Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

4 hancúrtipp, mely hűsítő a hőségben, mégis oly forró… (18+)

2017. február 24. - dobojozsi

Alig vártuk a nyarat, a strandolós hétvégéket és a rövid ruhákat. Ám a jó idő nem csak „üdvözítő hatásokat” tartogat, a harminc-negyven fokban bizony teljesíteni is kell. De hogyan lehet kiküszöbölni a nem túl vonzó, és általában kellemetlen, kínos tüneteket szeretkezés közben?

Szex zuhanyozás közben – vagy után  Otthon a kádat is választhatjátok a zuhanyozás helyett, a langyos víz legalább nem csak pár percig hűti a testeteket. Szabadtéren, strandon, vagy nyilvános medencében más a helyzet, sajnos ott mindketten nagyon csúnya fertőzéseket szedhettek össze, annyit pedig nem ér az egyetlen izgalmas alkalom.  Szerencsére a zuhany ugyanígy kiválthatja a kínálkozó alkalmakat, és ráadásképpen sem a hőséggel, sem a betegségekkel nem kell kalkulálnotok. Amennyiben nem túl nagy a fülkétek, és sehogy sem fértek el benne ketten, akkor egyszerűen időzítsétek a szeretkezést a zuhanyozás utánra, mégpedig törölközés nélkül. Persze esélyes, hogy így is megizzadtok és meg kell ismételnetek az egészet, de hát annyi baj legyen.

Próbáljátok hűsíteni a lakást  Kézenfekvő, hogy nem csupán a szeretkezések végett érdemes hűtenetek a lakásotokat, de ez azért mégis elég nyomós érv lehet. Húzzátok el a sötétítőket, nappal is tartsátok lenn a redőnyt, csináljatok huzatot, és állítsatok magatok mellé egy ventilátort, így máris elviselhetőbb lesz a hőmérséklet.  Igaz, hogy a legtöbb férfi imádja a látványt szex közben, de néha a sötétség is izgalmas lehet, úgyhogy nem feltétlenül elvetendő az ötlet. Ha pedig a változatosságnál tartunk: mindig abban a helyiségben szeretkezzetek, amelyik a leghűvösebbnek tűnik. (Jó, talán az éléskamrát ilyenkor is mellőzzétek.)  A padló, a szőnyeg szintén kiváló választás lehet, hiszen mint tudjuk, a meleg levegő felfelé száll.

Elő a jégkockákkal!  Nyáron az egyik legjobb frissítő lehetőségeket a jégkockák kínálják, márpedig ezeket az apróságokat a szeretkezések közben is bevethetitek. Azon felül, hogy számtalan erotikus játék alapját képezhetik, borzongatóan hidegek a kánikulában.  Érdemes magatok alá tennetek egy törölközőt a játékos hancúrozás alatt, így nem lesz vizes az ágyneműtök. A törölköző azonban átnedvesedik felülről, és így ismét egy hűvös felületet biztosíthattok magatoknak.  Ha pedig úgy vélitek, hogy pár perc alatt úgyis megszárad minden, akár rá is heveredhettek a célzottan bevizezett törölközőkre, amik hűtenek, és fel is szívják a rólatok lecsorduló izzadtságcseppeket.

Célzott pózválasztás  Itt egy újabb ok, amiért érdemes a pózokkal variálni, és a rutinokat félretenni: nyáron kifejezetten jól esnek a kissé „távolságtartó” testhelyzetek. Azokban a pozitúrákban, amikben nem érintkezik teljes egészében a testetek, kevésbé fogtok izzadni, még kisebb az esélye a kellemetlen eseteknek, mely fájdalmas bőrhúzással járnak.  A teljesség igénye nélkül ideális a kánikulára a hagyományos kutyapóz, a lovaglás guggoló testhelyzetben, a misszionárius nyakba rakott lábakkal, de az is sokat segít, ha egyszerűen felülteted a kedvesedet az asztalra, vagy a konyhapultra, a többi magától jön.

(Forrás: men.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr6311932253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása