Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Tudod, mi hiányzik majd szinglikorodból miután becsajoztál?

2016. október 11. - dobojozsi

Egy jó kapcsolatban a fű mindig zöldebbnek tűnik… arra viszont talán nem is gondolsz, hogy van egy sor olyan dolog, ami akkor is hiányozhat a szingli életedből, amikor épp halálosan szerelmes vagy a párodba.

Igen, az a rengeteg idő, amit magadra szánhatsz.

Felkelhetsz bátran délben, senki sem zavar, az se gáz, ha egymás után három ócska filmet nézel meg a tévében, miközben alsógatyában böfögsz és pizzát zabálsz.  Ez persze egy jó kapcsolatba is belefér, de akkor sanszosabb, hogy a párod később vagy korábban kel, más filmet akar nézni, mint te, és gringát rendelne, nem pizzát, ráadásul megsértődik, ha pukizol egyet.  Egyszerűen jó dolog néha egyedül tenni-venni, amikor senki sem zavar, senkinek sem kell megfelelned.

Az, hogy kialudd magadat alaposan, megszakítás nélkül.

Bármennyire is imádsz a kedveseddel aludni, simán lehet, hogy néha lerángatja rólad a takarót, megrugdos egy kicsit, kiskiflizés közben a haja a szádba lóg…. nem is beszélve arról a borzalmas eshetőségről, hogy esetleg horkol!  A szinglik óriási kiváltsága, hogy bármikor kényelmesen, gond nélkül kialudhatják magukat, és nem kell attól rettegniük, hogy ha reggel 8-kor kiszaladnak a vécére, már nem tudnak visszafeküdni, mert a kedves úgy döntött, hogy akkor felébredtél, és meg kell reggeliznetek együtt…

Kevesebbet kell utazgatni, nyugisabb minden.

Ha a pároddal nem éltek együtt, garantáltan sokat kell jönni-menni, utazgatni ahhoz, hogy találkozni tudjatok.  A zsúfolt villamosok, a rossz szagú metrók, a dugó a városban, ha kocsival jársz… hát, ez mindenképpen a párkapcsolat komoly kihívásai közé tartozhat. Szingliként ezzel nincs dolgod, abszolút nyugis minden.

Az se baj, ha kicsit elhanyagolod magadat.

Nincs kedved öt napig borotválkozni? Ma inkább kihagynád a zuhanyzást? Annyira elfáradtál, hogy nincs erőd kimenni fogat mosni lefekvés előtt?  Ezek a dolgok mind beleférnek, ha egyedül térsz nyugovóra, de a kedvesedet azért illik megtisztelni az alapvető higiéniával. Ez a fajta lazaság tutira hiányozni fog, ha végre lesz csajod.

A spontaneitás megkönnyíti az életet.

Ha senkinek sem kell elszámolnod az időddel, és senkihez sem kell alkalmazkodnod közös programok szervezésekor, bármikor dönthetsz úgy, hogy összefutsz egy óra múlva a – szintén szingli – haverral sörözni.  Párkapcsolatban ez azért neccesebb, hiszen nehezebb összehangolni a közös élet fejezeteit, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

Egy kis flört idegen csajokkal…

…esetleg több is annál. Jó esetben monogám párkapcsolatról van szó, amibe nem fér bele az, hogy más nőknek tedd a szépet.  Szingliként ezzel azonban semmi gond nincs: bármikor úgy mész el szórakozni, hogy bármi megtörténhet. És tényleg bármi!

Az a rengeteg idő, amit a barátaiddal töltesz.

Hiába imádod a rajongásig a párodat, azért furcsa az néha, hogy a legtöbb közös programot már vele szervezed, és nem tudsz annyi időt tölteni a legjobb barátaiddal, mint korábban.  A legtöbbször persze ők is elköteleződnek, ami azzal jár, hogy egyre nehezebb lesz összeegyeztetni az elfoglaltságaitokat, vagyis jóval kevesebbet fogtok találkozni. Azért teljesen soha ne mondj le a cimborákkal való közös programokról!

Az, hogy te uralod a tévé távirányítóját… egyedül.

A közös tévézés szuper dolog, jó érzés összebújni és érezni egymás közelségét, de… mi van, ha a barátnődet nem érdekli a vb, és vérre menő harcok folynak a távirányítóért egy idő után?  Nos, ilyenkor természetesen hiányoznak azok az idők, amikor még lazán élvezted az agglegények gondtalan életét…

(Forrás: men.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr9211731671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása