Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Így jelenj meg az első randevún: 5 nyerő tanács

2016. október 10. - dobojozsi

A megjelenés az első randin sokat nyom a latban. Lássuk, hogyan növelheted az esélyeidet pusztán a kinézeteddel.

1. Témaindító darab

Legyen rajtad egy olyan ruhadarab vagy kiegészítő, aminek története van! Ha például örököltél egy szép órát a nagyapádtól, lóg a szekrényedben egy retró bőrdzseki, esetleg akad egy pár fantasztikus fesztivált túlélő cipőd, válaszd ki valamelyiket az első randira!  De ne az összest egyszerre, hiszen elég furcsán venné ki magát, ha elkezdenél beszélni a cuccaidról, és be sem állna a szád… Egy témaindító holmi pont arra jó, hogy a kínos csend kiküszöbölésével oldja a kezdeti feszültséget. Utána már úgyis minden megy magától, ha tényleg ez a lány való neked.

2. Megfelelő illat

Érdekes kutatási eredmény, hogy a nők magabiztosabbnak értékelik azokat a pasikat, akiken kölnit szimatolnak, mint azokat, akik semmilyen illatszert nem használnak. Korántsem mindegy azonban, mit és mennyit fújsz magadra.  Állítólag a gyömbér, a vetiver és a citrusfélék számítanak a leginkább maszkulin illatjegyeknek. Szánj időt a megfelelő aroma kiválasztására, s voksolj olyan minőségi termékre, amiből egy-két fújás is elég a hosszan tartó hatáshoz! Ellenkező esetben ugyanis előfordulhat, hogy idő előtt kísértést érzel a „frissítésre”, amitől húszméteres szagfelhő keletkezhet körülötted. Az pedig nem túl szexi, ugye…

3. Menj biztosra!

Tudjuk, hogy igenis eltöprengsz rajta, mit vegyél fel az első randira. A szekrény előtti tanácstalanság egyáltalán nem csak a nők privilégiuma.  Használd ki, hogy egyszerűen nem nyúlhatsz mellé egy elegánsabb fazonú farmerral, egy frissen vasalt inggel és egy sötét zakóval. Lehetőleg ne vadonatúj darabokban feszíts, hanem olyanokban, amiket már „bejárattál”, és jól érzed bennük magad.  A kiegészítők gondos összeválogatása pedig dicséretes ugyan, mi mégis azt mondjuk, hogy amit elsőre – gondolkodás nélkül – kapsz magadra, sokkal nyerőbb egy kiagyalt outfitnél: ösztönösen jó döntés.

4. Szabad a póló

Sokan vitatkoznak rajta, hogy szabad-e pólót húzni egy randira. Hát miért is ne szabadna?  Ezt is olvasd el (kattints ide)! Tudják a nők, mik a szándékaid: 7 tett, amivel elárulod magad  Ha lazább programot szerveztek, vagy egyszerűen ilyen a stílusod, bátran vedd fel a kedvenc pólódat! A megfelelő szín, anyag, a gallér, a zseb, a passzé és egyéb megoldások egyébként is jelentősen árnyalhatják az összképet.  Az edzőcuccaidat viszont tényleg tartsd meg inkább a pályára vagy a terembe: a melegítő, a belebújós pulcsi meg a számos-feliratos felső inkább a középiskolai randik hangulatát idézi. Ha jól sejtjük, ahhoz képest pedig azért már szeretnél szintet lépni…

5. Sorsdöntő cipő

Fogadjunk, hogy te is meg szoktad nézni az emberek cipőjét, és a látvány alapján hajlamos vagy következtetéseket levonni! Nem mindegy tehát, mi van a lábadon a sorsdöntő találkozáskor.  Általános alapszabály nincs, hiszen tudjuk, hogy már a sportcipő-pantalló kombó is elfogadottnak számít. A lényeg, hogy a stílusodhoz illő, a programnak megfelelő lábbelit húzz, ami a tornacsukától kezdve a bakancson át a makkos cipőig gyakorlatilag bármi lehet.  Egyedül a zokni-szandál párosítástól intünk óva – de a sors iróniája, hogy míg a férfiaknál évtizedek óta ez a cikiség fokmérője, a nőknél egy-két éve bejött a divatba. Egyenjogúság ide vagy oda, partnered tehát simán megengedheti magának.

(Forrás: men.hu)

A cikket a mrpotencia, a potencianövelők webáruháza tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr2111731919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása