Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Az ismeretlen nő látványa megkönnyítheti a megtermékenyítést

2017. október 19. - dobojozsi

Hölgyek, ha biztosra akarnak menni baba-projekt terén, akkor engedjék, hogy párjuk szabadon mustrálja a nőket!

Az ohio-i The College of Wooster kutatói arra a kissé zavarba ejtő következtetésre jutottak, hogy az alkalmi szexet (is) kedvelő férfiak spermájának jobb a minősége, cserébe hamarabb érik el az orgazmust.

A kutatásban 21 egészséges, 18 és 23 év közötti, heteroszexuális, káros szenvedélyektől mentes férfi vett részt. A 15 napnyi vizsgálat alatt mindegyikük hét spermamintát adott le.

A résztvevők ugyanabban a teremben néztek egyedül háromperces erotikus filmeket, nagyjából egy időben, 48 és 72 óránként. A felvételek addig ismétlődtek, amíg a résztvevők nem ejakuáltak. Az első hat film ugyanazt a férfit és nőt mutatta akció közben, de mindig variáltak a pózokkal és a kontextussal. A hetedik alkalommal azonban csak a férfi szereplő maradt ugyanaz, míg a partnere egy egészen más típusú, alkatú nő volt.

A vizsgálatok során kiderült, hogy az idegen, új nő megjelenése nem csak az orgazmust tette jóval gyorsabbá, de a sperma minőségén is javított. A kutatást vezető Paul Joseph úgy véli, hogy az eredmény hatására újra kell vizsgálni a terméketlenséggel foglalkozó kutatásokat hiszen ha azok ismeretlen nők képeit használják stimuláló eszközként, akkor az így a kapott spermaminta értelemszerűen jobb lesz.

A kutatók a jelenséget evolúciós okokkal magyarázzák: a férfi ösztönösen verseng a többi hímmel, ha ismeretlen nőt tehet magáévá, hogy ő legyen a legesélyesebb arra, hogy génjeit továbbörökítse. Erre pedig a szervezet is jobb minőségű spermával reagál.

Szóval gyermeknemzés elősegítése érdekében hasznos lehet, ha a pár férfi tagja más nőkről is ábrándozik, viszont akkor azzal is számolni kell, hogy az illető hamar végezni fog az ágyban...

Forrás: (http://eloben.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr1712756418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása