Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Sármosak a kedves férfiak?! Jófiúk vs. rosszak

2016. október 21. - dobojozsi

Egy friss brit felmérés szerint valójában a jófiúk hódítják meg a nők szívét, nem a rosszak. Hitted volna, hogy a kedvesség többet ér macsóságnál és a szúrós tekintetnél?

Egy friss brit felmérés szerint a jófiúk nem csak a rosszaknál, de még a jóképűeknél is sikeresebbek a nők körében. Brit és ír nőket kértek meg a felmérés során, hogy döntsék el, milyen szívesen járnának bizonyos férfiakkal, akiknek látták a képeit, és akikről történeteket olvastak, például arról hogy hogyan viselkedtek egy hajléktalannal. Egyes férfiakról például azt olvasták, hogy elfordultak, amikor meglátták a hobót és a telefonjukat nyomkodták, míg mások szendvicset vittek a koldusnak.

A jó, a rossz és a csúf

Azokat a férfiakat, akik nem voltak különösebben vonzóak, viszont önzetlenül viselkedtek a hajléktalannal, a nők többre értékelték, és szívesebben találkoztak volna velük, mint azon férfiakkal akik ugyan jóképűek voltak, de nem segítettek a kéregetőn. A nők közül csupán a megkérdezettek 8%-a randizna egy olyan pasival, aki külsőre megnyerő ugyan, de nem segítőkész.

A kutatók szerint nem meglepő az eredmény: a nők azokat a férfiakat választották, akik a jövőben jól bánnának velük. Ők visszaírnának nekik, segítenének a házimunkában, velük maradnának az ágyban szeretkezés után, és jó apák lennének.  Arra is felhívták a figyelmet a kutatók, hogy a való életben nincs „figyelmeztető felhívás” a rosszfiúkon, azaz könnyen lehet, csak azután döbben rá egy nő, hogy a férfi kezelhetetlen vagy hanyag, mikor már randira ment vele, vagy akár ágyba is bújtak.

Tehát megéri jófiúnak lenni?

Teljességgel, legalábbis a tanulmány szerint! Tehát ha eddig azon törted a fejedet, hogyan kelthetnéd jófiúként egy rosszfiú benyomását, akkor felesleges a játék: talán még jobban is teljesítenél a randizás terén, ha inkább magadat adnád.  Tartsd észben, hogy a kutatás szerint a megszólaltatott nők a legjobb pontokat éppen azoknak a férfiaknak adták, akik még csak nem is voltak különösebben vonzóak – a kedves jellemet jelölték meg a legszexibbnek bennük.

(Forrás: men.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr1211677167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása