Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Az ismeretlen nő látványa megkönnyítheti a megtermékenyítést

2017. október 19. - dobojozsi

Hölgyek, ha biztosra akarnak menni baba-projekt terén, akkor engedjék, hogy párjuk szabadon mustrálja a nőket!

Az ohio-i The College of Wooster kutatói arra a kissé zavarba ejtő következtetésre jutottak, hogy az alkalmi szexet (is) kedvelő férfiak spermájának jobb a minősége, cserébe hamarabb érik el az orgazmust.

A kutatásban 21 egészséges, 18 és 23 év közötti, heteroszexuális, káros szenvedélyektől mentes férfi vett részt. A 15 napnyi vizsgálat alatt mindegyikük hét spermamintát adott le.

A résztvevők ugyanabban a teremben néztek egyedül háromperces erotikus filmeket, nagyjából egy időben, 48 és 72 óránként. A felvételek addig ismétlődtek, amíg a résztvevők nem ejakuáltak. Az első hat film ugyanazt a férfit és nőt mutatta akció közben, de mindig variáltak a pózokkal és a kontextussal. A hetedik alkalommal azonban csak a férfi szereplő maradt ugyanaz, míg a partnere egy egészen más típusú, alkatú nő volt.

A vizsgálatok során kiderült, hogy az idegen, új nő megjelenése nem csak az orgazmust tette jóval gyorsabbá, de a sperma minőségén is javított. A kutatást vezető Paul Joseph úgy véli, hogy az eredmény hatására újra kell vizsgálni a terméketlenséggel foglalkozó kutatásokat hiszen ha azok ismeretlen nők képeit használják stimuláló eszközként, akkor az így a kapott spermaminta értelemszerűen jobb lesz.

A kutatók a jelenséget evolúciós okokkal magyarázzák: a férfi ösztönösen verseng a többi hímmel, ha ismeretlen nőt tehet magáévá, hogy ő legyen a legesélyesebb arra, hogy génjeit továbbörökítse. Erre pedig a szervezet is jobb minőségű spermával reagál.

Szóval gyermeknemzés elősegítése érdekében hasznos lehet, ha a pár férfi tagja más nőkről is ábrándozik, viszont akkor azzal is számolni kell, hogy az illető hamar végezni fog az ágyban...

Forrás: (http://eloben.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

Szerintünk kicsit rémisztő ez az orálisan túlmotivált szexrobot

Igencsak felkaptuk a fejünket arra a projektre, amelynek a középpontjában egy oboázó szexrobot áll. Nem is az lepett meg bennünket, hogy ilyesmi valakinek manapság az eszébe jut, hanem hogy közösségi finanszírozás keretében gyűjtik rá a pénzt Indiegogón.
„Az első prototípus elkészítése után olvastam arról, hogy a 30 évnél fiatalabb férfiak közül minden harmadiknak még soha nem volt semmilyen szexuális élménye. Ez a statisztika mély szomorúsággal töltött el, és ekkor éreztem csak igazán azt, hogy ennek a terméknek a piacra kell kerülnie” – olvasható a gyártók hitvallása a projekt hivatalos weboldalán.
A szopórobot vállára omló dús haj teljesen igazi, és mivel kedvünkre felöltöztethetjük, illetve felparókázhatjuk őt, lényegében azzá alakíthatjuk, akivé csak akarjuk – az arcát szerencsésebb esetben úgysem látjuk. Például ha ráadunk egy rózsaszín pufajkát és egy sáros gumicsizmát, tényleg bebeszélhetjük magunknak azt, hogy kamaszkorunk Rózsikája cirógat minket a kert végén.
Az élmény egyébként a gyártó szerint egyedülálló, a robot pedig lepipálja a konkurenciát (is). Ebben a kis dózisokban érkező, ellenőrzött vákuumszívás, a szuperpuha szilikonos szájüreg, valamint a szájpadlásból finoman áramló levegő is besegít. A szopórobotnak mint hallhatjuk, gyönyörű torokhangja van, és a tervek szerint idővel VR-támogatottságot is kapna. Ugyanakkor az is biztos, hogy az Arlan Robotics Service Droid 1.0 nem fog mindenkit elégedettséggel, netán vágyakozással eltölteni – a miafasz tekintet ugyanúgy bejátszhat, főleg miután jobban szemügyre veszed őt munka közben. Ugyanis bármennyire is pikáns a történet, valljuk be, van benne valami hátborzongató:
De akármennyire is egyértelmű előnyben részesítjük a hús-vér ismerkedést, csajozást és intimitást, fölösleges most játszanunk a szendét vagy a szemérmest, ugyanis a technológiai evolúció már nagyon rég elkezdte felpörgetni – a termelés és a telekommunikáció mellett – a szexipart is. Ez a folyamat már azóta tart, hogy a kurvák mellett megjelentek az első szexmagazinok, vibrátorok (igaz, orvosi célra) és guminők (igaz, háborús célokra), majd jött a pornóipar, amely gyakorlatilag letarolta a világot a szemünk láttára – és emellett mi is boldogan asszisztáltunk. Napjainkban pedig olyan bizarr – nagyapáink számára sok-sok pálinka után is megemészthetetlen – jelenségekkel találkozhatunk, mint a virtuálisvalóság-pornó vagy a mesterséges intelligenciával felruházott szexrobotok.
Na most, ha bedobjuk a szopórobotot ebbe a hatalmas, fortyogó üstbe, akkor rájöhetünk, hogy nem fog történni semmi különös, merthogy tökéletesen beleillik a képbe.

„Mert a csókja édes, annyi szent, kis köténye illatozva leng, (...) a neve Rózsika.”
Amennyiben valaki egy ilyen eszköz szolgáltatásait veszi igénybe, miközben épp egy jóféle VR-pornót tol be esti műsornak, az már kísértetiesen megközelítheti azt az élményt, amelyre a fogyasztók a lelkük mélyén sóvárognak. Mindezzel együtt nagyapáink vélhetően annyival elintéznék az egészet, hogy ennél bizony még a kurvázás is jobb, sőt, intimebb időtöltés. Szóval jó kérdés, hogy ez az irány mennyi jót, netán rosszat tartogat számunkra a jövőre nézve. Mert bár a felhasználói élmény növelésére a legtöbb esetben elégedett arccal bólintunk rá,
a gyártó által emlegetett szex nélkül élő férfiakat ezek a szuperélethű kalandok nem fogják arra ösztökélni, hogy nekivágjanak a vadonnak nők után vadászni.
Van egy olyan gyanúnk, hogy ez a réteg csak még jobban el fog szigetelődni a kinti valóságtól, ugyanis többé nem lesznek rákényszerülve az összeragadt magazinokra, az uncsi képernyőpornóra vagy a műanyagszagú guminőkre – pedig eddig ezekkel is beérték –, mert végre „egészen életszerű” szexuális élmények érhetik őket. Egyszóval még kevesebb motivációt és erőt fognak érezni magukban arra, hogy kilépjenek az amúgy – nemi, szexuális értelemben – igen ingerszegény komfortzónájukból.
De mint írtuk, a szopórobot igazából nem oszt, nem szoroz az egész történetben – ő csupán hűségesen végzi a dolgát. Azonban ha a virtuálisvalóság- és a mesterségesintelligencia-kutatás egy kritikus ponton túljut, akkor lehet, hogy egyszer csak azokban a sci-fikben találjuk magunkat, amelyekben elavult vagy egyenesen tiltott dolognak számít a hús-vér szex, ugyanis fölösleges veszélyekkel jár; a valós nemi kontaktus alternatívái pedig képesek kielégíteni az egyén, a társadalom és az emberi faj szükségleteit is komolyabb hátulütők nélkül.
De hál’Istennek azért itt még nem tartunk.
És mivel nem is akarunk egy ennyire elgépiesedett világban élni, ezért inkább neki verekedjük magunkat ma a városnak, hogy legalább egy kézzelfogható, életszagú péntek estével is hozzájárulhassunk civilizációnk el-nem-bukásához. Haver, tedd te is ezt.
(Forrás: player.hu)
A cikket a Mrpotencia.hu tette közzé

Olvass tovább: www.potencianoveles.webnode.hu

Lesz megint ajándék osztás. Www.mrpotencia.hu #mrpotencia #pertinax3in1 #pertinax #potencianovelo #vásárlás #rendelés #rendeles #pertinaxpotencianovelo #greensnakeforte #virilitymaxplus #fullcontact #horsepower #goldpower #naturalpowerformen #xxlpoweringemperor #enhancer #enhamcement #maleenhancer #maleenhancement #sex #sexpills #sexcaps #ferfiaknak #erotonpotencianovelo

22427635_1497240587009067_2066974133849161728_n.jpg_640x480

mrpotencia készítette ezt a képet.

Csúcsokat döntenek az új potencianövelő férfiak részére☺️ Www.mrpotencia.hu/eroton #maratonpotencianovelo #erotonpotencianovelo #herkulespotencianovelo #longerpotencianovelo #mrpotencia #potencianovelo #potencianoveles #maleenhancer #maleenhancement #sex #sexpills #sexcaps #ferfiaknak #erotonpotencianovelo #enhancer #enhamcement #maleenhancer #potencianoveles #ferfiero #ferfiaknak #menshealth #herkulespotencianovelo #pertinax3in1 #pertinax #potencianovelo #vásárlás #rendelés #rendeles #pertinaxpotencianovelo #extramin #extraminpotencianovelo #eroton #erotonpotencianovelo

22351590_1464395403616402_4568625148764094464_n.jpg_640x384

mrpotencia készítette ezt a képet.

Így néz ki a tökéletes pénisz nők szerint

Na szóval. Félre a tabukkal. Mekkora pénisz kell a nőknek, tényleg a méret-e a lényeg, és milyen egy szép pénisz?
Az ideális méret a hölgyek szerint: 17,78 cm.
Felmérés szerint volt, aki szerint 15 cm, akadt egy idősebb hölgy, aki a 25 cm-es óriásokat tartja ideálisnak, ennek ellenére megdőlni látszik az a városi legenda, hogy a farokméret tekintetében a minél nagyobb, annál jobb tétel valósul meg.
A szerkesztők ezek után arra kérték a hölgyeket, hogy rajzolják is le, milyen az ideális pénisz. Ez az elején kicsit sokkolta az interjúalanyokat, de végül elkészültek a művek. A legviccesebb az a hölgy volt, aki az A4-es lap helyett kért egy másikat, mondván: ez a papír nem lesz elég nagy.
Biztos, csak viccelt.
(Forrás: player.hu)
A a cikket a Mrpotencia.hu tette közzé.

Már a top potencianövelők között van☺️ #mrpotencia #herkules #top10potencianovelo #ferfiaknak #potencia #potencianovelo #potencianoveles #maleenhancer #maleenhancement #sex #sexpills #sexcaps #herkulespotencianovelo

22157636_833878406773107_1466703367051935744_n.jpg_640x640

mrpotencia készítette ezt a képet.