Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Merevedési zavar, Potencia zavar

2016. július 02. - dobojozsi

"Nem a probléma a probléma. A probléma a hozzáállásod a problémához." (Karib tenger kalózai c. film)

Felkelsz..megiszod a kávéd...elindulsz a munkahelyedre. Unott vagy..nem érdekelnek a körülötted zajló dolgok...elhaladsz az emberek mellett...s közben az élet is elhalad melletted. Valami már nem a régi. Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd. Problémákba ütközöl, de ahelyett, hogy megpróbálnád megoldani őket, inkább elrejtőzöl előlük.

Szégyelled. Sokan szégyellik. SOKAN!

Nem vagy egyedül? Nem!

Úgy teszel, mintha minden rendben lenne. Barátaid előtt hétköznapian viselkedsz. Tovább rejtőzöl, de az is lehet, hogy ők is. "Nem-nem, csak nekem lehetnek problémáim, csak én vagyok ilyen nyomorult!" Délután hazamész. Oda, ahol van még valaki, aki érzi a nehézségeid. Mégsem osztjátok meg egymással.

Szégyelled. Sokan szégyellik. SOKAN!

Nem vagy egyedül? Nem!

Korán fekszel, mert fáradt vagy. Későn fekszel, mert még van egy kis munkád. Csak ne egyszerre kelljen! Reggel felkelsz..kezdődik minden előről. Kávé...utazás..munkahely...fedett ügynök.

Sokan vagyunk? Igen, sokan. Volt, aki már talált megoldást a "problémára". Igen!  Ők keresték a megoldást , ők nem rejtőztek el. Ők megbeszélték:Vele. Ők megbeszélték: Velük. Az elképzelt gúnyolódás helyett igazi megértést és segítséget kaptak. Ők még időben reagáltak. Te még időben vagy? Megvárod inkább mikor már késő lesz?

Kezd azzal, aki a legfontosabb számodra, aki ugyanúgy érzi a "problémádat". Majd folytasd azokkal, akik szintén fontosak számodra, akik megértőek. Megkönnyebbülsz. Párod hálás lesz, hogy megosztottad vele, és biztos lehetsz a felől, hogy támogatni fog. Ugyan ez mondható el barátaidról. Ez átlendíthet lelki válságodon, mely elősegíti a megoldandó problémád kezelését.

Úgy, ahogy a C-vitamin segít egészséged megőrzésében, vagy egyes betegségek gyógyulásának felgyorsításában, úgy a férfiak vitaminja is preventív hatással, és a zavarok kezelésének lehetőségével bír. Ha már felismerted a "problémát", miért ne oldanád meg? A mindennapi frusztráltságot, a ködös hétköznapokat okozó terhet miért ne dobnád le válladról? Itt a lehetőség, hogy javítsunk!

Ne felejtsd! Ez nem egy betegség, csak egy megoldandó probléma a sok közül!

(forrás: ferfi-agy.blog.hu)

Olvass tovább: http://top10potencianovelo.webnode.hu/news/merevedesi-zavar-potencia-zavar/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr938861334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása