Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Az elszorításos technika

2017. február 08. - dobojozsi

Korai magömlésről akkor beszélhetünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét a hüvelybe vezetés előtt, illetve közösülés közben, a nő kielégülése előtt jut el a magömlésig.

Az elszorításos technika, a magömlés késleltetésének egyik leghatékonyabb módja:

A "squeeze" technika leírása

Korai magömlésről (tudományosan ejaculatio praecox-ról) akkor beszélhetünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét a hüvelybe vezetés előtt, illetve közösülés közben, a nő kielégülése előtt jut el a magömlésig.

Az időre vonatkozó statisztikának itt kisebb jelentősége van. Ha a petting, az előjáték elégséges volt, a nők akár 2-3 percen belül képesek eljutni a hüvelyi orgazmusig. (Akinek erre kialakult a képessége.) De ez sokszor 8-18 perces közösülést is igényelhet a nő részéről. Holott a férfiak átlagban kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (frikciós) mozgásait, és eközben más módon ingerli partnere erogén zónáit. Az időbeli meghatározásoknak nincs lényeges jelentősége.

Vagy testhelyzetet változtatnak, és közben alkalmazzák az elszorításos technikát. Az elszorításos, vagy "squeeze" technikáról sok tévképzet él az emberekben. Nem arról van szó, hogy a makkon, a húgycsőnyílást be kellene szorítani. Nem is a hímvessző tövét kell elszorítani.

A hímvessző, vagy pénisz alsó oldalán, a makk pereme eltűnik, egybeolvad a hímvessző törzsével. Kb. itt, közvetlenül a makk alatt aránylag erősen megszorítjuk a hímvesszőt, ez meggátolhatja a magömlést. Akkor, ha megfelelő helyre, megfelelő időben, és megfelelő erőséggel alkalmazzuk az elszorítást. Ez tanulás, gyakorlás kérdése. Minden férfinál működő biológiai reflexműködés ez. Ezen a helyen vezetnek azok az idegpályák, melyek a magömlésért, illetve annak blokkolásáért felelősek.

Figyelni kell, azonban, hogy nehogy túl későn alkalmazzuk. Az ejakuláció előtt van egy 4-8 másodperces elkerülhetetlenségi szakasz, amikor már sehogyan sem akadályozhatjuk meg a magömlést. Ilyenkor beindul az ejakuláció szimpatikus idegrendszer által vezérelt reflexfolyamata, ami ilyenkor mindig végigfut.

A férfiaknak meg kell tanulniuk érezni, tudatosan felismerni, azt az előrejelzési szakaszt, amikor érzik, hogy, ha folytatják a közösülést, a hímvessző ingerlését, kb. 7-20 másodperc múlva bekövetkezne a magömlés. Ekkor van itt a cselekvés ideje, vagy egy kicsit korábban.

A közösülést, vagy a pénisz egyéb ingerlését óvatosan megszakítva, alkalmazzuk az elszorításos technikát! A legjobb, ha ezt a férfi először saját magán gyakorolja be, ismeri meg a technikát. (Pl. önkielégítés alkalmával.) Figyelje az időzítést, az elszorítás helyét, erősségét, és az elszorítás időtartamát. A hatékony időtartam változhat 5-10 másodperc között is. Ezután megszűnik az ejakulációs inger, az izgalmi szint kissé visszaesik. Kis idő után folytatható a szeretkezés, vagy öningerlés.

A következő lépés, hogy az elszorításos technikát a partner alkalmazza a párján, amikor ezt a férfi jelzi. Ezt a legkönnyebb megtanulni, begyakorolni a hímvessző kézi ingerlésnél, vagy a fellációnál, amikor a nő szájjal és kézzel is ingerli a péniszt. Előnye az, hogy, a partnernek a makk alatti rész a hüvelykujjára esik. Ezért célzottabban alkalmazható az elszorítás, mintha a férfi saját magának csinálná. (Mutatóujjra és középső ujjra esik, saját elszorításnál.)

Az elszorításos technika többször egymás után is alkalmazható. Semmiféle káros hatása nincsen. Esetleg, ha az elkerülhetetlenségi szakaszban próbálkozunk, kellemetlen, éles érzés mellett következik be a magömlés. Az elkerülhetetlenségi szakasz férfiaknál és nőknél is azt a szakaszt jelenti, amikor az orgazmus reflex-szerű szakasza beindul, és már semmit sem tudunk tenni, hogy ez ne következzen be. Ilyenkor, inkább, hagyjuk, hogy a magömlés spontán folyamatában bekövetkezzen. Azaz ne alkalmazzuk, vagy hagyjuk abba a "squeeze" technikát.

Hangsúlyozom, hogy a szeretkezéseknél legjobb, ha leginkább először a nő elégül ki. A férfi lehetőleg várja be partnerét. Vagy 5-20 perces refrakter fázis után újra próbálkozzanak. A refrakter fázis, olyan ingerelhetetlenségi szakaszt jelent az orgazmus után, amikor optimális szexuális ingerlésre sem jön létre szexuális izgalmi állapot. Az időszakasznak itt sincs kitüntetett szerepe. Egyénileg igen változó.

Megjegyzem, hogy a korai magömlés kezelésének más módszerei is vannak.

Mikor korai a magömlés? Nehéz ezt a kérdést időintervallumhoz kötni. Ha a behatolás után a nő 2-4 percen belül orgazmusig eljut, ezután a partnere is, nem beszélhetünk korai magömlésről, hiszen, a partnerek kölcsönösen kielégítették egymást. És ha a női partner 15-25 perc után sem jut orgazmusig, de a partner ejakulál, beszélhetünk korai magömléstől? Feltehetően nem. Lehet, hogy az előjátékban a férfi partner nem volt elég gyengéd, kitartó. A pettingnek eléggé finomnak, hosszan tartónak kellene lennie, a behatolás előtt. Így a nő is hamarabb eljuthat a csúcsig.

(Forrás: szexualitas.hu)

Olvass tovább: http://potencianoveles.webnode.hu/news/az-elszoritasos-technika/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr9611932405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása