Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Érdemes bókolni a nőknek? 4 válasz

2016. augusztus 05. - dobojozsi

Sok férfi nyitja azzal a csajozási manővereket, hogy a nőnek minden szépet elmond annak szeméről, hajáról és talán még a fenekéről is. Bizonyára vannak olyan hölgyek, akik ennek bedőlnek, de azért a többség már valószínűleg hallotta ezt párszor. 4 kérdésre adunk választ a bókolás terén.

1. Szeretik, de nem ez kell nekik

Ki ne szeretné, ha bókolnának neki? Mindenki örül, ha azt hallgathatja, hogy szépen néz ki, jó a megjelenése, vagy vonzalmat kelt a másik nemben. Ennek ellenére nem fogod elérni a célodat – ami nyilván a nővel való intim kapcsolat kialakítása lehet, különben nem olvasnád a cikket… – , ha csak bókolgatsz.  A helyzet az, hogy egy nőnek vonzalmat kell éreznie az irányodba ahhoz, hogy lefeküdjön veled. Bókolhatsz neki bármennyit, de ez önmagában nem kelt vonzalmat, maximum ő jól érzi magát tőle. Ennél többre mész azzal, ha a bókolást némi viccelődéssel és ugratással kombinálod: ilyenkor megnevetteted és kihívást jelentesz a számára.

2. Kilógsz a sorból, ha mértékkel csinálod

Sajnos nem egy férfinál így néz ki az ismerkedés: kicsit beszél magáról a férfi, majd közli a nővel, hogy elképesztően jól néz ki. Utána beszélnek egy kicsit másról, és ismét közli, hogy „mondta már, hogy elképesztően jól nézel ki?” És ez így megy tovább, mígnem már egészen úgy viselkedik, mint egy kanos kiskutya…  A helyzet az, hogy egy szép nő nem hogy sokszor, de folyamatosan megkapja, hogy gyönyörű. Mindez nem segít az önértékelésén – minden látszat ellenére a gyönyörű nőknek is gyakran vannak önértékelési problémái –, de nem segít rajtad sem. Ha bókolgatsz, azzal éppen olyan leszel, mint a harminc másik pasi, aki már ugyanezt tette a héten.  Mi a megoldás? Ne bókolj (annyit)! Ha nem is rögtön, de idővel fel fog tűnni a nőnek: jé, ez a férfi még nem mondta el nekem ma este húsz alkalommal, hogy milyen szép vagyok!

3. Összezavarhatja őket, ha nem teszed

Ez nem fog szépen hangzani, és egyetlen percig sem javasoljuk, hogy manipuláld a nőket, vagy játssz az érzelmeikkel, de akkor is jobb, ha tudod: néha nem árt egy kicsit összezavaróan viselkedni. Mielőtt bűntudatod lesz, nyugodj meg: a nők is egész nap ezt teszik.  Amikor randin hirtelen mással kezdenek foglalkozni, amikor arcátlanul kezdenek más férfiakkal beszélni előtted, vagy direkt nem veszik fel a telefont és nem felelnek egy ideig az üzeneteidre, akkor e mögött tudatos taktika van: azt akarják, hogy velük foglalkozz, és tudják, hogy ha összezavarnak, akkor rájuk fogsz gondolni.  A lényeg ez: ha nem bókolsz egy szép lánynak, azzal összezavarod őt anélkül, hogy játszanál vele vagy átvernéd. Egyszerűen nem teszel meg valamit, amit minden más férfi viszont igen. Ezzel pedig eléred, hogy azon törje a fejét, vajon miért viselkedsz így, vajon hogyan érhetné el, hogy bókolj neki?

4. Az alkalmankénti bóknak súlya van

Ha nem bók minden második szavad, mely elhagyja a szádat, akkor mélyebb és komolyabb tartalma lesz annak, amikor dicséred őt. Amennyiben megállod, hogy mindenre szép és elismerő szavakat mondjál, a tetszésed kinyilvánításának nagyobb súlya lesz, és a hölgy is jobban fog örülni annak, amikor megdicséred.  Itt persze tisztázzuk: ha fontos számodra valaki, és már jártok, akkor fontos, hogy időnként (és nem is olyan ritkán…) bókolj neki, megdicsérd a külsejét vagy a viselkedését, elismerő dolgokat mondj róla! Persze ilyenkor sem kell bókok tengerébe fojtani a kapcsolatot, mert ettől „elkanászodhat” a párod – ahogy nem csak a nők, de mindenki el tudja bízni magát az ilyesmitől –, viszont fontos, hogy kinyilvánítsd az elismerésedet!

(fORRÁS: MEN.HU).

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr568886624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása