Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Dobd ki a szeretődet! A keményebb erekcióért ezeket tedd

2016. szeptember 23. - dobojozsi

Az alkohol és a cigi mellett most a laptoppal és a ritka fogmosással is vigyázni kell, ha azt akarod, hogy kőkemény merevedésed legyen!

1. Okosan az alkohollal!

Néhány korsó sör talán segít benne, hogy végre összeszedd a bátorságod, és odamenj a pultnál ácsorgó csinos lányhoz, ám egyúttal tönkre is teheti az este további részére dédelgetett terveidet. A Washingtoni Egyetem munkatársai ugyanis kimutatták, hogy alkoholos befolyásoltság alatt nehezebben alakul ki az erekció, ráadásul puhább lesz a végeredmény.  Hiába legyintesz, hogy ebből még semmit sem vettél észre, egy másik kutatás szerint – amely a Journal of Sexual Medicine című szakfolyóiratban jelent meg két éve – a „jó útra tért” alkoholistáknál is sokkal nagyobb a merevedési zavar kialakulásának kockázata, tehát minden bizonnyal maradandó károsodást okoz a pia.  Ha mindez még nem volna elég, a szesz depresszáns vegyület, tehát tompítja a hangulatot és az érzékeket.

2. Dobd ki a szeretődet!

Nincs az a férfi, akinek ne támadna legalább egy pici bűntudata, ha hűtlen volt. Ez az érzés szorongást válthat ki, mely olyan kémiai folyamatokat indít el az agyban, hogy tulajdonképpen megnehezíti, vagy akár el is lehetetleníti az erekciót.  A túl magas stressz-szint ugyanis turbó fokozatba kapcsolja a szimpatikus idegrendszer működését, a „harcolj vagy menekülj” ösztön aktivizálódásakor pedig nem éppen a fajfenntartás az első. Tested tehát színtiszta észérvek alapján csökkenti a merevedéshez szükséges ingerületátvivő vegyületek (úgynevezett neurotranszmitterek) termelődését.  Ne akarj tehát egyszerre több fronton is teljesíteni, mert a vége még az lesz, hogy egyiken sem tudsz helytállni!

3. Ne vedd ölbe a laptopodat!

Nincs az a számítógép-használó, aki meglepődne rajta, mennyire át tud melegedni egy laptop alja. A gépből távozó meleg levegő sajnos rosszat tesz a legféltettebb kincsednek.  Herezacskód nem véletlenül helyezkedik el a hasüregen kívül – ennek a célja, hogy 1-2°C-kal hűvösebb környezetet biztosítson a spermiumoknak. Ha azonban hiba csúszik a számításba, s melegen tartod a csomagodat, csökkenhet a tesztoszteron-termelésed, hiszen ez a szerv a hormonlánccal is közvetlen összeköttetésben van.  Hidd el, az egész testednek sokkal egészségesebb, ha normális testhelyzetben, asztalnál és széken ülve gépezel. Még a derékfájástól is megszabadulhatsz, amennyiben hajlandó vagy változtatni a negatív beidegződésen.

4. Szokj le a cigiről!

Biztos kívülről fújod, hogy a dohányzás mennyire káros az egészségre. Azt azonban kevesen tudják, hogy a merevedési zavar és a füstölés között közvetlen kapcsolat húzódik meg.  A káros szenvedély révén ugyanis csökken a vérerek átmérője, mely gátat jelent a pénisz megfelelő működésében.  Jó hír, hogy a leszokás hamar megtérül, hiszen az utolsó szál elszívása után már 8 héttel vastagabb és keményebb erekciót lehet mérni a British Journal of Urology Internationalben megjelent 2011-es kutatás szerint. Ehhez azonban még a nikotintapaszt is el kell hagyni, mivel nem csupán a cigaretta akadályozza az erekció létrejöttét, hanem ez a vegyület önmagában is.

5. Moss fogat gyakrabban!

Talán meglepő, de egy 2012-es török kutatás szerint a merevedési zavarban szenvedő férfiak körében háromszor gyakoribb az ínybetegség. Sőt a British Dental Health Foundation beszámolója alapján ötből négy súlyos merevedési zavarban szenvedő pasinál áll fenn kezelésre szoruló ínyprobléma.  Mi köze egymáshoz a két egészségügyi gondnak? Nos, ha hagyod szuvasodni a fogad, akkor az immunrendszered megtámadja a szádban emiatt tenyésző kórokozókat.  A baktériumok pedig a véráramba kerülve károsítják a vérereket, amivel ártanak az erekcióhoz elengedhetetlen vérkeringésnek. Mázli, hogy napi két fogselymezéssel egybekötött fogmosás segít a baj megelőzésében.

(Forrás: men.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr1411731715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása