Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Potencianövelő Top 10 - 2018. májusi eladások alapján

2018. június 14. - dobojozsi

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. MÁJUS 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Újabb hónap telt el, újabb statisztika következik. Na de amit ebben a statisztikában látunk most, olyat még nem láttunk ezelőtt soha az életben. Az első hely, mint ahogy a korábbi statisztikánkban is említettük, szinte borítékolható volt. Kicsit izgultunk is emiatt, hogy vajon jól tudunk e jósolni, de azt kell hogy mondjam, hogy idén. Ezek után akár lottózhatnék is. Na jó, nem ez csak vicc volt. Mert ez azért még is csak statisztikai adat, míg a lottó az egy szerencsejáték. Szóval a májusi hónap soha nem látott eredményeket hozott a magyarországi potencianövelők piacán. Vágjunk is bele ebbe a különleges kis statisztikába, és annak elemzésébe.

1. helyen végzett a Dragon Power potencianövelő. Mint ahogy az előző írásunkban is megemlítettük, röpke pár nap alatt igen nagy kereslet lett az új Dragon Power potencia kapszuláira. Már évek óta mindenki azt várta, hogy visszatérjen a Dragon, és ez most meg is történt, nem is akármilyen minőségben. Ez a Dragon kapszula a visszajelzések alapján pont olyan mind a régi. Így aztán az első helyet a Dragon Power potencia kapszulái szerezték meg, nem kevesebb mint 24%-os részesedéssel, így utasította maga mögé a múlt havi első helyezettet a Maraton Extra Potencianövelőt. Múlt hónapban mivel a Dragon csak a hó végére érkezett akkor még csak 5%-os részesedés tudott, most pedig19%-al többet. Döbbenetes eredmény.

2. helyen végzett az előbb említett és múlt hónapban első helyen végzett Maraton Extra potencianövelő kapszulái, mely a múlt hónapban 23%-os részesedést, míg most 21%-os részesedést tudott megszerezni. Mint láthatjuk elég kicsi a különbség a két helyezett között. Remek eredmény a második hely is, ez is azt mutatja, hogy a Maraton Extra ára és a Maraton Extra potencianövelő hatása is igazán kielégítő a vásárlók és felhasználók számára.

3. helyen végzett a szintén nagy visszatérő az El Torito For Men. Az El Torito potencia kapszulák régen is nagyon kedvelt potencianövelést elősegítő kapszulák voltak, így mikor sokan megtudták hogy visszatért, azonnal rá is vetették magukat a termékre, így nem is csoda, hogy a top listás termékek között tudhatjuk. Múlt hónapban is már a harmadik helyen volt, és most is a harmadik helyre sikerült bekerülnie, viszont a %-ban 5%-os javulást mutat. 14%-ról 19%-ra küzdötte fel magát. Az biztos hogy ezen az első három helyen nagy küzdelmeknek lehetünk szemtanúi a következő időszakban is.

4. helyre esett vissza most a nagyon kedvelt és igen csak sokáig első helyen lévő Pertinax 3in1 kapszulái, melyek nem csak a merevedési zavar ellen nyújthatnak segítséget, de fokozhatják a tesztoszteron szintet és a korai magömlés ellen is nagy segítséget nyújthatnak. Korábban hónapokon át elképzelni sem tudtuk azt, hogy lesz termék amely megszorongathatja, vagy letaszíthatja majd az első helyről. De persze mindig vannak újabb, és kedveltebb termékek. Jelenleg 16%-os részesedést tudott elérni a potencianövelő top-10-es listáján, mely a negyedik helyezésre volt elég. Múlt hónapban 19%-os részesedéssel volt a második, de ez most csak 16% lett. De azt gondolom hogy ez is kiváló eredmény, főleg hogy a top-10 potencianövelő között ott lenni, igazán kiváltságos dolog.

5. helyen végzett most az Illusion potencianövelő, mely szintén igen csak kedvelt potencianövelő, mivel 2-4 és 8 kapszulás kivitelben is megtalálható a potencianövelők között. A többi 4 potencianövelőhöz képest a további 6 terméknél igen csak nagy az eltérés, de ez ne tévesszen meg senkit ettől függetlenül. Igaz hogy az Illusion kapszulái csak 5%-os részesedést szereztek meg a potencianövelő top 10 között, de ebben a listában és ezek a számok között (ahol csak a 10 legjobb temék összes eladott darabszámát osszuk vissza) – igen csak jó eredménynek számít. A m,últ hónapban a negyedik helyen 13%-a volt, ez ahhoz képest egy kicsi visszaesést jelent.

6. helyen végzett az Eroton potencianövelő kapszulái, melyet egyre többen kedvelnek és egyre többen válasszák még ajándéknak is, mivel a termék igen ütős potencianövelést elősegítő kapszula. Jelenleg a 4%-os súrolja, de a múlt hónapban pl. nem sikerült bejutnia a Top 10-be, így azt kell mondjam, hogy ez a 4% most ebben az esetben nagyon szuper eredményt jelent.

7. helyen végzett a nagy veterán, a régi nagy kedvenc, a Boom Boom kapszulái. Régen elképzelni sem tudtuk az életet BoomBoom nélkül, most meg már épp hogy csak befér a 10-be. Először a Red One Plus potencianövelő szorongatta meg, majd a Pertinax potencianövelő, most meg már egyre több potencia kapszula utasítja maga mögé az ismert és kedvelt potencianövelőt a Boom Boom kapszuláit. Múlt hónapban még 6% most meg már csak 4% a részesedése a top 10-ben.

8. helyen végzett a Herkules potencianövelő, melyet az egyik legerősebb potencianövelőnek mondanak most a piacon. Igaz a Herkules potencianövelő ára egy kicsit drágább a többi négy kapszulás termékhez képest, de ez a hatásban vissza hozza a befektetett pénzét. Elég egy kicsi belőle, és a merevedési zavarának vagy erekciós problémájának akár búcsút is inthet. A múlt hónapban sajnos nem jutott be a top 10 potencianövelő közé, míg most 3%-os részesedést sikerült megcsípnie.

9. helyen végzett a szintén jól ismert és sokak által nagyon kedvelt Gold Power potencianövelő kapszulái. A Gold Power kapszulákról szintén elmondhatjuk, hogy szinte mindig benne vannak a toplistában, de azt is látnunk kell, hogy a kereslet a Gold Power kapszulák iránt egy kicsit megkopott már. Most jelenleg 2%-os részesedést tudott kiharcolni a potencianövelő tortából, míg a múlt hónapban egy kicsit azért jobb volt a helyzet, mert akkor 5% volt még a részesedés.

10. helyen végzett most a szintén 6 kapszulás kivitelben létező Royal potencianövelő kapszulái, melyet szintén azért kedvel a nagy közönség, mert a royal ára és a royal kiszerelése igen csak kedvező ár érték arányt von maga után. A Royal kapszulák most igaz csak 2%-os részesedés szereztek a múlt havi 4%-al szemben, de még mindig itt vannak a legjobbak között. Ez viszont kiváltságnak tekinthető.

Mint ahogy az utóbbi hónapokban szoktuk, nem állunk meg a TOP 10 kapszulánál, mert már nagyon sok féle-fajta igazán hatékony férfierő kapszula van még a vény nélkül kapható potencianövelők piacán. Ezért is van az, hogy most is leközöljük részletektől mentesen a következő ötöt is. Jelenleg a 11. helyen végzett a Makagra Oral Jelly, vagy más néven a Makagra zselés potencianövelő. Ezt nem szabad összetéveszteni a Kamagra Oral Jelly vagy a Kamagra zselével. A Makara Oral Jelly egész ügyesen jön fel a potencianövelők között, és mivel különleges és egyedi zselés formátumú potencianövelő, így még tartogathat számunkra nagy meglepetéseket. 12. helyen végzett a néha napján a potencianövelő top 10-be is bekerülő Longer potencia kapszula, mely árban hasonló mint a Gold Power vagy a 69 For Men potencianövelő, de hatásban is szintén hozza ugyan azt mint a többi termék. 13. helyre esett most le a Red One Plus potencia kapszula, mely a régen nagy kedvenc volt. Egyik legfontosabb ismertetője, hogy a tapasztalatok és vélemények alapján kiváló potencia fokozó hatást tud még cukorbetegségben szenvedő felhasználók esetében is. 14. helyre érkezett most meg a jobb helyezést is megért már Strong Power potencianövelő, mely korábban szintén a potencianövelő top 10 tagja volt. Végül de nem utolsó sorban a 15. helyen végzett a My Tool potencianövelő, mely nem mást jelent magyarul, mint az „én szerszámom”. A név nagyon találó, és a hatása is nagyon jó, csak úgy látszik még annyira nem felkapott termék. A múlt hónapban azért benne volt a top 10 között, és nem is akárhol, hanem az ötödik helyen. Szóval tartogathat még számunkra meglepetést az biztos.

Mint ahogy a havi statisztikából is kiderült, itt aztán hirtelen nagy lett a felfordulás a helyezések és a termékek között. Mivel visszatértek nagy klasszikusok, így elég nagyban befolyásolják a korábbi eredményeket. Potencianövelő fórumokon egyre több információt látunk mi is az újabb termékekről, és ez azért is jó, mert a vásárlók egymást segítik a potencianövelő kiválasztásában. Mi is miden esetben ösztönözzük a vásárlóinkat arra, hogy írják meg a termékhez a tapasztalataikat és véleményüket, így segítve az új vásárlókat az eligazodásban.

Most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban: Pertinax, Illusion, tornado, Tornádó, Gold Powr, Rider, Boom Boom, Rush, Eroton, Elixir. Továbbá ezt a 10 terméket nézték meg a legtöbben az oldalunkon: Boom  Boom, Dragon Power, Green Snake Forte, Long Love, Maraton Extra, Volume 500, Pertinax, El Torito, Liderin, Dr. Hard.

De mint mindig, most is felmerül a kérdés, vajon mi a fene fog történni júniusban? A Dragon Power mindent visz? Soha többé nem adja át a trónt? Esetleg az El Torit Classic potencianövelő kapszulái veszik át az aranyérmet? Vagy a Maraton Extra lenyom újra mindenkit? Na de az is lehet hogy a Boom Boom potencianövelő kerül újra az élre. Persze még a Makagra Oral Jelly potencianövelő zseléről nem is beszélve, amely egy új fajt potencianövelő a megszokott kapszulák között. Sok minden történhet egy hónap alatt. Mi már alig várjuk hogy egy hónap múlva legyen és végre megcsinálhassuk az összesítést. Tehát egy hónapot kell várni arra, hogy meglássuk melyik potencianövelőt kereste, vitte, vásárolta, dicsérte mindenki. Aki követ minket, nem marad le semmi újról, semmi frissről.

Ahogy szoktuk mondani, 2018 júniusában is folytatódik a potencianövelők harca a jobb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért küzdeni és harcolni kell. Van, amikor az egyik potencianövelőnek sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencianövelőst elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a POTENCIANÖVELÔ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.

Kövess minket a közösségi oldalainkon és a blog oldalunkon is.

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is
Instagram - https://www.instagram.com/mrpotencia/
Facebook - https://www.facebook.com/mrpotencia/
Twitter - https://twitter.com/mrpotencia
Google+ - https://plus.google.com/+OutletClubhuKftBudapest

A cikket a MrPotencia.hu oldal állította össze, lassan több mint húsz weboldal és több mint hat tucat partnerünk (webshopok, üzletek) eladásai alapján. A potencianövelő statisztika teljes mértékben reális és valós képet mutat a magyarországi potencianövelők helyzetéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr6414016082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása