, ha hátrahagyja szüleire, vagy akár egy megbízható bébiszitterre a gyermekét, pedig a legritkább esetekben kell emiatt aggódni. Nyilvánvalóan el kell mondani a csemetének, hogy most elmentek, de vissza fogtok jönni (akkor is, ha úgy tűnik, nem érti még, amit állítotok). Magától értetődő az is, hogy nem tíznapos, kéthetes nyaralásra kell menni első alkalommal. Kezdetben elég a délután, az első különalvás, vagy akár néhány nap külön. Ez a gyermeknek sem katasztrófa, a nagyszülők imádják, ti pedig újraépíthetitek a kapcsolatotokat.  Nem lesztek rémes szülők attól, hogy szántok egymásra időt, sőt! A szerelmetek ápolásával a legjobbat teszitek a családotoknak.

Ha nem tudtok elszakadni

Természetesen az is lehet, hogy nem tudjátok kire bízni a gyermeket, vagy az anyuka egyszerűen képtelen lazítani, ha nincs elérhető közelségben a legifjabb családtag. Ilyenkor marad a köztes megoldás, ami legalább annyira élvezhető, mint a teljesen különtöltött idő.  Ebben az esetben keressetek olyan bababarát szállodát, ahol nem csak leköthetik magukat a gyermekek, hanem szakértők néhány órára a felügyeletüket is vállalják. A rendszeres ellátás tudata megnyugtató, a gyermek elérthető közelségben marad, mégis naponta többször van egymásra időtök.  Természetesen ez a rendszer nem működik minden csemete esetében, vannak, akik a szülők tényleges távollétében sokkal felszabadultabbak, mintha tudják, hogy bármikor betoppanthatnak – próbát kell tenni!

(Forrás: men.hu)

A cikkeket a www.mrpotencia.hu oldal tette közzé.

MrPotencia.hu - Ismét kialakult a potencianövelő szerek közötti legjobb potencianövelők listája

Tekintse meg kis videónkat, melyből kiderül, hogy jelenleg mely potencianövelő és potencianövelést elősegítő termékek a legkeresettebbek Magyarországon. A listát a szeptember havi eladásaink alapján hoztuk létre.

Boom Boom potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/boom-boom
Red One Plus potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/red-one-xxx
Natural Power For Men potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/natural-powe-for.men
Gold Power potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/gold-power
Tornado potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/tornado
XXL Powering For Men potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/xxl-powering-for-men
Green Snake Forte potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/green-snake-forte
69 For Men potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/69-for-men
Maraton potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/maraton
Full Contact For Men potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/full-contact-for-men

Tudod, mi hiányzik majd szinglikorodból miután becsajoztál?

Egy jó kapcsolatban a fű mindig zöldebbnek tűnik… arra viszont talán nem is gondolsz, hogy van egy sor olyan dolog, ami akkor is hiányozhat a szingli életedből, amikor épp halálosan szerelmes vagy a párodba.

Igen, az a rengeteg idő, amit magadra szánhatsz.

Felkelhetsz bátran délben, senki sem zavar, az se gáz, ha egymás után három ócska filmet nézel meg a tévében, miközben alsógatyában böfögsz és pizzát zabálsz.  Ez persze egy jó kapcsolatba is belefér, de akkor sanszosabb, hogy a párod később vagy korábban kel, más filmet akar nézni, mint te, és gringát rendelne, nem pizzát, ráadásul megsértődik, ha pukizol egyet.  Egyszerűen jó dolog néha egyedül tenni-venni, amikor senki sem zavar, senkinek sem kell megfelelned.

Az, hogy kialudd magadat alaposan, megszakítás nélkül.

Bármennyire is imádsz a kedveseddel aludni, simán lehet, hogy néha lerángatja rólad a takarót, megrugdos egy kicsit, kiskiflizés közben a haja a szádba lóg…. nem is beszélve arról a borzalmas eshetőségről, hogy esetleg horkol!  A szinglik óriási kiváltsága, hogy bármikor kényelmesen, gond nélkül kialudhatják magukat, és nem kell attól rettegniük, hogy ha reggel 8-kor kiszaladnak a vécére, már nem tudnak visszafeküdni, mert a kedves úgy döntött, hogy akkor felébredtél, és meg kell reggeliznetek együtt…

Kevesebbet kell utazgatni, nyugisabb minden.

Ha a pároddal nem éltek együtt, garantáltan sokat kell jönni-menni, utazgatni ahhoz, hogy találkozni tudjatok.  A zsúfolt villamosok, a rossz szagú metrók, a dugó a városban, ha kocsival jársz… hát, ez mindenképpen a párkapcsolat komoly kihívásai közé tartozhat. Szingliként ezzel nincs dolgod, abszolút nyugis minden.

Az se baj, ha kicsit elhanyagolod magadat.

Nincs kedved öt napig borotválkozni? Ma inkább kihagynád a zuhanyzást? Annyira elfáradtál, hogy nincs erőd kimenni fogat mosni lefekvés előtt?  Ezek a dolgok mind beleférnek, ha egyedül térsz nyugovóra, de a kedvesedet azért illik megtisztelni az alapvető higiéniával. Ez a fajta lazaság tutira hiányozni fog, ha végre lesz csajod.

A spontaneitás megkönnyíti az életet.

Ha senkinek sem kell elszámolnod az időddel, és senkihez sem kell alkalmazkodnod közös programok szervezésekor, bármikor dönthetsz úgy, hogy összefutsz egy óra múlva a – szintén szingli – haverral sörözni.  Párkapcsolatban ez azért neccesebb, hiszen nehezebb összehangolni a közös élet fejezeteit, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

Egy kis flört idegen csajokkal…

…esetleg több is annál. Jó esetben monogám párkapcsolatról van szó, amibe nem fér bele az, hogy más nőknek tedd a szépet.  Szingliként ezzel azonban semmi gond nincs: bármikor úgy mész el szórakozni, hogy bármi megtörténhet. És tényleg bármi!

Az a rengeteg idő, amit a barátaiddal töltesz.

Hiába imádod a rajongásig a párodat, azért furcsa az néha, hogy a legtöbb közös programot már vele szervezed, és nem tudsz annyi időt tölteni a legjobb barátaiddal, mint korábban.  A legtöbbször persze ők is elköteleződnek, ami azzal jár, hogy egyre nehezebb lesz összeegyeztetni az elfoglaltságaitokat, vagyis jóval kevesebbet fogtok találkozni. Azért teljesen soha ne mondj le a cimborákkal való közös programokról!

Az, hogy te uralod a tévé távirányítóját… egyedül.

A közös tévézés szuper dolog, jó érzés összebújni és érezni egymás közelségét, de… mi van, ha a barátnődet nem érdekli a vb, és vérre menő harcok folynak a távirányítóért egy idő után?  Nos, ilyenkor természetesen hiányoznak azok az idők, amikor még lazán élvezted az agglegények gondtalan életét…

(Forrás: men.hu)

A cikket a mrpotencia.hu tette közzé.

Így jelenj meg az első randevún: 5 nyerő tanács

A megjelenés az első randin sokat nyom a latban. Lássuk, hogyan növelheted az esélyeidet pusztán a kinézeteddel.

1. Témaindító darab

Legyen rajtad egy olyan ruhadarab vagy kiegészítő, aminek története van! Ha például örököltél egy szép órát a nagyapádtól, lóg a szekrényedben egy retró bőrdzseki, esetleg akad egy pár fantasztikus fesztivált túlélő cipőd, válaszd ki valamelyiket az első randira!  De ne az összest egyszerre, hiszen elég furcsán venné ki magát, ha elkezdenél beszélni a cuccaidról, és be sem állna a szád… Egy témaindító holmi pont arra jó, hogy a kínos csend kiküszöbölésével oldja a kezdeti feszültséget. Utána már úgyis minden megy magától, ha tényleg ez a lány való neked.

2. Megfelelő illat

Érdekes kutatási eredmény, hogy a nők magabiztosabbnak értékelik azokat a pasikat, akiken kölnit szimatolnak, mint azokat, akik semmilyen illatszert nem használnak. Korántsem mindegy azonban, mit és mennyit fújsz magadra.  Állítólag a gyömbér, a vetiver és a citrusfélék számítanak a leginkább maszkulin illatjegyeknek. Szánj időt a megfelelő aroma kiválasztására, s voksolj olyan minőségi termékre, amiből egy-két fújás is elég a hosszan tartó hatáshoz! Ellenkező esetben ugyanis előfordulhat, hogy idő előtt kísértést érzel a „frissítésre”, amitől húszméteres szagfelhő keletkezhet körülötted. Az pedig nem túl szexi, ugye…

3. Menj biztosra!

Tudjuk, hogy igenis eltöprengsz rajta, mit vegyél fel az első randira. A szekrény előtti tanácstalanság egyáltalán nem csak a nők privilégiuma.  Használd ki, hogy egyszerűen nem nyúlhatsz mellé egy elegánsabb fazonú farmerral, egy frissen vasalt inggel és egy sötét zakóval. Lehetőleg ne vadonatúj darabokban feszíts, hanem olyanokban, amiket már „bejárattál”, és jól érzed bennük magad.  A kiegészítők gondos összeválogatása pedig dicséretes ugyan, mi mégis azt mondjuk, hogy amit elsőre – gondolkodás nélkül – kapsz magadra, sokkal nyerőbb egy kiagyalt outfitnél: ösztönösen jó döntés.

4. Szabad a póló

Sokan vitatkoznak rajta, hogy szabad-e pólót húzni egy randira. Hát miért is ne szabadna?  Ezt is olvasd el (kattints ide)! Tudják a nők, mik a szándékaid: 7 tett, amivel elárulod magad  Ha lazább programot szerveztek, vagy egyszerűen ilyen a stílusod, bátran vedd fel a kedvenc pólódat! A megfelelő szín, anyag, a gallér, a zseb, a passzé és egyéb megoldások egyébként is jelentősen árnyalhatják az összképet.  Az edzőcuccaidat viszont tényleg tartsd meg inkább a pályára vagy a terembe: a melegítő, a belebújós pulcsi meg a számos-feliratos felső inkább a középiskolai randik hangulatát idézi. Ha jól sejtjük, ahhoz képest pedig azért már szeretnél szintet lépni…

5. Sorsdöntő cipő

Fogadjunk, hogy te is meg szoktad nézni az emberek cipőjét, és a látvány alapján hajlamos vagy következtetéseket levonni! Nem mindegy tehát, mi van a lábadon a sorsdöntő találkozáskor.  Általános alapszabály nincs, hiszen tudjuk, hogy már a sportcipő-pantalló kombó is elfogadottnak számít. A lényeg, hogy a stílusodhoz illő, a programnak megfelelő lábbelit húzz, ami a tornacsukától kezdve a bakancson át a makkos cipőig gyakorlatilag bármi lehet.  Egyedül a zokni-szandál párosítástól intünk óva – de a sors iróniája, hogy míg a férfiaknál évtizedek óta ez a cikiség fokmérője, a nőknél egy-két éve bejött a divatba. Egyenjogúság ide vagy oda, partnered tehát simán megengedheti magának.

(Forrás: men.hu)

A cikket a mrpotencia, a potencianövelők webáruháza tette közzé.

3 vágykeltő mondat, amivel szex előtt totálisan bepörgetheted (18+)

Hogy még véletlenül se legyen könnyű dolgod, minden nőt másfajta magatartással és technikával tudsz elkápráztatni. Mégis, akadnak olyan lehetőségek, amelyeket akkor is bedobhatsz a siker érdekében, ha még csak az ágy felé indultok. Bizony, ezek a vágykeltő mondatok!

1. „Gyönyörű vagy”

Mondd el neki, milyen szépnek, vonzónak, ellenállhatatlannak, szexinek tartod! Mivel a nők többsége önbizalomhiánnyal küzd – akkor is, ha érthetetlenül állsz a tény előtt – sokat segíthet, ha kicsit meglegyezgeted az egójukat.  Nem kell túlragozni a bókot, mert az gyanút kelt, és azt érezteted általa, hogy csak „azt” akarod (ami akkor is illúzióromboló, ha mindketten tisztában vagytok vele, hogy csupán egy éjszakáról szól ez az egész).  Az sem jó, ha részletezed, hogy milyen csodásak a mellei, milyen kerek és kemény a feneke, vagy, hogy imádod, „ha egy nőn van mit fogni” – ez a mondat lehetőleg sose hagyja el a szádat, ha az ágy felé tartotok, mert nem mindig vezet sikerre a dicséretnek szánt monológ. Ennél sokkal hatásosabb, ha csak egy rövid bókkal indítod meg az estét, majd inkább érzéki simogatásokkal, csókokkal fejezed ki, hogy minden egyes szót komolyan gondoltál.

2. „Szeretlek”

Jó, ezt nyilván nem akkor kell mondanod, ha most találkoztatok először, akkor érdemes előhozakodnod vele, ha már jóval többnek tűnik a kapcsolatotok az egyéjszakás kalandoknál. Időnként kifejezetten nehezen veszik rá magukat a férfiak a romantikára, pedig igazság szerint ezzel sokkal előbb be tudod indítani a csajodat, mint gondolnád. A nők – legalábbis igen nagy többségükben – érzelmi alapon működnek, és bár nekik is jól esik egy kis vadulás, azért sokszor vágynak a gyengédségre. Egy jól időzített szerelmi vallomással új szintre emelheted az együttlétet, de mint írtuk, fontos, hogy komolyabb kapcsolatban rukkolj elő ezzel a mondattal, és lehetőleg ne ez legyen az első alkalom, hogy az érzelmeitekről beszéltek. Egyébként tuti sikered lesz, mert lelkileg is az együttlétre hangolod a nőt, ami a legtöbbször alapvető az emlékezetes szeretkezéseket illetően.

