Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Mit tehetünk az egészséges hímivarsejtekért?

2016. július 08. - dobojozsi

A megtermékenyítéshez egészséges spermiumokra van szükség, amelyek megfelelő alakúak, mozgékonyak és gyorsak, ráadásul nem is kevés kell belőlük: egy milliliter ondóban legalább 20 millió hímivarsejt kell a vállalkozáshoz. Ha a spermiumok lassúnak bizonyulnak, alakjuk torz, vagy nem képesek a megfelelő irányban, a szükséges ideig úszni, a gyermeknemzés-projekt kudarcra van ítélve.

Mit tehet a leendő apa?

A terhesség létrejöttéhez sok egészséges és gyors spermiumra van szükség. Íme néhány tanács leendő apáknak, hogyan lehet növelni a spermiumok álló- és életképességét:

A szelén, a cink és a folsav azok az alapvető ásványi anyagok, melyek az optimális spermatermelődéshez elengedhetetlenek. Általában napi rendszerességgel szedett multivitamin-készítmények megfelelő mennyiségben tartalmazzák ezeket. Az antioxidáns hatású C- és E-vitaminok szintén segítik az egészséges spermiumok fejlődését.

Fontos a megfelelő hőmérséklet. A heréknek a test normál hőmérsékleténél hidegebb környezetre van szüksége spermiumok előállításához. A spermaszám maximálásához kerüljük a forró helyeket: szaunát, gőzfürdőt, a forró kádfürdőt. Szemben a sokak által ismert pletykákkal, az alsónemű szerepe elhanyagolható, a bokszersortok mellett nem szólnak tudományos érvek, de a túl szoros alsónemű és nadrág használatát kerüljük.

Némely gyógyszer lassítja vagy egyenesen meg is akadályozza a spermiumok termelődését. Gyógyszerszedés esetén célszerű a kérdésben a szakorvosok tanácsát is kikérni. A kemoterápia, a sugárzásos kezelések, húgyúti beavatkozások átmeneti vagy tartós terméketlenséget is okozhatnak. Amennyiben ilyen beavatkozás(ok) előtt áll, a legrosszabb esetre felkészülve a későbbi felhasználás érdekében kérheti a spermiumok lefagyasztását

Csökkentse alkoholfogyasztását! A szeszes italok a termelődő spermiumok mennyiségét és minőségét is rontják, ezenkívül csökkentik a tesztoszteronszintet, és erekciós zavarokat is okozhatnak. Általánosságban betartandó szabály: napi egy-két pohárnál ne fogyasszon többet!

Ne dohányozzon! A dohányzás növeli a terméketlenség és az erekciós zavarok kockázatát. A napi egy-két doboz cigarettát fogyasztó férfiak spermiumai sokkal nagyobb arányban torzulnak és lassabbak, mint nem dohányzó társaiké.

Ne fogyasszon kábítószereket! A marihuána csökkenti a spermiumok mozgékonyságát és sűrűségét, valamint növeli az abnormális sejtek számát. A kokain erekciós zavarokat okozhat az amfetaminok pedig csökkentik a szexuális vágyat.

Kerülje a toxikus anyagokat! A különböző kémiai anyagok belélegzése szintén káros hatással lehet a spermiumokra. A különböző rovarirtók, gyomirtók, oldószerek, festékek, ragasztók, nehézfémek mind kerülendők.

Az egészséges táplálkozás, a megfelelő minőségű pihenés, a stressz kerülése jó hatással van a nemi hormonokra, ami nagy segítség a herékben termelődő tesztoszteronnak és a hímivarsejteknek.  Ha a felsorolt elővigyázatossági és életviteli szabályok betartása ellenére sem érkezik a várva várt gyermekáldás, a lehetséges problémákat szakorvossal kell megbeszélni.

(Forrás: vital.hu)

A cikket a Volume500 Spermanövelőt is forgalmazó - MrPotencia.hu tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr258862936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása