Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Top 10 potencianövelő eladási statisztika - áprilisi eladások alapján.

2016. május 01. - dobojozsi

Ismét eltelt egy hónap, és megint elkészítettük a top 10 potencianövelő termék listáját, melyet most is több mint 1 tucat webshop értékesítése alapján állítottunk össze.

Mutatjuk is a képet és el is kezdjünk az elemzést.

top_10_potencianovelo_aprilis.png

Az első helyen ismételten a Dragon Power potencianövelő végzett és nem kevesebb mint 30%-os volt a részesedése a havi eladásokból. De ez biztosan változni fog a májusi hónapban,ugyanis a Dragon Power potencianövelő terméket az áprilisi hónapban betiltották. A dragon power potencianövelő bevonásáról a héten le is közöltük a cikkünket. De térjünk vissza az elemzéshez. Nos a márciusi hónaphoz képest 4%-al növekedett a dragon power potencianövelő eladása. A második helyen ismételten a Boom Boom potencianövelő termék végzett, ez márciusban sem volt másképp és úgy tűnik elég stablian tartja a 18%-os részesedést. Persze most hogy a DragonPower potencianövelőnek "befellegzett", így több mint valószínű hogy májusban átveszi majd a vezetést a Top 10 potencianövelők között. Na de ezt majd meglátjuk 1 hónap múlva. A harmadik helyen Ismét az XXL Powering For Men potencianövelő végzett, bár egy kicsit visszaesett a részesedési aránya a márciushoz képest, mert míg márciusban 14%os volt a részesedés, áprilisban ez 4%-al kevesebb, azaz 10%. De azért az is egy szép szám úgy véljük. Tehát mint láthatjuk a top 3 potencianövelő nem változott áprilisban sem.

A Tornado potencianövelő viszont egy helyet sikeresen előre ugrott és 1%-os javulást mutat ami jelen esetben a 4 helyre volt elegendő. Viszont ha így folytatja, akár be is kerülhet a top 3 potencianövelő közé, és kiszoríthatja az XXL Powering potencianövelőt. Meglátjuk lesz e benne annyi a májusi hónapban.A Green Snake Forte potencianövelő 1 helyet javított, így az 5 helyre csúszott be az áprilisi hónapban. Ezt 1%-os erősödéssel érte le, így áprilisban 8%-os eladási részesedést tudhat a magáénak. A 6 helyen a Gold Power potencianövelő termék végzett, mely 2 helyet is javított a márciusi eladásokhoz képest, és ez 2%-os emelkedést jelent.A 7 helyen simét a Natural Power For Men potencianövelő végzett. A Natural Power potencianövelő stabilan tartja a 6%-os részesedést. A 8. helyen végzett most a Red One potencianövelő termék, mely jelenleg csak 5%os részesedést tudott megszerezni a potencianövelő eladásokból. Ez a márciusi hónaphoz képest elég nagy visszaesést jelent, ugyanis a márciusi hónapban a RedOne potencianövelő 10%-os részesedést kapott a potencianövelő tortából. A 9 helyen végzett az El Torito For Men potencianövelő. Ez igaz 1%os emelkedést jelent, de helyezésben mégis csak kilencedik helyre volt elég. Viszont egy új versenyző érkezett, mely kiszorított a Virility Max Plus terméket, ez nem más mint az SPX2 potencianövelő. Az Spx potencianövelő 3%-os részesedéssel volt képes bekerülni a top 10 potencianövelők közé.

Ahogy láthatjuk vannak változások a potencianövelő eladásokkal kapcsolatosan. Lett új belépő potencianövelő, és van kieső és megszűnő potencianövelő is.

Igazán érdekes lesz véleményem szerint a májusi hónap. Vajon visszakerül a Virility Max potencianövelő a top 10 be? Esetleg más potencianövelő termék fog bekerülni még a mostani top 10 be? Júniusi hírlevelünkben és elemzésünkbe kiderül.

A statisztikát a MrPotencia.hu tette közzé.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr338675692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása