Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Karrier vagy szex?

2016. december 04. - dobojozsi

A merevedési zavarokkal küzdők 85%-a a munkahelyi stresszben és a túlhajszoltságban látja a probléma kialakulásának okát. Nem meglepő az sem, hogy a potencia problémák jóval nagyobb arányban fordulnak elő a vezető beosztásúak között, mint az alkalmazottak körében. Többek között ezek derültek ki a legnagyobb magyar internetes portál, valamint a Magyar Szexuális Medicina Munkacsoport közös felméréséből.

Sikerbetegség

A kérdőívek adatai igazolták azt az előzetes feltételezést, hogy a merevedési zavarok problémája egyfajta sikerbetegség. A válaszadók egyharmada számolt be arról, hogy az elmúlt egy esztendőben felmerültek szexuális életében merevedési zavarok. A potencia gondokkal küzdők több mint fele felelősségteljes, és sok elfoglaltsággal járó munkát végez! A kutatásból az is kiderült, hogy a pozíció mellett a munkával eltöltött idő is jelentősen befolyásolhatja a problémák kialakulását, hiszen az érintettek több mint 70 százaléka 8 óránál többet dolgozik, jelentős részük pedig akár 12 óránál is többet tölt munkahelyén.

Nem csupán a munka mennyisége, hanem a munkával járó stressz is fontos szerepet játszik az "ágybeli teljesítményben". A stressz, a megfelelési kényszer, az esetleges frusztráció szintén a vezető okok között szerepelt. Fontos kiemelni, hogy a potencia gondokkal küzdők háromnegyede nem a magánéleti, hanem a munkahelyi gondokban keresi problémája kialakulásának gyökerét.

Terápiás lehetőségek: még mindig nem élünk velük

Bár a válaszadók többsége tisztában van azzal, hogy az életmódváltás elkerülhetetlen, ha meg szeretné oldani gondjait, csupán elenyésző hányaduk próbál változtatni jelenlegi életvitelén és még ennél is kevesebben kérik szakember (orvos, szakpszichológus) segítségét.

Szomorú, hogy az érintettek közül minden ötödik belenyugodni látszik teljesítőképessége csökkenésébe, ők ugyanis semmit sem tesznek ennek orvoslására, negyedük pedig keresett ugyan, de eddig nem találta meg a számára leginkább megfelelő megoldást.

Az anonim tanácsadás és információszolgáltatás sok férfi számára bátorítást ad ahhoz, hogy orvosi segítséget kérjen, amire nagy szükség is van, mivel sokszor akár 1,5-2 év is eltelik, mire orvoshoz fordul az érintett. A kutatás eredményeiből kiderült, hogy még mindig alacsony azoknak a száma, akik élnek a korszerű terápiás lehetőségekkel, és ismét természetessé válik számukra az örömteli szexuális élet. Ők elsősorban azokat a megoldásokat keresik, amelyek lehetőséget adnak a kötöttségektől mentes szexuális együttlétekre. A megkérdezettek jelentős része olyan terápiát választana, vagy választ, amellyel akár 36 órán keresztül is visszaállítható a "teljesítőképesség".

(Forrás: szexualitas.hu)

A cikket a potencianövelő szerek szkértője a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

Kommunikáció szeretők közt - Segít a tantra

A tantra eszmerendszere a jógából alakult ki. Követői, a tantrikák a világot önmagában isteninek tekintették, s ennek megfelelően nem fordultak el a földi örömöktől. Sőt, igyekeztek azokat minél magasabb szinten, majdhogynem a tökélyre fejlesztve gyakorolni - természetesen nem öncélúan, hanem az egység minél mélyebb megtapasztalása érdekében.

A tantrikák a szexus elválaszthatatlan részének tekintették a szeretők közötti őszinte és tartalmas kommunikációt. Nem véletlenül: a kommunikáció olyasfajta lelki közösséget alakít ki, amelyben mindkét ember feloldódhat, miközben mindkettő biztonságban érezheti magát. Jól kommunikálni azonban egyáltalán nem könnyű, hiszen két alapvetően különböző létezőnek, a férfinak és a nőnek kell közös nevezőre jutnia. Máshogy fejezik ki érzéseiket, illetve más és más módon reagálnak az őket érő ingerekre, ami már önmagában is számos félreértésre adhat okot. Az efféle zavarokat megelőzendő, illetve feloldandó érdemes alkalmazni a tantrikák ajánlásait.

Egymás szemébe nézve

Időről időre nézzünk néhány percig a partnerünkkel egymás szemébe, anélkül, hogy beszélnénk vagy bármiféle aktivitást tennénk. Ez a fajta nézés fokozott működésre készteti a jobb agyféltekét, ami az érzelmekért - adott esetben a szeretetért, a szerelemért - "felelős".

Merjünk sebezhetőnek mutatkozni!

Merjünk elsőként megnyílni a másik ember előtt! Ez első hallásra valószínűleg ijesztőnek tűnik: ha megnyílunk, kiadjuk magunkat, és ezzel sebezhetővé válunk. (Ez a félelem a gyerekkori - óhatatlan - kiszolgáltatottságunkban, illetve a későbbi negatív tapasztalatainkban gyökerezik.) A kockázat vállalása azonban magában hordozza a fejlődés lehetőségét, hiszen partnerünk így tükröt mutathat nekünk - aminek segítségével megtehetjük az első lépést a gyógyulás felé. A megnyílás természetesen nem azt jelenti, hogy a másik embertől várjuk a probléma megoldását!

"Te" helyett: "én"

Ha bánt minket valami, vagy megoldást keresünk egy problémára, egyes szám második személy helyett egyes szám első személyben fejezzük ki magunkat. Ne azt mondjuk, hogy partnerünk ilyen vagy olyan, ezt vagy azt teszi, hanem arról beszéljünk, mi miként éljük meg az adott helyzetet. (Egy triviális példánál maradva: a "Már megint nem pakoltál el magad után" helyett mondjuk azt: "Rosszul esett, hogy rendetlenség várt itthon".) Ily módon egyfelől elejét vesszük a hibáztatásnak, másfelől érzelmeink, érzéseink feltárásával kitárulkozunk, felvállalva és megmutatva sebezhetőségünket.

Szerelmi adok-kapok

Mindig azt kapjuk vissza, amit "kifelé" - adott esetben a társunk felé - közvetítünk. Ha a másik ember szeretetére vágyunk, először nekünk magunknak kell szeretetté válnunk. Ha valami feldühített minket, lehetőség szerint várjuk meg, hogy indulataink elcsituljanak, mielőtt partnerünkhöz szólnánk (különösen akkor, ha egy kényes témát szeretnénk felhozni). Végső esetben akár egy párnán is levezethetjük a dühünket.

Az érzékenység fokozása

Fedezzük fel környezetünkben azokat a lehetőségeket, melyek által fokozhatjuk érzékenységünket. Tegyük élesebbé érzékeinket, azaz nagyobb tudatossággal lássunk, halljunk, ízleljünk, szagoljunk és tapintsunk. Figyelmünket igyekezzünk minél többször a légzésünkre irányítani - érezzük át, tapasztaljuk meg, hogy minden belégzéssel pozitív energiák árasztják el testünket, kilégzéssel pedig távozik belőlünk minden, ami a boldog, kiteljesedett élet akadályát jelentheti. Mozogjunk minél többet, lehetőleg a szabadban - fontos azonban, hogy olyan mozgásformát válasszunk, ami örömet jelent számunkra. Ne csak a párunk, hanem a körülöttünk lévők felé is nyilvánítsuk ki minél többször a szeretetünket - ne csak szavakkal vagy gesztusokkal, hanem érintéssel is.

(Forrás: szexualitas.hu)

A cikket a MrPotencia.hu tette közzé.

Top 10 potencianövelő termék novemberi eladások alapján

Ahogy megszokhatták, ismételten itt vagyunk, és jövünk a potencianövelő termékek elemzésével. Megtudhatjuk, hogy mely potencianövelő termékek voltak a legkeresettebbek a novemberi hónapban. Szokás szerint, most sem volt eseménymentes a hónap. Vannak változások ebben a hónapban is. Van termék aki eltűnt, és van olyan potencianövelő kapszula, mely újra bekerült a top 10 potencianövelő kapszulák közé.

top_10_potencianovelo_november.jpg

Ahogy mondani szokták, vannak dolgok amik változnak és vannak dolgok amik nem. Nos az első helyen egyenlőre még mindig nincs változás. Tény és való, hogy mivel a Boom Boom Tornado és Long Love termékek december 1-től emelkedtek, így ez is nagyban hozzájárulhatott ahhoz, hogy a 3 termék pozíciója tovább erősödött, mert sokan előre gondolkozta azzal kapcsolatosan, hogy megvegyék még a kedvező áron ezt a 3 potencianövelő terméket. Az októberi hónaphoz képest a boom boom potencianövelő termék elég nagy erősödét mutatott - több mint valószínű az előbb leírtak miatt - 7%-os emelkedést volt képes produkálni 1 hónapon belül, ami azért nem kis teljesítmény. A második helyen van újra a red one plus potencianövelő, így visszaszerezte a gold power potencianövelőtől a második helyet. Bár %-ban kevesebbet mutat mint egy hónappal ezelőtt, de helyezés viszont ettől függetlenül az ezüstérmes pozícióra hozta be. A harmadik helyre kerül a Tornado potencianövelő termék, mely korábbi hónapban csak az ötödik helyen volt, míg most a harmadik helyre ugrott be. Nem csak helyezésben jött előre, de 3%-ot volt képes javítani egy hónap alatt. A negyedik helyen van a natural power for men, mely helyezésben nem változott az egy hónappal előttihez képest, de még %-ban sem lett jobb vagy esetleg rosszabb. A gold power viszont mutatott egy kis hanyatlást, mert az októberi hónapban még a második helyen volt - persze itt is közrejátszott az emelés előtti bevásárlás - most viszont csak az ötödik helyre volt elég a 8%-os részesedése. Hatodik helyen végzett ismét az XXL Powering Emperor potencianövelő termék, mely egy pici hanyatlást mutat az egy hónappal korábbi statisztikához képest. Hetedik helyre esett be ismét a Vitility Max Plus potencianövelő, mely mostanában nem volt toplistás termék, de most összekapta magát a virility és egyből 6%-on zárt. a Hetedik helyen végzett most a Green Snake Forte potencianövelő, mely semmiben nem tér el az egy hónappal korábbi eredményétől. Tartja ezt a pozíciót. Ha jobban megnézzük akkor a hatodik, hetedik és nyolcadik helyen lévő potencianövelő termékek százalékban megegyeznek, tehát igen csak holtverseny van ezen a három pozíción. Mivel mi látjuk a darabszámokat is, így mondhatjuk, hogy a három potencianövelő termék darabszámbéli különbsége minimális, pár darab eltérés van a három potencianövelő termék között. Igen csak erős a verseny. Nyolcadik helyen végzett ismét az SPX potencianövelő termék, mely októberben benne sem volt a top 10 potencianövelő listánkban. Most viszont 5%-ot megint sikerült elcsípnie. Végül de nem utolsó sorban a Full Contact potencianövelő végzett a lista végén. Bár %-ban jobb lett mint egy hónappal ezelőtt, de mégis azt jelenti, hogy két helyezést zuhant vissza. Mint láthatjuk elég nagy változás történt az elmúlt hónaphoz képest. A legnagyobb vesztesei jelenleg ennek a hónapnak a Maraton potencianövelő és a Horse Power potencianövelő, mivel ez a két termék kiesett teljes mértékben a top 10 ből. Nyertesnek mondhatjuk az SPX2 potencianövelőt és a Virility Max potencianövelőt, mivel elég nagy ugrással bejöttek újra a top 10 be.

Összességében azt kell hogy mondjam, hogy megint nem volt egy unalmas és eseménytelen hónap. Na most arra leszek kíváncsi, hogy itt a karácsonyi őrületben mi fog történni. Nyilván ilyenkor sokan az ajándékokra és a karácsonyi ételekre költik e a pénzt, de véleményem szerint azért ezekre a termékekre mindig jut egy kis keret, mert hát egy nélkülözhetetlen egy jó potencianövelő termék egy karácsony este vagy akár egy szilveszteri buliban sem árt ha van egy kis segítség.

A legnagyobb kérdés az, hogy 1 hónap múlva vajon a boom boom elveszíti az első helyet az áremelés miatt, és esetleg a Red One potencianövelő fog az első helyen végezni? Esetleg lesz új belépő, mely kiszorít egy már korábban keresett terméket? A kérdés adott, a választ viszont csak egy hónap múlva tudjuk meg.

Ha érdekel, mikor és mi lesz az, kövess minket a közösségi oldalainkon és a blog oldalunkon is.

A cikket a MrPotencia.hu oldal állította össze, lassan több mint 20 weboldal és több tucat partnerünk (webshopok, üzletek) eladásai alapján. A potencianövelő statisztika teljes mértékben reális és valós képet mutat a magyarországi potencianövelők helyzetéről.

Mentés

Mentés

A szexuális extázis művészete

Gondolt-e már arra szeretkezés alatt vagy után, hogy valami hiányzik..., hogy valahogy többnek kellene történnie? Ha igen, tartson velünk, hogy bepillantást nyerhessen a Margo Anand szexuálpszichológus által kidolgozott módszerbe, amellyel lehetővé válik a szexuális eksztázis megélése!

Első szexuális csúcsélményem Párizsban történt meg velem - írja könyvében Margo Anand. - Tizennyolc éves voltam akkor. Partnerem, Robert magas volt, jóképű, levett a lábamról. A szex nyers volt, primer és vad, teljesen megfelelt annak az elképzelésemnek, hogy miként viselkedik egy "igazi férfi" a nővel...

Eggyé válva...

"Egyik este a szokásos energikus módon szeretkeztünk, amikor megkértem Robert-t, lassítson egy kicsit, próbáljunk ki valami újat. Megálltunk, és egyszerűen lazítottunk, összefonódva. Én voltam felül, és ezért a szerepek megcserélődtek - úgy éreztem, partnerem nőiesebb, befogadóbb állapotba került. Percekig maradtunk ellazultan, mégis szexuális izgalommal a testünkben. Hamarosan valami meleg, ragyogó energia kezdett szétáradni egész medencémben.

A szexuális izgalmat fenn akartuk tartani, ezért, amikor lanyhulni kezdett, újrakezdtük megszokott aktív szeretkezésünket. Majd éppen az orgazmus előtti pillanatokban megálltunk, ellazultunk, és újra mozdulatlanok maradtunk. Többször elismételtük ugyanezt, és egyszer csak valami egészen váratlan történt. Hirtelen úgy tűnt, egy határtalan térben lebegünk, amit melegség és fény tölt ki. A testünk közötti határok feloldódtak, és ezzel együtt a különbség is megszűnt nő és férfi között. Egyek voltunk! Az élmény időtlenné vált, úgy tűnt, örökké így maradunk. Nem volt bennünk vágy az orgazmusra. Még arra sem, hogy szeretkezzünk. Nem volt szükség arra, hogy bármit tegyünk, nem volt már mit elérni. Eksztázisban voltunk."

Isteni villám      "A prométheuszi eksztázis úgy tör ránk, mint egy isteni villám, ami elpusztít minden korlátot, akadályt, és tökéletesen váratlan élményt hoz.      Az embert elárasztja a természetfölötti szépség fénye, és megtapasztalja a szent reveláció állapotát. Mélységes érzelmi, intellektuális és spirituális felszabadulást él meg, s a kozmikus inspiráció és felismerés lélegzetelállító birodalmaiba nyer bebocsáttatást."     (Stanislav Grof)

Égig érő szex
E meghatározó élmény után Margo Anand rádöbbent, hogy a szeretkezés a nemi szervi orgazmuson kívül más kívánatos állapotokhoz is elvezethet. Tudta, hogy a rendszeres gyönyör és a gyermeknemzés valóban nem a végső cél, ellenkezőleg, éppen csak a kezdet. Ezért eltökélte, hogy tanulmányozni fogja a szexualitással egybekötött eksztatikus állapotok elérési módjait. Elhatározását tettek követték, s 15 évnyi kutatómunka. Ez idő alatt megismerte és elemezte az eksztatikus szexualitás nagy tradícióit, mint például a tantrát, majd kifejlesztett egy olyan egyedülálló utat - égig érő szexnek nevezte el -, mely elvezet a szexuális eksztázishoz.

Újjászületés a szerelemben

Az égig érő szex az eksztázisra helyezi a hangsúlyt, és elhatárolja magát a szexuális forradalomtól. Ez utóbbinak köszönhető egyébként, hogy egyre több ember létesített jó érzéssel egyre több szexuális kapcsolatot, egyre több-mindenkivel. Könyvek és cikkek ezrei tanácsokat osztogattak, miként lehet az e téma iránt érdeklődőknek egyre több és egyre intenzívebb orgazmusuk, hogyan hangolják azt össze partnerükkel, és nyújtsák meg örömérzetük időtartamát. Sokan el is érték ezeket a célokat, de a pszichológusok és a szociológusok kimutatásai szerint az orgazmus elérhetővé válása sem pszichológiailag, sem érzelmileg nem hozott hosszú távú megelégedést! Az, hogy a szexhez úgy viszonyulunk, mint bármi más tevékenységünkhöz, önmagunk korlátaiba ütköztet. Egónknak az tetszik, ha kikapcsolódásból, szórakozásból élünk szexuális életet, vagy ezáltal szerzünk bizonyosságot arról, hogy még mindig vonzóak vagyunk.

Fontos! Ez azonban elvonja figyelmünket valós szexuális lehetőségeinktől! A szex ugyanis nem önmagáért való átmenti gyönyör, hanem eksztatikus énünk újjáélesztése a szerelemben!

Fejezetek a gyönyör útján

Margo Anand A szexuális eksztázis művészete című könyvét - azaz az égig érő szexhez vezető utat - tizenkét fejezetre osztotta. Íme, következzen egy-egy villanásnyi ezekből!

Égig érő szex és a tantra
E fejezet elénk tárja a szakrális szexualitást, ezért felül kell vizsgálnunk eddigi elképzeléseinket a szexualitással kapcsolatban.

Benső szeretőnk felébresztése
Összeismerkedünk benső szeretőnkkel, s szembesülünk azzal, hogy elsősorban önmagunkat kell szeretnünk ahhoz, hogy másokat szerethessünk. Nem partnerünk, hanem mi magunk vagyunk saját orgazmusunk forrása!

A bizalom kapujának megnyitása
Ahhoz, hogy védettnek érezhessük magunkat új törekvéseinkben, létre kell hoznunk egy szakrális területet. Ezt követően megkezdhetjük a nyílt kommunikációt partnerünkkel. Szívtől szívig érő kapcsolatot teremtünk partnerünkkel.

Az intimitás elmélyítése
Megtanuljuk eltörölni az unalmat és a hétköznapiságot párkapcsolatunkból. Elsajátítjuk a csábítás törékeny művészetét.

Az eksztatikus test értékelése
Felkészítjük testünket az eksztázis magas szintű energiájának üdvözlésére, befogadására, miközben felébresztjük érzékiségünket, megtanuljuk nagyra becsülni testünket.

A belső fuvola megnyitása
Megtanuljuk a belső fuvola, azaz a szakrális csatorna megnyitását, amely összeköti hét energiaközpontunkat. Így felkészülünk a teljes testet érintő orgazmusra.

Gyönyörszerző szertartások önmagunknak
Megtanuljuk önmagunk szeretetét és az önmagunknak való gyönyörszerzés művészetét, majd - túllépve a bűntudaton és a szégyen érzésein - megmutatjuk partnerünknek is, mi az, ami örömet szerez számunkra.

A benső nő és a benső férfi harmonizálása
A szerelemről és a párkapcsolatról tanulunk. Különböző szerepeket játszunk el - férfit és nőit, aktívat és passzívat, adót és befogadót -: mindezzel elősegítjük, hogy párkapcsolatunk kiegyensúlyozottá váljon.

Az extatikus válaszreakció felébresztése
Amikor mindkét partner testében kifinomul az energia, és a kapcsolatban megfelelő szintet ér el az intimitás és a harmónia, akkor készen állunk az eksztázis üdvözlésére.

Az orgazmus kiterjesztése
Megtanuljuk kigyógyítani szerveinket a korábban elszenvedett érzelmi és fizikai traumáikból, és nagymértékben megnöveljük az örömérzés képességét nemi szerveinkben.

Az orgazmustól az eksztázisig
Ha már teljes mértékben élvezni tudjuk a nemi szervi szexualitást, eljön az ideje annak, hogy megtanuljuk az orgazmus energiáját a belső "Fuvolán" keresztül felvinni az agyig, ahol eksztázisként tapasztalhatjuk meg.

A gyönyör hullámának meglovagolása
Az égig érő szex legmagasabb szintjének megtapasztalása: a gyönyör hullámának meglovagolása. Ez a szexuális eksztázis igazi művészete. A szerelmeskedés szubtilis, befelé forduló módja, ahol a belső "fuvolában" áramoltatjuk az izgalmi energiát partnerünkkel együtt, ezzel létrehozzuk az energia végtelen és eksztatikus körmozgását.

Eme végponthoz miért van szükség oly sok előkészületre? Margo Anand-t idézve: "Az eksztatikus szexualitás tantrikus hagyománya kihangsúlyozza a hozzáértő előkészületek fontosságát, hogy mire eljön az egyesülés ideje, addigra teljesen összeforrottnak és gyógyultnak érezhessük magunkat. Ekkor készen állunk majd e készségek beépítésére szerelmi életünkbe és arra, hogy a szeretkezés ünneppé váljon."

(Forrás: szexualitas.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

Top 10 potencianövelő termék októberi eladások alapján

Októberi eladásaink alapján a Top 10 potencianövelő termékek a potencianövelés érdekében a következőek:
Boom Boom potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/boom-boom
Gold Power potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/gold-power
Red One Plus potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/red-one-xxx
Natural Power For Men potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/natural-power-for-men
Tornado potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/tornado
XXL Powering For Men potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/xxl-powering-for-men
Green Snake Forte potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/green-snake-forte
Full Contact For Men potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/full-contact-for-men
Maraton potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/maraton
Horse Power potencianövelő - http://www.mrpotencia.hu/horse-power

A potencianövelő statisztikánk mindig, minden esetben valós eladások alapján készül. Több tucat partnerünk és több mint 16 weboldalunk alapján.

A legjobb potencia növelő termékekről bővebben a http://www.mrpotencia.hu oldalon informálódhat.

A top 10 terméket leközöltük a MrPotencia blogjában is - http://www.mrpotencia.hu/top-10-poten...

Ha szeretne többet tudni a merevedési problémák kezeléséről, esetleg érdekli Önt ez a téma, akkor kérjük látogasson el blog oldalunkra is, ahol rengeteg érdekességről olvashat - http://mrpotencia.blog.hu/

Top 10 potencianövelő elemzésről a következő linken olvashat -
http://mrpotencia.blog.hu/2016/11/03/...

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is
Instagram - https://www.instagram.com/mrpotencia/
Facebook - https://www.facebook.com/mrpotencia/
Twitter - https://twitter.com/mrpotencia
Google+ - https://plus.google.com/+OutletClubhuKftBudapest

Orgazmus, pornó és vibrátor

Vajon van a barátnődnek orgazmusa? Ha van milyen? Ha nincs miért nincs? Káros, ha pornófilmeket néztek együtt? Segédeszközök vásárlásán gondolkodsz, de vajon normális dolog ez? A női orgazmusról, a pornóról és a különböző segédeszközök hasznáról beszélgettem Molnár Tamás szexuálpszichológussal, egy nem éppen pornómentes világban.

Készült a közelmúltban felmérés arról, hogy a nők hány százaléka képes eljutni az orgazmusig és ebből hány képes a hüvelyi orgazmusra?

Újabb kutatásokról nem tudok, de a 70-es, 80-as években a nyugat európai és amerikai kutatások eléggé egybehangzó eredményeket mutattak. A nők kb 65 %-a jut el csikló ingerléssel orgazmusig. 35-40 %-uk hüvelyi (G pont ingerléssel). Természetesen van egy kb 20 %-os átfedés, hogy mindkét módon ez sikerül. A fennmaradó 10 % érdekes kérdés. ők lennének az anorgazmiás nők. De ezek között is kis részük önkivel eljut a csúcsig. 5 %-uk nem is próbált ennek közelébe jutni, például vallási meggyőződése miatt. Vagy erős szorongások, gátlások miatt. Tehát ezt meg sem élik problémának. Kérdés, hogy ők valódi anorgazmiások-e. Akik csak a kívánt módon nem, vagy csak ritkábban tudnak a kielégülésig eljutni, nekik "csak" orgazmus zavaruk van.

Elképzelhetőnek tartod, hogy ezek a százalék számok mára jelentősen megváltoztak?

Jelentősen biztosan nem. A kultúránk talán nyitotabb lett a játékosabb petting felé, ami segíti a nőket és férfiakat abban, hogy ne mindig ragaszkodjanak a közösüléshez, és hüvelyi orgazmushoz. Szűkebben a mi kultúránkban talán épp ezért is csökkenhetett a "tüneti" anorgazmiások számaránya.

Milyen technikák/módszerek léteznek a statisztika "javítására"?

Elsősorban a tapasztalat szerzésen és tanuláson alapuló szexuálterápia. Másodsorban is a szexterápia :-), ami a szexuális gátakat, lelki görcsöket oldja fel. Az első arra épül, hogy a tapasztalat hiány szexuálterápiás gyakorlatokkal bepótolható, akár harmincas, negyvenes korukig a nőknek. Ilyenek a Kegel gyakorlatok, melyeknek részletes leírása honlapomon olvasható: www.szexterapia.hu. A petting, orális szex, önki gyakorlása főleg a csiklóorgazmus elérését célozza meg.

Segíthet-e az internet a szexuális problémák megoldásában? Gondoljunk csak a fórumokra vagy chat szobákra, ahol a látogatók név nélkül szabadon beszélgethetnek szexuális problémáikról.

Mindenképpen pozitív szerepe van az internetnek, és hogy erről férfiak, nők együtt tudunk vitatkozni, élményeket megosztani. És persze tanulni egymástól.

Képes-e minden nő az orgazmusra?

A lehetőség szempontjából, tehát potenciálisan határozott igen a válaszom. Ki kell zárni a mi kultúránktól idegen, afrikai törzseknél előforduló csiklókimetszést. De a lelki gátlások, gyerekkori szexuális trauma-visszaélés, szigorú vallási neveltetés mellett is több-sok hónapig tartó szexuálterápia eredményt szokott hozni.

Képes-e minden nő a hüvelyi orgazmusra?

Ez két kérdést takar: Hogy a lehetőség meg lenne-e bennük? Talán igen, nagy százalékban igen. Erre vonatkozó G-pont kutatási eredményeket ismerek a 70-es , 80-as évek nyugati világából. Jó régiek :-(. Az igazat megvallva gyakorlatban nem képes minden nő hüvelyi orgazmusra. De miért is? Ez a mi zsidó-keresztény egyházi örökségünk, hogy a szex a gyereknemzésért van, ahhoz pedig a csiklónak semmi köze. Bezzeg a hüvelyi közösülésnek. De a nők jelentős része boldog, kiegyensúlyozott szexuális életet él hüvelyi orgazmus nélkül is.

Az egész interjú apropója az, hogy az itt a szexualitas.hu-n megjelent Lux Elvira interjú kapcsán felvetetted, hogy Neked más, korszerűbb szemléleted van a pornóról és a segédeszközökről. Kifejtenéd ezt bővebben?

Vannak a szexuális életet elősegítő szexuális segédeszközök és vannak csak perverziókat - bocsánat, mostanában parafíliáknak hívott - kiszolgáló segédeszközök. Van szerintem jó pornó és rosz pornó. Jó segédeszköz lehet például egy jó minőségű intim síkosító. Nagyon sokat segíthetnek a vibrátorok és gésa golyók a nők számára. Tanulás szempontjából is és az előjáték részeként is használva azokat. Nem propagálnám viszont a bőrruhákat, a bilincseket, ostorokat, fétis eszközöket, vagy a felfújható műmacákat, művaginákat. Bár az utóbbin vitatkozhatunk.

Abban az esetben is beszélhetünk "jó" és "rossz" segédeszközökről, ha azokban a pár mindkét tagja örömét leli?

Bonyolult erre válaszolni. Vegyünk pl egy szadista - mazochista párt szexuális értelemben. Ha nem okoznak egymásnak tényleges sérülést, kinek ártanak? De mégis parafilek, tehát nem feltétlenül egészséges, hogy egy "műkorbáccsal" egymást verik és ettől elégülnek ki.

A pornó filmek többsége nem mondható éppen túlzottan romantikusnak. Az aktust sokszor durván, a gyengédséget nélkülözve ábrázolják. Nem szolgál ez rossz példaként egy fiatal számára, aki később a kapcsolataiban is utánozza a jeleneteket?

A jó pornó szerintem tartalmaz valamilyen romantikus vagy humoros háttértörténetet. Aminek a pszichológiai háttere az, hogy érezzük, hogy a szex nem csak egy aktus, hanem hogyan jöttek, jönnek létre az emberi kapcsolatok, amik szexhez vezetnek. Sokkal több előjátékot, gyengédséget és petting kielégítést kellene ezekben látnunk. Nem csak a közösülést. (Bocsánat: "dugást".) Ezen nem azokat a fellációs jeleneteket értem, amikor a nő térdel a férfi előtt, a férfi fogja, kényszeríti a fellációs mozgásokra a nő fejét, netán a hajába markol.. Vagy az ondó a nő arcára, hajára, szájába kerül és onnan folyik ki. Ez már minősíthető megalázónak vagy agresszívnak sok esetben. De egy pornófilmtől, vagy Kovitól ne várjuk azt el, hogy felvilágosító filmeket készítsen! Az egy teljesen más műfaj!

Tudom, hogy erre nincs pontos válasz! De mégis! Milyen kórtól ajánlod valakinek a pornót?

Nem kötném korhatárhoz. Neveltetés, kultúra, szubkultúra kérdése, hogy ez ne legyen káros egy gyereknek. Már kisgyerekkortól a szülők felelőssége lenne, hogy kialakítsák a kritikai érzéket egy kisgyerekben is, hogy mi a normális, követendő és szép a szexben. De sajnos itt még nem tart a kultúránk, de a technikánk már igen, mert nyolc éves gyerekünk bekapcsolja az internetet...

Ajánlod pároknak is a pornófilmeket?

Ha maguktól nem jut eszükbe, vagy nem motiváltak erre, akkor nem. Ha megmozgatja fantáziájukat, akkor járjanak utána néhány JÓ pornófilmnek. Vagy együtt, vagy meg is lephetik egymást egy porno DVD filmmel. Ahogy erről írtam, ennek használata lehet az egészséges előjáték része, vagy más is...

A blogodban többször hivatkozol Kovi pornófilmjeire, mint jó példára. Tudnál esetleg konkrét filmeket ajánlani?

Nem, nem reklámozhatok. De érdemes a filmeken keresni az Oscar-díj emblémát, akár a film rendezőjéről, akár egyes szereplőiről van szó.

(Forrás: szexualitas.hu)

A cikket a MrPotencia.hu tette közzé.

Az óvszert te is rosszul használtad eddig? (18+)

Mindenkit izgat a szex, és rengeteg tanulmány van a neten a szexuális szokásainkról – viszont mi most inkább annak néztünk utána, milyen hibák akadnak az óvszerhasználat terén, amikkel veszélybe sodrod magadat és a partneredet is. Íme, a 9 trehány mód, amivel lényegében szabotálod az óvszerhasználatot.

Később húzod fel

A megkérdezett férfiak 35%-a vallotta be azt egy online kérdőív szerint, hogy gyakran csak azután szokták felhúzni a gumit, miután a behatolás már megtörtént és a csúcs előtt van.  Ennek voltaképpen már semmi értelme nincs, hiszen a nemi úton terjedő betegségeket ekkor már rég el lehet kapni, és ha ennyire nem aggódik az előnedvek miatt, akkor akár a megszakításos „módszert” is alkalmazhatná (amiről tudni kell, hogy nem „módszer”).

Nem pörgeted le rendesen

A Manoshpere című blog felmérése szerint a férfiak több mint 50%-a nem törődik azzal, hogy rendesen lepörgette-e az óvszert a pénisze tövéig, mielőtt akcióba lendül.  Ez a szám nagyon magas, és csakis az lehet az oka, hogy nem gondolnak bele a következményekbe: szeretkezés közben az óvszer lecsúszhat a szerszámról, és elkallódhat a lány hüvelyében.  Ha nem akarod a nőgyógyászhoz kísérgetni a nőt, akkor jobban teszed, ha rendesen felrakod azt a kondomot!

Teljesen lepörgeted – felhúzás előtt

Erről a módszerről mi is csak most hallunk először. A Mens’ Health felmérése szerint a férfiak 25%-a képes előbb teljesen lepörgetni az óvszert, és csak utána felhúzni azt. Hogy ez miképpen működik egyáltalán, azt nem tudjuk elképzelni – de a lényeg, hogy helytelen, mert a síkosító-anyagot is károsítja, és feleslegesen sok levegőt hagy az óvszer végében.  Ezek mind növelik a szakadás veszélyét, úgyhogy tegyél magadnak és a lánynak is egy szívességet, és csak rendeltetésszerűen húzd fel a gumit!

Nem nyomod ki a levegőt

Ennek a bizonyítására nem kell felmérés: valld be, veled is megtörtént már, hogy elfelejtetted kinyomni a levegőt a gumi végéből behatolás előtt! Ez nem okoz problémát, egészen az ejakulációig: ekkor azonban a levegő miatt az ondóval teli gumi kiszakadhat, és máris kész a baj.  Ezt csakis úgy tudod elkerülni, ha felhúzás után kiszorítod a levegőt a gumi végéből: légy türelemmel, és bírd ki azt az egy másodpercet, amíg ezzel foglalkozol!

Harapod, vagy felvágod a tasakot

Ha úgy szoktad kibontani az óvszert, hogy egy éles tárggyal felvágod, vagy a fogaddal feltéped, akkor sürgősen hagyj fel vele! Ezzel maga a gumi is károsodhat, és a sérülés mentén garantáltan szét fog szakadni.  Ugyanígy ne kockáztass azzal, hogy csak egy apró lyukat vágsz a tasakon, és azon „ügyeskeded ki” valahogyan a kondomot. A tasak szakadt széle ugyanúgy felsértheti az anyagot.

Jóval előbb téped fel a csomagolást

Frappáns megoldásnak tűnhet, hogy már az előjáték során kinyitod a gumit, majd visszateszed a felnyitott tasakba, ugye? Így nem kell bajlódni a hancúrozást megelőző pillanatokban a nehezen nyíló tasakkal, hanem csak rögtön előveheted az óvszert.  Hát, rossz hírünk van: a levegővel való akár rövid érintkezés is kiszáríthatja az óvszert, amitől az könnyebben szakadhat szét. A gumit a felnyitás után röviddel bevetésre kell küldeni, különben használhatatlan lesz.

Olaj és latex

Egy internetes felmérés szerint a megkérdezett párok 17%-a bűnös volt abban, hogy olajos síkosítót használt latex alapú óvszerrel. Újabb 17% pedig nem tudott választ adni arra, hogy tett-e ilyet valaha, mert sosem nézték meg a gumi és a síkosító alapanyagát…  Ha nem akarod, hogy a latexgumi szétmálljon az olaj hatására, akkor használj vizes síkosítót!

Rossz helyen tartod

A férfiak egy jelentős része „minden eshetőségre készen” tart egy óvszert a farzsebében, a csomagtartóban vagy a tárcájában.  Ez viszont nem az a termék, amin nem kell komolyan venni a „tárolási körülmények” című feliratot a csomagolás hátán.  Ha napon tartod, vagy olyan helyen, ahol folyamatosan gyűrődik (pl. a zsebed), akkor a gumi a csomagoláson belül is sérülni fog.

Újra használod

El tudod képzelni, hogy az egyszer már elhasznált óvszert újra felhúzod a szerszámodra? Vagy inkább: mégis milyen nő hagyja azt, hogy egy már használt gumival a péniszen közeledjen felé egy férfi?!  A megkérdezett férfiak 3%-a vallotta be, hogy újra használt egy óvszert szeretkezés során. Nem higiénikus, ráadásul veszélyes is, és a fertőzések, nemi betegségek, valamint a nem kívánt terhesség esélyét egyaránt növeli.

(Forrás: men.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

Az orgazmusát ez az 5 tényező gátolja (18+)

Lehetsz te bármilyen lepedőakrobata, ismerheted bármennyire is jól a női testet, bizony akadnak olyan negatív tényezők, amelyekre nem tudsz felkészülni, de számolnod kell azokkal is. Szerencsére azért léteznek biztató remények, melyek előrevetíthetik a pozitív végkimenetelt, de mielőtt rámenne a kapcsolatotok, ideje kiderítenetek, miért nem tud eljutni a csúcsig.

1. Először magadban keresd a hibát!

Mielőtt rásütnéd a barátnődre, hogy „képtelen az orgazmusra”, azért legyél őszinte magaddal! Valóban mindent, de tényleg mindent megtettél azért, hogy ő is elélvezzen? Gondoskodtál a megfelelő körülményekről, odaadóan kényeztetted, és nem ragadtál le néhány – másoknál bevált – technikánál?  Amennyiben a válaszod teljesen egyértelmű és őszinte igen, úgy jöhet a tényfeltáró nyomozás, hiszen nem csak rajtad múlik, hogy a barátnőd eljut-e a csúcsra. Bizony, állhatnak a háttérben olyan gátló tényezők, amelyek akadályozzák, hogy átengedje magát a feltétlen örömnek.

2. Nem tud lazítani

Ez a nők legáltalánosabb és leggyakoribb problémája: valamilyen okból kifolyólag egyszerűen nem bírnak ellazulni, nem tudják kizárni a körülményeket. Persze, ha egyébként is nehezen jut el a csúcsra, akkor nem segít, ha megy a tévé, dörömbölnek a szomszédok, vagy a legstresszesebb munkanapon próbálod őt levenni a lábáról.  Gyanakodhatsz rá, hogy a lazítással van gondja, ha folyton elégedetlenkedik, akár magával, akár az életével, de néha azért sikerül elélveznie. Ám ha visszagondolsz, ezek az alkalmak mindig ugyanolyan körülmények között, ugyanolyan testhelyzetben, esetleg ugyanabban a napszakban jöttek el.

3. Nem tudja átengedni az irányítást

Jól tudjuk, hogy egyes fétisek éppen az irányításra-alárendeltségre épülnek, és gyakran pont azok élvezik a „beosztott” szerepet, akik az életükben állandóan főnökként viselkednek.  Nem biztos, hogy pontosan ez a leírás illik a barátnődre, de előfordulhat, hogy tényleg csak arra lenne szüksége, hogy ne akarja mindenáron kontrollálni, befolyásolni a körülményeket. Tehát hagyja, hogy te legyél a nagybetűs férfi, és kiadja a kezéből a szeretkezés vélt, vagy valós irányítását. Ez kifejezetten nehezükre esik az öntudatos, uralkodó típusoknak, pedig ha sikerül teljesen megbíznia benned, akkor az effajta lazítás már szinte magától fog jönni.

4. Lelki gondjai vannak

Ebbe a kategóriába aztán minden belefér, de mégis meg kell említenünk, hiszen a nők orgazmusa valóban sokkal inkább fejben, mint testben dől el. Ez rossz hír mindkettőtöknek, hiszen bizonyos esetekben akkor sem tudod a csúcsra juttatni, ha minden tőled telhetőt megteszel, ő pedig csak akkor tud elélvezni, ha teljesen ellazul – tehát, ha megoldódik a problémája.  Sajnos ide nem csak olyan tényezők sorolhatóak, mint a különféle konfliktusok, a túlhajszoltság, a stressz, hanem pl. a korábbi testi-lelki bántalmazás, amelyen csak iszonyúan lassan és nehezen lehet túllépni.

5. Gyerekkori beidegződések

Ez sajnos a legnehezebb dió, sokszor ugyanis egyáltalán nincsenek tudatában a nők azzal, hogy a szexuális gátlásaik gyermekkorukból erednek.  Talán megannyi tabuval kellett megküzdeniük, esetleg helytelen mintákat neveltek beléjük, vagy szüleik kifejezetten bűnös dolognak ítélték meg a szexualitást. Ez nem mindig rossz szándékkal történik, néha annyira túlféltik a szülők a lányokat, hogy azok ugyan megússzák a kamaszkort teherbeesés nélkül, de cserébe a felnőttkori szexualitásukat is alaposan ellehetetlenítik.  A legnagyobb gond ezzel az, hogy csak szakértő bevonásával lehet orvosolni, ám erre – pont a beidegződések miatt – iszonyúan nehezen veszik rá magukat az emberek.

Tehetsz valamit?

A felsorolás elején található okok esetében igen, hiszen rengeteg múlik a partner hozzáállásán, ha az ellazultságról van szó. Amennyiben a barátnőd érzi, hogy nem akarsz magadnak bizonyítani, hanem tényleg az a célod, hogy ő is átélje az orgazmust (tehát ezzel is kifejezed, milyen fontos neked), akkor az már hatalmas lépés előre.  Amennyiben nyitott a praktikákra, bátran kísérletezgethettek, meglehetősen széles skálán mozognak a különféle szexuális játékok. Fontos, hogy ő választhasson! Az őszinteség természetesen elengedhetetlen, nem csak most, hanem később is, amikor „élesben” próbálkoztok. És persze számít az is, hogy ne feladatként tekintsetek erre az egészre, hanem lehetőségként.

Ha nem segít?

A komolyabb problémákat illetően már nem ilyen egyszerű a dolgod, amennyiben nem átmeneti nehézségekről, lelki gondokról van szó, úgy csak a szakértők segíthetnek a barátnődön, és ezáltal rajtad.  Ugyan elsőre riasztónak tűnhet családállításra menni, vagy éppen szexuálpszichológushoz fordulni, de mégis ez a megoldás. Ráadásul a mélyen elrejtett problémák feloldása nem csak a szexuális életeteket pörgeti fel, hanem a barátnődet is teljesen felszabadítja, ezáltal új alapokra helyezi majd a kapcsolatotokat.  Ha ilyesmiben támogatod őt, akkor egész biztos, hogy pozitív változás elé állhattok!

(Forrás: men.hu)

A cikkeket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

Anális szex

A szeretkezés egy sokak érdeklődését felkeltő formája kerül most terítékre. A szexualitas.hu olvasói is már sokszor írtak, kérdeztek az anális szexről, a fórumban is folyamatosan cserélődnek az információk. Ezzel a rövid kis cikkel reméljük sikerül néhány kérdést megválaszolnunk. A cikk végén pedig elolvasható, hogy az oldal látogatói, hogyan viszonyulnak a témához.

Bevezetés

Anális szex, szeretkezés, közösülésAz anális szexet sokan a végbélen (ánusz) keresztül történő közösüléssel azonosítják, pedig ha igazán pontosak akarunk lenni, akkor anális szexnél inkább a végbélnyílást, mint erogén zónát használjuk az örömszerzés céljára. Ennek több módja is lehetséges, úgy mint kézzel, orálisan és anális közösüléssel. Az anális szex lehet akár elsődleges célja a szexuális együttlétnek, de kiegészítője is lehet egy másfajta ingerlésnek. Példa erre mikor egy pár kézzel ingerli az ánuszt (egyikük lágyan dörzsöli a gyűrűt vagy bedugja az ujját az ánuszba) vaginális közösülés közben. Másik lehetőség a nyelv használata, hasonlóan az orális szexhez. Anális közösülés során pedig a férfi péniszét partnere végbelébe helyezi. Jóllehet az anális szexet gyakran a homoszexuálisokkal azonosítják, sok heteroszexuális pár leli örömét benne. Lássuk részletesebben, mire is kell ügyelnünk, ha a szex ezen formáját kívánjuk kipróbálni.

Védekezés

Az AIDS kezdetben homoszexuális párok között tűnt fel. Ezek a párok elsősorban análisan érintkeztek egymással. Kezdetben úgy is gondolták, hogy az AIDS a homoszexuálisok betegsége. Ma már tudjuk, hogy ez nem így van. Veszély tehát mindenkire egyaránt leselkedik! Anális szex során tehát, elkapható az AIDS és más nemi úton terjedő betegség is! Védekezéshez használjunk, minél erősebb óvszert, valamint síkosítót az esteleges hajszálrepedések elkerülésére.

A behatolás

Az anális behatolás kényelmesebb lehet, de forrása is lehet fizikai fájdalmaknak. A végbél külső izmait, melyet záróizomnak hívnak, normális esetben szűk ha ingerlik, amely mikor megpróbálják a behatolást a pénisszel, vagy egy ujjal, kényelmetlen lehet még ha finoman és gyengéden is csinálják. Ha a behatolás az ánuszba erőszakos, sérülés lehetséges. Segítség lehet, ha bőséges síkosítót használunk és ellazulunk és fokozatosan tágítjuk a záróizmot gyengéd kézi stimulációval a behatolási kísérlet előtt. A kézi behatolást először egy ujjal végezzük, majd ha az ánusz kellően kitágult egyre több ujjal hatolhatunk be.

Tisztaság

Valaki, hogy tisztítsa a végbelét beöntést alkalmaz az anális közösülés előtt. Mivel a végbél fertőző, kártevő baktériumokat is tartalmaz, bármi (ujjak, segédeszköz, hímvessző) ami érintkezett a végbélnyílással, később ne érintkezzen a vaginával vagy a szájjal, amíg nem mostuk meg alaposan.

Félelmek

Egyesek erős negatív érzéssel vannak az anális szex iránt, legyen az homoszexuális vagy heteroszexuális pár. Ők úgy gondolják, hogy ez tisztátalan, természetellenes, perverz, gusztustalan vagy szimplán nem rokonszenves. Valamikor perverzitásnak gondolják és elítélik a vallásra vagy a hagyományokra hivatkozva. Történelmi szempontból a vallási ellenvetés eredet, hogy a nők anális szex útján nem eshetnek teherbe, valamely vallás pedig csak a szaporodás céljából engedélyezi a szexuális együttlétet. Mit gondolunk róla mi?  Megkértük a szexualitas.hu olvasóit, hogy fejezzék be "Az anális szex számomra..." kezdetű mondatot. A következő válaszok születtek...

undorító *** élvezet *** ritka öröm *** nem idegen *** jó *** tabu *** izgató *** tökéletes *** különös élvezeteket nyújt *** szóba sem jöhet *** nem izgató *** csodálatos *** nem normális dolog, hiszen nem arra van kitalálva az a nyilas *** király, egyszer kipróbálnám *** kihasználás,értelmetlen *** a gyönyör csúcsa *** csodás élvezet *** egy nagyon távoli dolog *** ismeretlen *** azt jelenti, hogy kb. egy évben 1-szer megengedem a páromnak, hogy "onnan" közelítsen. Nem szeretem. *** a második legnagyobb gyönyör forrása *** kötelesség *** jó lenne *** elképzelhetetlen *** ha jó, akkor jó *** gusztustalan "élvezkedés" *** kielégítő *** nem fontos *** álom *** visszataszító *** csak néha jön be *** hihetetlen élmény *** jó ha én csinálom *** mámorító érzés *** gusztustalan,degenerált *** felfedezésre váró terület *** perverz *** kellemetlen *** idegen ...soha nem próbáltam még ...kicsit félek tőle *** borzasztó *** pornó filmekben idealizált közösülési forma, ami a gyarkorlatba nem működik olyan jól *** csak külső szemlélőként hat izgatóan *** nem közömbös *** félelem keltő *** a szexuális együttlét legintimebb, de egyben a legnagyobb körültekintést és odaadást/bizalmat igénylő része. *** és a partnerem számára is egy fantasztikus szexuális csemege. *** normális dolog, ami kell a jobb és érdekesebb szexhez! *** a egyik legnagyobb élményem volt! *** olyan, mint egy új korszak kezdete! Nem látom a végét! *** nem túl izgalmas *** egy uj tapasztalat *** vágyálom *** nem okoz különösebb élvezetet. *** bennsőséges és izgalmas

(Forrás: szexualitas.hu)

A cikket a mrpotencia.hu oldal tette közzé.

Egyéjszakás kaland: 4 ok, amiért a nő nem élvezi (18+)

Mint mindenben, úgy az egyéjszakás kalandokban is találhatunk kivételeket, tehát az alábbi állítások nem minden esetben lesznek igazak az összes nőre. Ugyanakkor akadnak olyan okok, amik miatt egy nő még akkor is rosszul élheti meg a kalandot, ha te mindent beleadtál.

Nem feltétlenül lesz orgazmusa

Mint tudjuk, a legtöbb nő nem élvez el hüvelyi úton, vagy ha mégis, általában nem az első alkalommal. Ugyanakkor a heves és vad egyéjszakás kalandok nem feltétlenül arról szólnak, hogy keressük a megfelelő pózt, ingerlési erősséget, vagy perceken keresztül arról beszélgetünk, mire vágyna a másik.  Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a nő ne élvezné magát az aktust, messze nem csak az orgazmus okozza a gyönyört. Persze azért nem árt, ha ő is eljut a csúcsra, mert a későbbiekben tudat alatt csalódott lehet magában, az egész együttlétben, hiszen beadta a derekát, pedig annyira „meg sem érte”.

Nem passzoltok össze az ágyban

Nem csupán az orgazmus hiánya teheti tönkre a hölgy hangulatát, az aktus maga is rosszul sülhet el. Az első alkalom mindig zsákbamacska, és nem csupán a nők részéről.  Van, hogy egyszerűen sehogy sem passzolunk össze a másikkal, mindegy, mit teszünk. Sajnos ez nem derül ki sem a beszélgetés, sem a csókolózás során, tehát nem lehet előre tudni, mire vállalkozunk.  Természetesen a tartalmasnak induló kapcsolatokat illetően talán még fájóbb, ha a másik egyáltalán nem azt nyújtja az ágyban, amit megszoktunk, vagy amit szeretnénk, de az egyéjszakás kapcsolat is a feledhető kategóriába tartozik, ha az összhang teljesen hiányzik.

Könnyen szerelembe eshet

Természetesen messze nem csak rossz érzéseket és emlékeket válthatnak ki a nőkből az egyéjszakás kalandok, van, amikor soha odáig nem tapasztalt élményeket zsebelnek be a hölgyek.  Ha minden stimmel, összepasszoltok, sikerül eljutni a csúcsig, és még szimpatikusak is vagytok egymásnak, akkor a nő hajlamos lehet azt hinni, hogy megtalálta az igazit.  Persze volt már rá példa, hogy az egyéjszakás kalandból szövődött a legnagyobb szerelem, de ha részedről szó sincs érzelmekről, akkor meglehetősen kínos és fájdalmas helyzetbe keveredhetsz – a hölgyről már nem is beszélve.

Előítéletekkel kell megküzdenie

Végül, de nem utolsó sorban, még ha buta előítélet, akkor is igaz, hogy a nőket folyton lealacsonyítják, ha egyéjszakás kalandba keverednek. Ez az ellenérzés akár a szeretkezés egészére is kihathat, és így könnyen ellehetetlenítheti a kellemes ellazultságot és persze az orgazmust.  Ha a kiszemelt nem tud teljesen túllépni ezen a tényen, mások véleményével foglalkozik, akkor garantáltan nem sikerül majd jól az éjszakátok. Mindazonáltal jól tudjuk, hogy a nők gyakran hajlamosak környezetük véleményére támaszkodni, a legkevésbé sem szeretnék, ha egójuk, megítélésük csorbát szenvedne.

Mit lehet tenni?

Nyilván senkit sem akarunk lebeszélni az egyéjszakás kalandokról, aki nem vehető rá ilyesmire, az úgysem fog részt venni benne semmilyen körülmények között.  Férfiként túl sok mindent nem tehetsz az ügy érdekében azon felül, hogy megpróbálod a maximumot nyújtani és arra törekszel, hogy a hölgy hasonlóképpen élvezze az együttlétet. Persze, mint írtuk, ez is járhat némi hátránnyal, de arra fel kell készülni, hogy a nők sokkal inkább érzelmi alapon működnek.  A tisztesség érdekében minél előbb tisztázd vele, hogy ez ennyi volt és nem több, ne ringasd hamis reményekbe, ha jól láthatóan többet szeretne.

(Forrás:men.hu)

A cikket a potencianövelés szakértője a MrPotencia.hu oldal tette közzé.