Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

A 6 legvonzóbb dolog egy nőben

2018. június 01. - dobojozsi

Mitől lesz a nő vonzó a férfi szemében? Mit favorizál az erősebbik nem? Hogyan képes a nő felkelteni, és fenntartani az érdeklődést?

Hogy a férfiak szerint mik a legvonzóbbak dolgok egy nőben a Társkereső Akadémia gyűjtötte össze. Hang Egy kellemes női hang minden férfi kíváncsiságát felkelti akár a telefonban is, hiszen a hang a vonzerő egyik kelléke. A kutatások szerint a férfiak a magasabb hangszínt részesítik előnyben - a nőiesség egyik jelképe - , persze az ne legyen nyávogó, rikácsoló.

Illat – feromonok bűvöletében Nem is gondolnánk, hogy a párválasztás során mekkora szerepet játszik tudat alatt az illat, és itt nem a parfümre gondolunk. A „feromonok” (amit a parfüm, csak ideig-óráig tud leplezni) alapjaiban meghatározzák, kit választunk párunknak. A feromon olyan illatanyagok összességét jelenti, amely a szexuális vágyról, a hormonszintről, az érzelmekről hordoz információt. Amint a feromonokat érzékeljük, azonnali válaszreakciót kapunk attól függően, hogy saját genetikánknak megfelelően mennyire vonzó, vagy éppen taszító a másik fél. A férfiaknak csupán 10 százaléka bocsát ki nagymennyiségű úgynevezett androszteron feromont. Ők a „nagyon vonzó” kategóriába tartoznak. Érdekesség viszont, hogyjellemzően átlagos kinézetűek, mégis feromon szintjük miatt vonzzák a nőket. A legvonzóbbnak ítélt nők esetében kimutatták a copulin feromon fokozott jelenlétét, függetlenül, hogy milyen testi adottságokkal bírnak, ők azok, akik mágnesként vonzzák a férfiakat.

Hosszú, egészséges haj A hosszú haj évszázadokon át a nőiesség egyik jelképe volt. Úgy tűnik, a férfiak döntő része a hosszú és dús hajzuhatagot találja ma is az egyik legvonzóbbnak, bár az ápoltság még ennél is fontosabb. A csillogó, dús női haj azt sugallja a férfi számára, hogy kiszemeltje kirobbanó egészségnek örvend.

Csábító szemek „A szem a lélek tükre”! Tény, hogy minél nagyobb a nő szeme, annál vonzóbb, ugyanis az őzikeszemek ártatlanságot sugároznak. A női szexepil a felmérések alapján a férfiak nagy része szerint a szemben rejlik.

Fenék Nem véletlenül mustrálják a férfiak olyan szívesen a női hátsókat, hiszen ez a gömbölyű fenék remek termékenységi mutató számukra.

Az a bizonyos: kisugárzás! Gyönyörűen festünk az új ruhádban, mégsem vesznek észre a pasik? Mi hiányozhat? A kisugárzás! Ez az, ami igazán NŐ-vé varázsolja a nőt. A szép vonások tehát önmagukban nem elegendőek. Az első pillanatokban nemcsak a jó megjelenésünk, hanem a kiállásunk, a fellépésünk úgyszintén sokat nyom a latba. Egy igazi nőt a nőiessége teszi igazán vonzóvá, ami magába fogalja a kedvességet, gondoskodást, a finom mozdulatokat, pozitív, erotikus, nőies kisugárzást.

(forrás: anna.hu)

A cikket a feromon parfümök szakértője a MrPotencia.hu tette közzé.

 Olvass tovább: https://spermanoveles.webnode.hu/news/a-6-legvonzobb-dolog-egy-noben/

Mitől lesz a nő vonzó a férfi szemében? Mit favorizál az erősebbik nem? Hogyan képes a nő felkelteni, és fenntartani az érdeklődést?

Hogy a férfiak szerint mik a legvonzóbbak dolgok egy nőben a Társkereső Akadémia gyűjtötte össze. Hang  Egy kellemes női hang minden férfi kíváncsiságát felkelti akár a telefonban is, hiszen a hang a vonzerő egyik kelléke. A kutatások szerint a férfiak a magasabb hangszínt részesítik előnyben - a nőiesség egyik jelképe - , persze az ne legyen nyávogó, rikácsoló.  

Illat – feromonok bűvöletében  Nem is gondolnánk, hogy a párválasztás során mekkora szerepet játszik tudat alatt az illat, és itt nem a parfümre gondolunk. A „feromonok” (amit a parfüm, csak ideig-óráig tud leplezni) alapjaiban meghatározzák, kit választunk párunknak. A feromon olyan illatanyagok összességét jelenti, amely a szexuális vágyról, a hormonszintről, az érzelmekről hordoz információt. Amint a feromonokat érzékeljük, azonnali válaszreakciót kapunk attól függően, hogy saját genetikánknak megfelelően mennyire vonzó, vagy éppen taszító a másik fél.  A férfiaknak csupán 10 százaléka bocsát ki nagymennyiségű úgynevezett androszteron feromont. Ők a „nagyon vonzó” kategóriába tartoznak. Érdekesség viszont, hogyjellemzően átlagos kinézetűek, mégis feromon szintjük miatt vonzzák a nőket. A legvonzóbbnak ítélt nők esetében kimutatták  a copulin feromon fokozott jelenlétét, függetlenül, hogy milyen testi adottságokkal bírnak, ők azok, akik mágnesként vonzzák a férfiakat. 

Hosszú, egészséges haj  A hosszú haj évszázadokon át a nőiesség egyik jelképe volt. Úgy tűnik, a férfiak döntő része a hosszú és dús hajzuhatagot találja ma is az egyik legvonzóbbnak, bár az ápoltság még ennél is fontosabb. A csillogó, dús női haj azt sugallja a férfi számára, hogy kiszemeltje kirobbanó egészségnek örvend.

Csábító szemek  „A szem a lélek tükre”! Tény, hogy minél nagyobb a nő szeme, annál vonzóbb, ugyanis  az őzikeszemek ártatlanságot sugároznak. A női szexepil a felmérések alapján a férfiak nagy része szerint a szemben rejlik.

Fenék  Nem véletlenül mustrálják a férfiak olyan szívesen a női hátsókat, hiszen ez a gömbölyű fenék remek termékenységi mutató számukra.

Az a bizonyos: kisugárzás!  Gyönyörűen festünk az új ruhádban, mégsem vesznek észre a pasik? Mi hiányozhat? A kisugárzás! Ez az, ami igazán NŐ-vé varázsolja a nőt. A szép vonások tehát önmagukban nem elegendőek. Az első pillanatokban nemcsak a jó megjelenésünk, hanem a kiállásunk, a fellépésünk úgyszintén sokat nyom a latba. Egy igazi nőt a nőiessége teszi igazán vonzóvá, ami magába fogalja a kedvességet, gondoskodást, a finom mozdulatokat,  pozitív, erotikus, nőies kisugárzást.

(forrás: anna.hu)

A cikket a feromon parfümök szakértője a MrPotencia.hu tette közzé.



Olvass tovább: https://spermanoveles.webnode.hu/news/a-6-legvonzobb-dolog-egy-noben/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr2113828314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása