Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Tetszik a nő? Ezt az 5 kérdést soha ne tedd fel neki!

2016. szeptember 29. - dobojozsi

Önbizalomhiányról, gyerekességről és agresszióról árulkodnak a következő kérdések, amelyeket inkább hanyagolj, ha megismerkednél egy nővel.

„Akarsz járni velem?”

Ez a kérdés manapság már általános iskolában is ciki, nemhogy felnőttként. Ha a flörtölés, ismerkedés részeként tekintesz erre a mondatra, akkor nagyon esélyes, hogy a hölgyemény gyerekesnek titulál és így is fog rád tekinteni a későbbiekben.  Egyszerűen nincs rá szükség, hogy feltegyél egy ilyen kérdést, hiszen ha nem tudod rá a választ, akkor valószínűleg így is, úgyis nemleges a végkifejlet. Sokkal izgalmasabb, ha nem jelölünk egy konkrét időpontot, amikortól már „járunk” a másikkal, hanem hagyjuk, hogy az események igazolják magukat. Néhány hét után úgyis egyértelművé válik, hogy egy párost alkottok, vagy külön utakon folytatjátok az életeteket.

„Mondd csak, van valakid?”

Ez a kérdés az ismerkedés során legalább annyira problémás, mint később, egy működő kapcsolatban. Ha úgy nyitod meg a flörtölést, hogy hozzászegezed a hölgyhöz ezt a kérdést, akkor teljesen lerombolod a rólad kialakított képet, és elűzöd azt a varázst, amit a kapcsolat elején várunk a bontakozó szerelemtől.  A nők pontosan tudják, miért közeledsz, észreveszik a kezdeményező lépéseket. Igen, megspórolhatsz néhány felesleges kört, ha az elején kifaggatod a magánéletéről, de ha tényleg egyedülálló, akkor nem fog tudni úgy tekinteni rád, mint a legelején.  A beszélgetés menetéből kiderül, hogy érdeklődik-e irántad, vagy zavarba jön és keresi a kiutat: utóbbi arra is utalhat, hogy van valakije, de arra biztos, hogy nem szeretne ismerkedni.

„Hány pasival feküdtél már le?”

Ezt az információt sokan a kapcsolatukban is rejtegetik, nemhogy akkor, amikor még csak ismerkednek a másikkal. Egyik véglet sem szerencsés, az aranyközépút pedig csupán a felfogástól függ, ehhez hasonló bizalmas kérdésekkel nem illik faggatni senkit, nemhogy a kiszemeltet.  Tudnod kell, ilyenkor két dologra gondolnak a nők: ha túl nagy számot mondanak, akkor elveszítik a bizalmadat és csapodárnak látszanak, ha túl keveset, akkor viszont tapasztalatlannak, amatőrnek fognak tűnni a szemedben. Egy ilyen kérdésnek mindig arcpirongató, kínos végkimenetele van, és egyébként nem is lényeges a válasz.  Lehet, hogy csak egy barátja volt, de vele aztán jól begyakorolt mindent, és az is lehet, hogy sok férfival bújt ágyba, de már alig vár a nagy szerelemre, akit sosem fogja becsapni.

„Fizessek?”

Az első randevú utáni költekezés sok férfit nyomaszt, ugyanis manapság már nem vonatkoznak erre az alkalomra aranyérvényű illemszabályok. Sokan úgy vélik, a férfiasság feladása, ha nem az erősebbik nem állja a számlát, mások szerint a nők is keresnek, úgyhogy ők szintén fizethetnek. Egy tökéletes randin a nő felajánlja, hogy állja a költségek felét, még akkor is, ha te voltál az, aki felkérte a találkozóra. Egy nem tökéletes randin felteszed azt a kínos kérdés, hogy fizessél-e egyedül, amire nem igazán lehet megfelelő választ adni.  Az „igen” rettentően furcsán hangzik, a „nem” sem éppen jó, hiszen valószínűleg nem azt várod, hogy megvendégeljenek. A legjobb, ha kertelés nélkül kéred a számlát, és figyelembe veszed a hölgy reakciót.

„Megcsókolhatlak?”

A felemelő randit minden esetben csók zárja, ami egyúttal az intimitás megnyilvánulása, utalás arra, hogy nem barátként tekintesz a hölgyre. Az első csókra mindenki készül, a nők is pontosan tudják, hogy így szokás lezárni a találkát, ezért a reakciók kérdés nélkül elmondják a továbbiakat.  Ha a nő tipródik, kerüli a testközeli helyzeteket, megpróbál gyorsan lelécelni a randi végén, akkor kérdés nélkül is egyértelmű, hogy nem akar veled semmilyen testi kontaktusba kerülni. Amennyiben türelmesnek, kicsit izgatottnak tűnik, a szemedbe néz, esetleg még az ajkaidra is rápillant, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy alig várja a csókodat.  Ilyenkor megint csak felesleges engedélyt kérned, hiszen ez sokkal inkább gyerekes, mint illemtudó. A határozott, gyengéd csók viszont kifejezetten férfias, egyszerűen nem kellenek hozzá szavak.

(Forrás: men.hu)

A cikket a mrpotencia.hu tette közzé.

A féltékenység okai a férfiaknál és a nőknél

Szerinted, kik a féltékenyebbek, a nők vagy a férfiak?  Egy svéd egyetemen nemrég kutatást végeztek, mely során több ezer férfit és nőt kérdeztek meg a következőkről:

Mennyire tenne téged féltékennyé egy 1-10-es skálán, ha a következőket gyanítanád:

1. A párod egy külföldi vakáció során lefeküdt egy másik féllel.

2. A párod egy külföldi vakáció során beleszeretett egy másik félbe.

A válaszadó férfiak és nők feleletei érdekes eredményre vezettek. Az még talán nem meglepő, hogy a nők mind a két kategóriában inkább jelölték meg magukat féltékenynek, mint a férfiak. Szintúgy mind a két nem inkább volt féltékeny a szexuális, mint az érzelmi jellegű megingásnál.

Ami azonban furcsa lehet, az az, hogy a férfiak mindössze feleannyira féltékenyek az érzelmi megcsalás esetében, mint a nők. A kutatók szerint ez azt bizonyította, hogy a férfiak és a nők reakciója alapvetően különbözik a hűtlenséggel kapcsolatban.

Női és férfi ösztönök  A nők ugyanis – írja a tanulmány – elsősorban azért igénylik partnerük hűségét, hogy az ellássa és megóvja őket és családjukat. Ez az ösztön talán már kissé értelmét vesztette a mai világban, ahol egy nő éppúgy tud állást vállalni és boldogulni, mint egy férfi, azonban az ilyen ösztönök még sokkal régebbről épültek belénk, mint hogy az ilyen friss dolgok megváltoztatnák azokat.

A férfiak ezzel szemben kevéssé érdeklődnek egy érzelmi jellegű félrelépés esetében, mivel számukra – legalábbis így vélték a kutatást végző pszichológusok – csakis a szexuális kapcsolatok jelenthetnek komoly konkurenciát. Ilyenkor állhat ugyanis fenn a lehetősége annak, hogy a gyermek, amelyet óvnak és ellátnak, valójában nem is az övék.

Nagy szerepe van az őskori beidegződéseknek  A kutatók arra jutottak, a kísérlet még inkább bizonyítja, hogy a nők és a férfiak teljesen másképpen értik meg és dolgozzák fel a megcsalást. Az őskorban érvényes szerepek szerintük nagyban meghatározzák azt, hogy ki milyen fajta megingásra reagál rosszabbul.  Míg a nőket kellemetlenebbül érinti, ha párjuk komoly érzelmekkel tekint egy másik nőre – azaz akár el is hagyhatja őket, és akkor egyedül maradnak a gyermek(ek)kel –, addig a férfiakat inkább a lehetséges leendő apákról való gondolat borzasztotta el. Az eddigi eredmények is mind arra mutattak, hogy sokkal nagyobb szerepe van az őskori beidegződéseknek a gondolkodásvilágunkban, mint korábban hittük volna. Ez a kutatás, persze nem teljesen hibátlan, de éppen ezt látszik alátámasztani  – mondta Hasse Walum, a kutatást végző svéd pszichológus.

Ezt is olvasd el (kattints ide)! Komoly kapcsolatra vágysz? 5 jó tanács, hogy sikerüljön  Ebből mi sem akarunk nagyobb következtetést levonni, mint hogy bizonyos dolgokban tényleg eltérően működhetünk a nőktől. Persze a tanulmány a központi kérdésre – hogy végső soron ki a féltékenyebb –, nem ad választ: csakis arra jut, hogy bizonyos esetekben a nők, máskor pedig a férfiak.

Egyedül az segítene az igazságtételben, hogy melyik fajta megcsalás a gyakoribb: az érzelmi vagy a szexuális? Ilyen tanulmány viszont egyelőre még nem készült (vagy csak mi nem bukkantunk rá), úgyhogy írd meg inkább kommentben: szerinted ki a féltékenyebb? A nők vagy a férfiak?

(Forrás: men.hu)

A cikket a mrpotencia.hu potencianövelő webshop tette közzé.

Ezért ne pornózzatok, csajok! Bree Olson találkozott a valósággal (18+)

Bree Olson, Charlie Sheen volt barátnője, korábbi pornósztár zokogós videót töltött fel a netre arról, miért is nem éri meg pornózni. Kicsit ironikus, kicsit szomorú, de leginkább tanulságos: ezt kell megmutatni a hölgyismerősöknek arról, miért is nem érdemes kamerák előtt szexelni.

– így panaszkodott Charlie Sheen exe a videójában, amelyben arról beszélt kiborulva, hogy a pornós karrierje tönkretette az életét.

Mint mondta, még otthonról sem tud úgy elmenni, hogy ne kellene szembesülnie az előítéletekkel – néha „napokig, hetekig otthon marad”, mert fél, hogy az emberek csúnyán viselkednek vele.

Olson 29 éves, és még 2011-ben hagyta ott a felnőttfilmeket, hogy a filmvilágban helyezkedjen el. Ennek ellenére arra panaszkodik, hogy máig mindenki „ribancnak” nézi, és nem tud új barátokat szerezni.

Azt szeretné, ha úgy kezelnék az emberek, mint egy „házas ápolónőt két gyerekkel Indianából. Mint mondta: megbánta, hogy ilyen döntéseket hozott, és hogy korábbi élete máig kísérti őt.

Nem számítottam rá, hogy a mindennapjaimra ilyen hatással lesznek azok a szavak, amelyeket hozzám vágnak. Olyan, mintha kinyomtatták volna ezeket a förtelmességeket egy nagy papírra, amivel aztán betekernek minden alkalommal.

Arról is beszélt, hogy hiába próbálta maga mögött hagyni a karrierjét, nem tudta: A pornó után a normális filmiparban próbáltam szerencsét, de rengeteg problémába ütköztem. Azt tapasztaltam, hogy az emberek nem fogadnak el.

Bree Olson nem kicsit lepődött meg azon, hogy a pornós múltja miatt hogyan viselkednek vele, és nem csak a hétköznapi emberek, hanem a filmesek is. A megdöbbenése azt mutatja, nem igazán érti, hol rontotta el az életét: az ő döntései miatt alakult ki ez a helyzet. Ráadásul nyilván nem most tűnt fel neki először, hogy minek nézik, hiszen ha az ember életében már járt felnőttoldalon, akkor tudja, milyen lealacsonyító jelzőkkel illetik a színésznőket.

Láthatóan abba sem gondolt bele Bree Olson, hogy a neten fent maradnak a képei, videói a karrierje után is: Rettenetesen utálom, hogy a fotóimat látom a neten, és hogy ha kimegyek szórakozni, az emberek felismernek.

Saját bevallása szerint mikor kiszállt, 16,5 millió forintnak megfelelő összeget keresett havonta (!), de mindez már nem éri meg neki.

Ha ma újra elkezdeném, egy hét alatt összeszedhetnék 20 ezer dollárt, de nem teszem, mert már ennyire utálom… Nem akarom gazdagítani a netes portfóliómat.

Úgy tekintenek rám, mint egy pedofilra. Nem úgy kezelnek, mint egy korábbi szexmunkást, hanem mint egy olyasvalakit, aki veszélybe sodorhatná a gyerekeket.  Arról is beszélt, hogy doktor akart lenni, de közben pornósztár is, és tiniként nem gondolt arra, hogy ezek után már nem lehet orvos.Ma már arra biztatja a lányokat, ne dobják el az álmaikat a pénz miatt.

Megtanultam, hogy nem számít, mennyire vagy nyitott, mások nem lesznek azok. Azt üzenem a lányoknak, hogy ne lépjenek be ebbe a világba, mert hiába akarod megélni a szexualitásodat, és hiába gondolod, hogy a többiek nem számítanak, és azt tehetsz a testeddel, amit csak akarsz, az életed egy nagy sz*r lesz.

Nyilván szomorú, hogy így viselkednek vele, viszont az sem teljesen érthető, hogy mégis mire számított. A szavai alapján úgy tűnik semmire… Úgyhogy a fiatal lányoknak ez a lecke egy tanulságos üzenettel bír: ami még fiatalon egyszerűnek és szórakoztatónak tűnik, azt évekkel később súlyosan megbánhatjátok!

(Forrás: men.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

Potencianövelő és potencianövelést elősegítő termékekkel kapcsolatos társoldalaink

Több online weboldallal vagyunk társkapcsolatban. Akarod tudni melyeket lát el a MrPotencia.hu?
Kíváncsi vagy melyek ezek az oldalak? Most megmutatunk párat... de ez közel sem az összes, mert körülbelül még több tucat céget - online - offline - látunk el, melyeket legközelebb hozunk nyilvánosságra.
http://www.mrpotencia.hu/
http://outletclub.hu/
http://potenciabolt.webnode.hu/
http://top10potencianovelo.webnode.hu/
http://potencianovelo-szerek.webnode.hu/
http://potenciaaruhaz.webnode.hu/
http://potenciatabletta.webnode.hu/
http://ferfiakalma.webnode.hu/
http://penisznovelo.webnode.hu/
http://spermanoveles.webnode.hu/
http://dragon-power-potencianovelo.webnode.hu/
http://dragon-potencianovelo.webnode.hu/
http://potencianoveles.webnode.hu/
http://potencianovelok.webnode.hu/
http://potencianovelo.superwebaruhaz.hu

A weboldalakat a potencianövelő kis és nagykereskedés a MrPotencia.hu oldal üzemeltetője az OutletClub.hu Kft. látja el.

Amennyiben érdekli az üzleti lehetőség, úgy keressen minket bizalommal.

E-mail: partner@mrpotencia.hu

Mobil: +36-20-342-99-47

Dobd ki a szeretődet! A keményebb erekcióért ezeket tedd

Az alkohol és a cigi mellett most a laptoppal és a ritka fogmosással is vigyázni kell, ha azt akarod, hogy kőkemény merevedésed legyen!

1. Okosan az alkohollal!

Néhány korsó sör talán segít benne, hogy végre összeszedd a bátorságod, és odamenj a pultnál ácsorgó csinos lányhoz, ám egyúttal tönkre is teheti az este további részére dédelgetett terveidet. A Washingtoni Egyetem munkatársai ugyanis kimutatták, hogy alkoholos befolyásoltság alatt nehezebben alakul ki az erekció, ráadásul puhább lesz a végeredmény.  Hiába legyintesz, hogy ebből még semmit sem vettél észre, egy másik kutatás szerint – amely a Journal of Sexual Medicine című szakfolyóiratban jelent meg két éve – a „jó útra tért” alkoholistáknál is sokkal nagyobb a merevedési zavar kialakulásának kockázata, tehát minden bizonnyal maradandó károsodást okoz a pia.  Ha mindez még nem volna elég, a szesz depresszáns vegyület, tehát tompítja a hangulatot és az érzékeket.

2. Dobd ki a szeretődet!

Nincs az a férfi, akinek ne támadna legalább egy pici bűntudata, ha hűtlen volt. Ez az érzés szorongást válthat ki, mely olyan kémiai folyamatokat indít el az agyban, hogy tulajdonképpen megnehezíti, vagy akár el is lehetetleníti az erekciót.  A túl magas stressz-szint ugyanis turbó fokozatba kapcsolja a szimpatikus idegrendszer működését, a „harcolj vagy menekülj” ösztön aktivizálódásakor pedig nem éppen a fajfenntartás az első. Tested tehát színtiszta észérvek alapján csökkenti a merevedéshez szükséges ingerületátvivő vegyületek (úgynevezett neurotranszmitterek) termelődését.  Ne akarj tehát egyszerre több fronton is teljesíteni, mert a vége még az lesz, hogy egyiken sem tudsz helytállni!

3. Ne vedd ölbe a laptopodat!

Nincs az a számítógép-használó, aki meglepődne rajta, mennyire át tud melegedni egy laptop alja. A gépből távozó meleg levegő sajnos rosszat tesz a legféltettebb kincsednek.  Herezacskód nem véletlenül helyezkedik el a hasüregen kívül – ennek a célja, hogy 1-2°C-kal hűvösebb környezetet biztosítson a spermiumoknak. Ha azonban hiba csúszik a számításba, s melegen tartod a csomagodat, csökkenhet a tesztoszteron-termelésed, hiszen ez a szerv a hormonlánccal is közvetlen összeköttetésben van.  Hidd el, az egész testednek sokkal egészségesebb, ha normális testhelyzetben, asztalnál és széken ülve gépezel. Még a derékfájástól is megszabadulhatsz, amennyiben hajlandó vagy változtatni a negatív beidegződésen.

4. Szokj le a cigiről!

Biztos kívülről fújod, hogy a dohányzás mennyire káros az egészségre. Azt azonban kevesen tudják, hogy a merevedési zavar és a füstölés között közvetlen kapcsolat húzódik meg.  A káros szenvedély révén ugyanis csökken a vérerek átmérője, mely gátat jelent a pénisz megfelelő működésében.  Jó hír, hogy a leszokás hamar megtérül, hiszen az utolsó szál elszívása után már 8 héttel vastagabb és keményebb erekciót lehet mérni a British Journal of Urology Internationalben megjelent 2011-es kutatás szerint. Ehhez azonban még a nikotintapaszt is el kell hagyni, mivel nem csupán a cigaretta akadályozza az erekció létrejöttét, hanem ez a vegyület önmagában is.

5. Moss fogat gyakrabban!

Talán meglepő, de egy 2012-es török kutatás szerint a merevedési zavarban szenvedő férfiak körében háromszor gyakoribb az ínybetegség. Sőt a British Dental Health Foundation beszámolója alapján ötből négy súlyos merevedési zavarban szenvedő pasinál áll fenn kezelésre szoruló ínyprobléma.  Mi köze egymáshoz a két egészségügyi gondnak? Nos, ha hagyod szuvasodni a fogad, akkor az immunrendszered megtámadja a szádban emiatt tenyésző kórokozókat.  A baktériumok pedig a véráramba kerülve károsítják a vérereket, amivel ártanak az erekcióhoz elengedhetetlen vérkeringésnek. Mázli, hogy napi két fogselymezéssel egybekötött fogmosás segít a baj megelőzésében.

(Forrás: men.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal tette közzé.

5 kérdés szakítás előtt, melyen tűnődj el!

Egy kapcsolat befejezése komoly döntés, ami maradandó hatást fog gyakorolni rád és a leendő exedre is. Itt nem a pár hónapos kavarások lezárásáról van szó, hanem egy tartalmas, hosszú kapcsolatnak a befejezéséről, mely viszony valamilyen okból kifolyólag üressé vált. Az alábbiakban sorra vettük, hogy miket érdemes még átgondolnod, mielőtt elszánod magadat a nagy döntésre.

Miért kezdeményezted a kapcsolatot?

Mielőtt úgy döntesz, hogy a kapcsolat végére pontot teszel, megéri visszagondolnod arra, eredetileg miért is akartad ezt a viszonyt. Mi volt az, ami megragadott a nőben? Milyen céljaid voltak, amikor belevágtál a dologba? El tudtad-e képzelni magatokat együtt hosszú időn keresztül?  Ha úgy érzed, hogy a kezdeti elvárások nem teljesültek, vagy hogy a párod eltitkolta a negatív oldalait az ismerkedés elején, akkor jó okod lehet arra, hogy véget vess a párkapcsolatnak.

Megoldhatatlan-e a konfliktus?

Nem szabad pillanatnyi harag vagy múló hisztik miatt szakítani a pároddal. Hidd el, hogy ezt később te is megbánnád, ha egyszer már lecsillapodtál…  Mikor döntesz, annak racionálisan kell megtörténnie, és meg kell fontolnod, hogy valóban megoldhatatlanok-e a problémáitok. Tényleg mindent megtettetek? Meg akartál-e tenni mindent, vagy örömmel elfogadtad, hogy végre van egy ürügyed a szakításra?  Ezek olyan kérdések, amiket ha nem válaszolsz meg magadnak a szakítás előtt, akkor később kellemetlen érzéseknek adhatnak tápot magadban. A legjobban teszed, ha még most elintézed ezt!

Te akarsz-e szakítani?

Ügyelj rá, hogy semmiképpen se más javaslatára, hatására szakíts! Ha a szüleid mondogatják, hogy rossz hatással van rád a párod, ha a barátaid nem kedvelik, vagy egy harmadik fél piszkál azzal, hogy „ugyan milyen jó lenne, ha szingli lennél, elkötelezettség nélkül csak vadásznál”, az nem ok a szakításra.  Felelős és helyes döntéseket csakis akkor hozhatsz, ha a saját érzéseidet és vágyaidat tartod szem előtt. Az nem fog működni, hogy mások rábeszélnek a szakításra. Később magadat kárhoztatnád, amiért külső felekre hallgattál.

Boldoggá tesz téged a kapcsolat, vagy sem?

Néha a nehézségek mellett is érezheted magadat elégedettnek. Máskor pedig akkor sem vagy boldog, amikor éppen mindennek felhőtlennek kéne lennie…  Neked kell látnod, hogy hajlandó vagy-e végigcsinálni a rossz időszakokat akkor is, ha akadályok vannak! Ha pedig arra jutsz, hogy minden nehézség ellenére elégedett vagy a pároddal, akkor nem kell csak azért befejezni, mert úgy talán „megszűnnének a problémák.”  Az egyik problémából a másik gondba csöppennél, és később azon rágódnál, hogy „vajon mi lett volna, ha…”

Megbeszélted a pároddal?

Ha hosszú ideje csak magadban küszködsz a problémáiddal, akkor az is lehet, hogy egy alapvető kommunikációs gond van köztetek. A legjobb lesz ilyen esetben, ha az elhamarkodott döntés helyett szépen leültök, és átbeszélitek a gondjaitokat.  Nem érdemes azzal kezdeni, hogy „ha a beszélgetés után nem találunk megoldást, akkor vége!” Ezzel csak felesleges nyomást gyakorolsz a másikra, és azt érzékelteted vele, hogy már döntést hoztál, csak félsz megmondani. Ha még meg akarod oldani a problémákat, akkor a végső elhatározásig konstruktívan kell hozzáállnod a dolgokhoz – elvégre te is ezt várnád el a másiktól.  Szakítani nem egyszerű, és sok külső tényező, felesleges félelem vagy elhamarkodott gondolat befolyásolhat benne. Ha úgy érzed, meg kell tenned, hát tedd meg, és ne kínozd a párodat a további küszködéssel egy rossz kapcsolatban – de előtte mindenképpen fontold meg az előbbieket!

(Forrás: men.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal tette közzé.

Olvass tovább: http://potencianovelo-szerek.webnode.hu/news/a5-kerdes-szakitas-elott-melyen-tunodj-el/

A kínzó féltékenységtől így szabadulhatsz meg

A féltékenység könnyen tönkre tudja tenni a kapcsolatodat, és az őrületbe kergetheti a barátnődet. Ha nem akarod, hogy ezen bukjon el a viszony, akkor az alábbi lépések segíthetnek megszabadulni a gonosz kisördögtől, ami a válladon ül, és a pároddal szembeni vádakat suttogja a füledbe…

Azonosítsd a féltékenységet kiváltó okot!  A legtöbb pszichológus azt javasolja, hogy a negatív gondolatokat kiváltó helyzeteket el kell kerülni, és így könnyebb végérvényesen megszabadulni azoktól. Ugyanígy van ez a féltékenységgel is.  A bulik, a társasági összejövetelek, vagy azok az helyzetek keltik benned ezt az érzést, amikor munkaügyi megbízáson van a párod? Esetleg olyankor vagy féltékeny, amikor rossz napod van?  Írj egy listát azokról a tényezőkről, amelyek kiváltják belőled a féltékenységet, és igyekezz mérsékelni az érzést.

Szedd össze a gondolatokat, amik a féltékenységet keltik benned!  Érdemes tudni, hogy melyek azok a gondolatok, amik elindítják benned a féltékenységi rohamot! Csak, mert szépen kisminkelte magát a párod, mert bulizni megy a barátnőivel, vagy mert kihívó ruha van rajta, még nem biztos, hogy pasizni indult. Ilyenkor el kell csípned a vádaskodó gondolatot, és meg kell állítanod az érzelmi kitörést.  Ha olyan gondolataid vannak, hogy a te hiányosságaid miatt nem szeret eléggé a partnered, akkor sürgősen javíts az önbizalmadon és ne őt támadd.

Cáfolj rá a vádaskodó érvekre!  Ha a féltékenységet továbbra is rossz gondolatokkal táplálod, akkor mérget vehetsz rá, hogy nem fog elmúlni… Ezért tudatosan végig kell gondolnod, miért butaság minden apróságban megcsalási kísérletet látni, és emlékeztetned kell magadat a tényekre, ha legközelebb felelősségre akarod vonni a párodat.  Az sem segít, ha mindig figyeled a barátnődet, és egy percig sem hagyod békén. Egy alkalommal próbáld ki,  mi történik, ha nem kíséred figyelemmel minden mozdulatát – természetesen nem fog egy másik férfi karjaiba dőlni, amint leveszed róla a szemedet, és ha ebben megbizonyosodtál, akkor a féltékenységed is alább fog hagyni.

Ne akard irányítani!  Mindenki igényli a szabadságot egy kapcsolatban, és a lehető legrosszabb módszer, ha irányítani akarod a párodat. Nyilván azért aggódsz a kapcsolatért, mert fontos neked; viszont ha tényleg az, akkor nem akarhatod azzal aláásni, hogy basáskodsz felette!  Mikor tovább van távol a párod, mint gondoltad, igyekezz nem letámadni őt a vádjaiddal; ne kérdezz rá minden üzenetre, amit másokkal vált; ne turkálj a holmijai között. Valószínűleg értékelni fogja a hirtelen váltást, és ő is fel fog lélegezni a szabadságtól, amit kapott.

Törődj inkább a magabiztosságod hiányával!  Ha betegesen aggódsz a párod hűsége miatt, akkor minden valószínűség szerint kételkedsz a saját vonzerődben. Talán azt gondolod, hogy nem vagy elég okos, vicces, sármos vagy izmos a barátnőd szemében?  Ha csak nem nyaggat téged a párod egész nap efféle kritikákkal, akkor inkább nyugodj meg: ő téged választott, és ha nem hagytad el magadat, akkor nincs okod a félelemre.  Nem könnyű megszabadulni a féltékeny gondolatoktól, hiszen minél fontosabb neked egy kapcsolat, annál jobban akarod majd megóvni. Az viszont nem segít, ha gyanakodva méregetsz minden férfit, esetleg verekedésekbe is kerülsz, és beszólogatsz minden utadba kerülő fickónak…  A fenti tippekkel fel fogod tudni dolgozni az indokolatlan féltékenységet, és helyreállítod majd a bizalmad a kapcsolatodban!

(Forrás: men.hu)

A cikket a Mrpotencia tette közzé.

Értelmes nőkre vágysz? Tippek a könyvtári flörtöléshez

Ne temesd a jó időket csak azért, mert beütött a vizsgaidőszak. A zh-kra és a szóbelikre való lázas készülődés is éppen annyi lehetőséget ad egy kiadós csajozásra, mint a többi nap évközben. Nem hiszed? Akkor adunk néhány remek tippet, hogyan csajozz a könyvtárban. Többszáz dögös egyetemista lány vár rád!

A könyvek a barátaid

Bármilyen furcsán is hangzik, de ez az az alkalom lesz, amikor egy vastag szakkönyvvel akár még fel is csíphetsz egy leányzót! A vizsgákra készülve még a particicák is kénytelenek unalmas szakirodalom után kutatni a polcokon, és ha valaha jártál például a fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban a vizsgák alatt, akkor tudod, hogy egy-egy népszerű könyvet egyszerre hatan olvasnak, akár még a radiátorokon is helyet foglalva.  Ilyenkor, ha épp nálad van egy fontos könyv, amire szüksége lehet a lányoknak, akkor máris van egy „jégtörő” a kezedben; sőt, akár arra is okod adhatsz ezzel, hogy a lányok maguk keressenek meg téged. Azt pedig igazán nem fogják bánni, ha a kérdéses könyv egy jó kiállású, sportos legénynél lesz…  Ilyenkor ne pironkodj, kezdeményezz beszélgetést, és a végén mindenképpen kérd el a hölgy számát! Ne feledd: nem a legújabb joghallgatói vizsgaszokásokról akarsz érdeklődni, hanem ismerkedni szeretnél.

Csoki, energiaital, ásványvíz

Egy-egy vizsga vagy szigorlat akár több napon át tartó, nyitástól zárásig húzódó tanulást követel meg az egyetemistáktól. Ilyenkor mindenki örömmel veszi, ha valakinél akad egy falat csoki, egy energiaital, vagy akár csak egy üveg ásványvíz.  Ha már mindenképpen ott kell tanulnod neked is a könyvtárban egész nap, akkor legyen nálad legalább egy az említett három közül, amivel megkínálhatod a másikat alkalomadtán. Ez jó alapot nyújthat, hogy beszélgessetek egy kicsit.

Ne zavard meg!

Ha magad akarod megszólítani a diáklányokat, akkor eltérő reakciókat fogsz kapni. Vagy örülni fognak, hogy végre valami eltereli a figyelmüket a buta vizsgakérdésekről, és boldogan fognak lecsapni a beszélgetéslehetőségére, vagy pedig el fognak hessegetni, hogy hagyd őket békén.  Még ha helyesnek is találnak, akkor is fontosabb lehet számukra a sikeres vizsga, mint a veled való ismerkedés. Ezért, illetve abból az okból is, hogy ne zavard a többi embert – elvégre ez egy könyvtár! –, érdemesebb a trécselést a szünetekre és a büfézésre szorítani.

Kaja- és cigiszünet

A kaja- és cigiszünetek lesznek a nagy „barátaid”! Mivel ilyenkor beszélgethettek és nevethettek is hangosan, nincsen körülötted ezer fülelő ember, és a csajok is épp lazítanak, ezért ez lesz a legjobb pillanat, hogy beszédbe elegyedhess velük, illetve elkérhesd a számukat.  Az ilyen szünetek egyébként is tökéletes lehetőségek az ismerkedésre, úgyhogy ha már odabent féltél megközelíteni lányokat, vagy nem reagáltak a trükkös szakirodalom- és csokihalmodra, akkor legalább itt tegyél egy próbát!

(Forrás: men.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

5 ok, ami miatt inkább ne keljetek egybe

A férfiak többségét nem kell riogatni, ők nagy általánosságban sokkal jobban tartanak a házasságtól, mint a nők. Természetesen akadnak kivételek, de kétségtelen, hogy egy ilyen jelentős lépés előtt nagyon sok mindent át kell rágnotok.

1. Csak a körülmények miatt teszitek

Akadnak olyan motiváló tényezők a házasság oldalán, amik az igen kimondására bátoríthatnak benneteket, de ezek önmagukban nem elegendőek. Kezdve a különféle szociális támogatásokkal, a környezetetek motivációjával, vagy egyszerűen az életkorotokkal, sok olyan körülmény akadhat, ami a házasságra inspirálhat benneteket.  Ezek hasznos és jó érvek, de messze nem elegendőek, sem rövid, sem hosszú távon nem segítik az életeteket. Csak azért összeházasodni, mert harminc felett vagytok, vagy, mert jön a baba, sajnos messze nem elegendő a hosszú és boldog párkapcsolathoz.

2. Még nem ismeritek eléggé a másikat

Egyesek szó szerint fejest ugranak a házasságba, adott esetben egy-két év, vagy néhány hónap után örökre elköteleződnek. Legalábbis névlegesen, ugyanis nagyon ritka, hogy a túl rövid kapcsolatokból hosszú házasságok születnének.  Bár régen ez bevett szokás volt, manapság már nem állja meg a helyét. Részben nem kell a házasságig várni a szeretkezésekkel, részben pedig minden nap olyan hatalmas a „kínálat”, hogy a nagy, de megalapozatlan szerelemből könnyen lehet durva válás.  Ha már egyszer van rá mód, hogy megismerjük a másikat, kipróbálhassuk vele, milyenek a mindennapok, akkor éljünk ezzel a nagyszerű lehetőséggel, és ne hozzunk meggondolatlan döntéseket.

3. Próbáljátok menteni a menthetőt

Sajnos ugyancsak nem ritka példa, hogy egyesek a házassággal próbálják magukhoz láncolni a kedvesüket, vagy úgy vélik, ez a lépés jó pár évvel előre megalapozza a jövőjüket. Ez egyáltalán nincs így, ahogy a legtöbbször egy gyermek érkezése, úgy a házasság sem tudja megmenteni a kapcsolatot.  Ha ezzel próbálkoztok, akkor valószínűleg már régen új alapokra kellett volna helyeznetek a viszonyotokat, ám nem biztos, hogy ez feltétlenül előrelépést jelent. Igazából sosem lenne szabad olyan kapcsolatban az oltár elé állni, ami nem működik hibátlanul, gördülékenyen, amiben akár a jelenlegi, akár a múltbeli sérelmek még éreztetik negatív hatásaikat.

4. Csak az egyikőtöknek fontos

Lényeges megjegyezni, hogy az esküvőhöz, a házassághoz két emberre van szükség, mindkét félnek akarnia kell ezt az előrelépést. Ha csak az egyikőtök szeretne az oltár elé állni, akkor sem saját magát, sem a másik felet nem fogja a lehetőség boldogítani.  Eleve rossz „kikönyörögni” a házasságot, és az sem túl örömteli, ha a másik felünk folyton ezzel terrorizál bennünket. Ráadásképpen azon is érdemes elgondolkodni, ha a partnernek ennyire fontos a dolog, de mi magunk maximálisan ellenállunk, akkor mennyire harmonikus, biztos a kapcsolatunk? Ténylegesen a házasság intézménye ellen vagyunk, vagy egészen más okok állnak a háttérben?

5. Nem tisztázzátok a terveket

Ha hirtelen felindulásból, vagy egyéb körülmények miatt álltok az oltár elé, akkor jó eséllyel nem tisztáztátok a legfontosabb jövőbeli kérdéseket. Sok pár elköveti ezt a hibát, és az esküjüktől remélik a megváltást, pedig attól, hogy hivatalosan is házastársak lesztek, a gondjaitok egyáltalán nem oldódnak majd meg.  A házépítéstől, költözéstől, munkavállalástól kezdve egészen a családalapításig, anyagiakig mindent át kell beszélnetek, sőt a témakörökben dűlőre is kell jutnotok. A házasság után hivatalosan egy család lesztek, különböző törvények, jogszabályok fognak rátok vonatkozni. Sajnos nem tudhatjátok előre, mit hoznak ki a másikból az évek, de ha már most sem értetek egyet, akkor sanszos, hogy később a legrosszabb énetek kerül előtérbe.

(Forrás: men.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal tette közzé.

Hatékony pénisznövelés a láthatáron

Kutatók úgy vélik, megtalálták a biztonságos és az eddigieknél hatékonyabb pénisznövelési módszert.

Az eljárást nyulakon már eredményesen kipróbálták. A pénisz szöveteit laboratóriumi körülmények között, élő szervezeten kívül növesztették, majd egy sebészeti eljárással ültették be az állatokba. A műtét után a párosodás és a spermatermelés is normális maradt.

Dr. Anthony Atala és munkatársai (Harvard Medical School) először szövetmintákat vett a nyulak péniszének izom- és az erekciót lehetővé tévő szöveteiből. A laboratóriumban tenyésztett sejtek napok alatt olyan szövetté fejlődtek, amely igen hasonló volt az eredetihez.

Ezután 18 nyúlból teljes egészében eltávolították az erekciót lehetővé tevő szöveteket, és a tenyésztett változattal cserélték ki őket. Mivel a szövetek a nyulak saját sejtjeiből származtak, kilökődés nem lépett fel.

Az állatokat ezután ellenkező nem fajtársaikkal eresztették össze, ahol a beszámoló szerint minden téren remekül működtek.

A kutatók most teljes péniszt szeretnének létrehozni. Ez nem könnyű vállalkozás, mivel a pénisz az egyik legösszetettebb szerv. A jelenlegi pénisznövelő eljárások más elven alapulnak: vagy zsírszövet beinjekciózásával operálnak, vagy a pénisznek azt a részét "húzzák ki", amely a testüregben van.

Atala szerint eredményeik ígéretesek lehetnek születési rendellenesség vagy baleset miatt rosszul fejlett, illetve károsodott péniszek korrekciós operációja szempontjából. Egy napon pedig azoknak is segíthet, akik egyszerűen csak nagyobb péniszt szeretnének. Figyelmeztettek azonban arra, hogy az eljárás még az igen távoli jövő zenéje, s nem lesz alkalmazható a férfivá operáláshoz - mivel a nők nem rendelkeznek a szükséges sejtekkel.

A kutatók részletes beszámolója a Journal of Urology c. szaklapban jelent meg.

(Forrás: origo.hu)

A cikket a www.Mrpotencia.hu oldal tette közzé - Ismeri a SizeGain pénisz növelő tablettákat?