3. „Istenien csinálod”

Ha a tényleges aktusig még nem jutottatok el, de azért már kezdtek belemelegedni az akcióba, akkor ismét itt az ideje egy kis dicsérgetésnek! Nyugodtan mondd neki, hogy milyen istenien csinálja azt, amit éppen csinál, vagy, hogy még véletlenül se hagyja abba, annyira élvezel minden pillanatot.  Természetesen em kell végigdumálni az együttlétet, sokszor az elcsukló hangotok, vagy néhány sóhaj jóval többet mond minden szónál, de időnként színesíthetitek az együttléteket, ha el is mondjátok az érzéseiteket. Nem csak a nők szeretik hallani, hogy vonzóak, és jók abban, amit csinálnak – ahogy neked jól esik a dicséret, és ahogy téged felspannol néhány célzott mondat, úgy igaz ez fordítva is.  Szóval ne szégyenlősködj, ha büszke lehet magára, azt igenis említsd meg! Így magadnak is jót teszel, hiszen elhiheted, hogy megjegyzi a bókot, és máskor is időt szakít majd a megdicsért praktikára.

(Forrás: men.hu)

A cikket a mrpotencia.hu oldal tette közzé.

MrPotencia - Potencianövelés - kis és nagykereskedés

Top 10 potencianövelő eladási statisztika - szeptemberi eladások alapján.

Ismételten eltelt egy hónap. Épp esik az eső, fúj a szél, de a statisztikának el kell készülnie. Tehát most sem lesz ez másképp, mint eddig. Nagyon sok minden történt a potencianövelők piacán. Egyrészről iszonyatos mennyiségek fogynak mostanában - gondolva a mi oldalainkra, gondolva a partnereink oldalaira és üzleteire is - így még teljesebb képet tudunk alkotni a potencianövelők fogyásával kapcsolatosan, és abból emeljük ki ismételten a top 10 es listát. Történt egy nagyon nagy változás, sokak nagy örömére. Újra felütötte fejét a red one potencianövelő, mely új néven red one plus-ként jelent meg ismét a piacon. Mit ne mondjak, jól fel is forgatta a potencianövelők sorrendjét. Már mutatjuk is, hogy új belépőként hova sikerült feljutnia. Elképesztő teljesítmény véleményem szerint.

top_10_potencianovelo_szeptember.jpg

Bár az első helyen a boom boom potencianövelő termék áll még mindig, de azt kell hogy mondjam, hogy egy pici gyengülést látunk jelen pillanatban a boom potencianövelővel kapcsolatosan. Aki olvasta és látta az egy hónappal ezelőtti augusztusi top 10 potencianövelős bejegyzésünket, az tudhatja, hogy augusztusban szinte hihetetlen 34%os részesedéssel volt a top 10 potencianövelő között. Most viszont kemény 4%-ot esett vissza, persze hamarosan látjuk, hogy melyik termék is szedte el sok helyről a %-okat. Tehát jelenleg még a boomboom potencianövelő az első, na de kérdés meddig. Második helyen szintén termékügyileg nem történt változás, ugyanis ismét a Natural Power For Men potencianövelő található ott és jelenleg még stabilnak is mondható a hely mivel a %-os részesedés jelenleg összesen 1% különbséget mutat. Augusztusban 15 míg szeptemberben ez 16%. Tehát a natural power még erősödött is az elmúlt egy hónapban. Igaz nem tűnik ez soknak százalékban, de ha számszerűsíteni kellene, akkor lényeges eltérés mutatkozna. Na és itt az új belépő, a régi és egyben mégis új Red One potencianövelő utódja a Red One Plus potencia növelő, mely 3 hét alatt a harmadik helyen kezdett. Ez aztán a nagy bemutatkozás, ez aztán a nagy durranás. Egyből a bronz érmet megszerezni, kevesebb mint egy hónap alatt egy új terméknek, igencsak ritka pillanatok egyikének lehetünk tanúi. Úgy gondolom tartogathat még meglepetést a red one potencianövelő utódja. 16% az azért nem semmi. Szerintem minimum megtartja a helyét októberben is, hacsak nem előzi meg még a natural powert. Akkor viszont a boom boom potencianövelő méltó ellenfelére akadhat végre valahára. Már vártam ezt a pillanatot. (elárulok egy titkot, hamarosan jön pár - 2-3 - új különleges bejelentkező termék is, mely akár le is taszíthatja a jelenlegi top 3 at is a trónról, de erről majd később számolunk be :) ) A negyedik helyre szorult vissza a Gold Power potencianövelő, mely szerintem az egyik legnagyobb áldozata a jelenlegi helyzetnek - a red one plus potencianövelő megjelenésének. Az augusztusi 15%ból szeptemberben már csak 8% lett. Durva visszaesés. 7% egyetlen hónap alatt? Hát ez egy igencsak fájdalmas hátbatámadás volt a gold power ellen. Red One jött látott és legyőzte a gold power potencianövelőt. Az ötödik helyen lényegében nem történt nagyobb változás, korábban is az xxl powering for men volt és jelenleg meg az új xxl powering emperor potencianövelő lett. Sokaknak tetszik az új xxl powering emperor kiszerelése, hogy most már van 4 és 8 szemes változat is. Stabil helyen van most az xxl powering, igaz egy pici visszaesés mutatkozott, mert most csak 8 míg korábban 9% os részesedése volt. De ez inkább annak tudható be, hogy mivel 4 szemes a kiszerelés, így kevesebb doboz megrendelése esetén is több terméket tudtunk értékesíteni. Összegszerűen lényegében azonosságot fedezhetünk fel a két hónap között. Hatodik helyen a Tornado potencianövelő áll jelenleg, ami szintén egy visszaesésé az augusztushoz képest. Innen is úgy tűnik le tudott csippenteni magának a Red One, és nem is kevesebb mint 2% os a differencia a két hónap mutatója között. Szegény Green Snake Forte, kicsit leesett a top 3 termék közül az elmúlt egy két hónapban. Talán még új erőre kaphat, de azt látjuk, hogy a verseny nagyon nagyon, nagyon szoros, és nagyon kemény ellenfelek lépnek be a potencianövelő ringbe. Most csak a hetedik helyre volt elég az a 6% ami a múlt hónapban is, de akkor az még a hatodik helyre felhozta. Sajnos csúszik lefelé a green snake forte, pedig egy igazán kiváló és hatékony termékről beszélünk. Nyolcadik helyen zárt a betiltott Dragon Power utódjaként is emlegetett 69 For Men potencianövelő, Sokan tényleg azt mondják, hogy egy és ugyanaz. De egyelőre még mindig sok a kétkedő vásárló, így most egy kics visszaesés érezhető a 69formen körül. Most csak 4% ot siekrült kimarnia a legjobb potencianövelő tortából, ez 1%-al kevesebb mint a múlt hónapban. Kilencedik helyen zárt a Maraton potencianövelő, mely szintén egy hellyel lejjebb csúszott most, de ennek ellenére a százalékos arány azonos. végül de nem utolsó sorban a tizedik helyen a Full Contact For Men potencianövelő, mely egy kicsit erősödött az elmúlt hónaphoz képest százalékban, de helyezésben mégis lecsúszott egyet, de így végül a long love korai magömlés elleni terméket kiütötte a legjobbak közül. De azt gondolom, hogy a full contact potencianövelőben van még spiritusz és fel fog jönni hamarosan az élmezőnybe, ugyanis a beszámolók kiválóak a termékről.

Summázva a szeptemberi hónapot - voltak nagy nyertesek - red one plus potencia növelő mely harmadik helyen nyitott, és nagy vesztesek is mint pl a gold power potencia növelő kapszula, mely 7% os bukással zárt. De persze a long love potencianövelőnek is annyi. A red one egyértelműen berobbant és így szépen mindenki egyel hátrébb ugrott és volt aki ezáltal ki is esett a top 10 potencianövelő közül. Izgalmas én azt gondolom.

A legnagyobb kérdés az, hogy 1 hónap múlva, mikor az új statisztikát írjuk, melyik termék lesz vajon az első? Lehet hogy a boom boom nak annyi? Lehet a red one lesz az első? Esetleg megérkezik az új titkos belépő, akinek a nevét még ki se merjük mondani, mert akkora őrületre számítunk?! Én már most türelmetlen vagyok, alig bírom kivárni ezt az egy hónapot.

Ha érdekel, mikor és mi lesz az, kövess minket a közösségi oldalainkon és a blog oldalunkon is.

A cikket a MrPotencia.hu oldal állította össze, lassan több mint 20 weboldal és több tucat partnerünk (websopok, üzletek) eladásai alapján. A potencianövelő statisztika teljes mértékben reális és valós képet mutat a magyarországi potencianövelők helyzetéről.