Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Anális szex

2016. november 11. - dobojozsi

A szeretkezés egy sokak érdeklődését felkeltő formája kerül most terítékre. A szexualitas.hu olvasói is már sokszor írtak, kérdeztek az anális szexről, a fórumban is folyamatosan cserélődnek az információk. Ezzel a rövid kis cikkel reméljük sikerül néhány kérdést megválaszolnunk. A cikk végén pedig elolvasható, hogy az oldal látogatói, hogyan viszonyulnak a témához.

Bevezetés

Anális szex, szeretkezés, közösülésAz anális szexet sokan a végbélen (ánusz) keresztül történő közösüléssel azonosítják, pedig ha igazán pontosak akarunk lenni, akkor anális szexnél inkább a végbélnyílást, mint erogén zónát használjuk az örömszerzés céljára. Ennek több módja is lehetséges, úgy mint kézzel, orálisan és anális közösüléssel. Az anális szex lehet akár elsődleges célja a szexuális együttlétnek, de kiegészítője is lehet egy másfajta ingerlésnek. Példa erre mikor egy pár kézzel ingerli az ánuszt (egyikük lágyan dörzsöli a gyűrűt vagy bedugja az ujját az ánuszba) vaginális közösülés közben. Másik lehetőség a nyelv használata, hasonlóan az orális szexhez. Anális közösülés során pedig a férfi péniszét partnere végbelébe helyezi. Jóllehet az anális szexet gyakran a homoszexuálisokkal azonosítják, sok heteroszexuális pár leli örömét benne. Lássuk részletesebben, mire is kell ügyelnünk, ha a szex ezen formáját kívánjuk kipróbálni.

Védekezés

Az AIDS kezdetben homoszexuális párok között tűnt fel. Ezek a párok elsősorban análisan érintkeztek egymással. Kezdetben úgy is gondolták, hogy az AIDS a homoszexuálisok betegsége. Ma már tudjuk, hogy ez nem így van. Veszély tehát mindenkire egyaránt leselkedik! Anális szex során tehát, elkapható az AIDS és más nemi úton terjedő betegség is! Védekezéshez használjunk, minél erősebb óvszert, valamint síkosítót az esteleges hajszálrepedések elkerülésére.

A behatolás

Az anális behatolás kényelmesebb lehet, de forrása is lehet fizikai fájdalmaknak. A végbél külső izmait, melyet záróizomnak hívnak, normális esetben szűk ha ingerlik, amely mikor megpróbálják a behatolást a pénisszel, vagy egy ujjal, kényelmetlen lehet még ha finoman és gyengéden is csinálják. Ha a behatolás az ánuszba erőszakos, sérülés lehetséges. Segítség lehet, ha bőséges síkosítót használunk és ellazulunk és fokozatosan tágítjuk a záróizmot gyengéd kézi stimulációval a behatolási kísérlet előtt. A kézi behatolást először egy ujjal végezzük, majd ha az ánusz kellően kitágult egyre több ujjal hatolhatunk be.

Tisztaság

Valaki, hogy tisztítsa a végbelét beöntést alkalmaz az anális közösülés előtt. Mivel a végbél fertőző, kártevő baktériumokat is tartalmaz, bármi (ujjak, segédeszköz, hímvessző) ami érintkezett a végbélnyílással, később ne érintkezzen a vaginával vagy a szájjal, amíg nem mostuk meg alaposan.

Félelmek

Egyesek erős negatív érzéssel vannak az anális szex iránt, legyen az homoszexuális vagy heteroszexuális pár. Ők úgy gondolják, hogy ez tisztátalan, természetellenes, perverz, gusztustalan vagy szimplán nem rokonszenves. Valamikor perverzitásnak gondolják és elítélik a vallásra vagy a hagyományokra hivatkozva. Történelmi szempontból a vallási ellenvetés eredet, hogy a nők anális szex útján nem eshetnek teherbe, valamely vallás pedig csak a szaporodás céljából engedélyezi a szexuális együttlétet. Mit gondolunk róla mi?  Megkértük a szexualitas.hu olvasóit, hogy fejezzék be "Az anális szex számomra..." kezdetű mondatot. A következő válaszok születtek...

undorító *** élvezet *** ritka öröm *** nem idegen *** jó *** tabu *** izgató *** tökéletes *** különös élvezeteket nyújt *** szóba sem jöhet *** nem izgató *** csodálatos *** nem normális dolog, hiszen nem arra van kitalálva az a nyilas *** király, egyszer kipróbálnám *** kihasználás,értelmetlen *** a gyönyör csúcsa *** csodás élvezet *** egy nagyon távoli dolog *** ismeretlen *** azt jelenti, hogy kb. egy évben 1-szer megengedem a páromnak, hogy "onnan" közelítsen. Nem szeretem. *** a második legnagyobb gyönyör forrása *** kötelesség *** jó lenne *** elképzelhetetlen *** ha jó, akkor jó *** gusztustalan "élvezkedés" *** kielégítő *** nem fontos *** álom *** visszataszító *** csak néha jön be *** hihetetlen élmény *** jó ha én csinálom *** mámorító érzés *** gusztustalan,degenerált *** felfedezésre váró terület *** perverz *** kellemetlen *** idegen ...soha nem próbáltam még ...kicsit félek tőle *** borzasztó *** pornó filmekben idealizált közösülési forma, ami a gyarkorlatba nem működik olyan jól *** csak külső szemlélőként hat izgatóan *** nem közömbös *** félelem keltő *** a szexuális együttlét legintimebb, de egyben a legnagyobb körültekintést és odaadást/bizalmat igénylő része. *** és a partnerem számára is egy fantasztikus szexuális csemege. *** normális dolog, ami kell a jobb és érdekesebb szexhez! *** a egyik legnagyobb élményem volt! *** olyan, mint egy új korszak kezdete! Nem látom a végét! *** nem túl izgalmas *** egy uj tapasztalat *** vágyálom *** nem okoz különösebb élvezetet. *** bennsőséges és izgalmas

(Forrás: szexualitas.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr3511932265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása