Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Ozirisz pótpénisze és az Égi Szajha

2016. május 20. - dobojozsi

Érdekes, hogy az ókori Egyiptomról szinte mindenféle emlékünk van, de a szexuális életükről vajmi kevés, mondhatni nyúlfarknyi. Azonban ez a pinduri igencsak kemény részleteket árul el az akkor időszakról. Ja, s hogy miért pont pótpénisze volt Ozirisznek? Hát mert levágták!

Na, de mire való egy mindenséget megteremtő isten, ha arra sem képes, hogy ezt – az amúgy felettébb kellemetlen – problémát megoldja? Nosza, legott teremtett magának egy pótpéniszt, amivel aztán tovább eregette magjait minden alattvaló örömére.

A vicces, hogy a bolondos egyiptomiakat egy fikarcnyit sem zavarta, hogy termékenységi ünnepekkor egy pótpéniszhez fohászkodtak gyermekáldásért, vagy legalább férjük javuló potenciájáért. Bár az is lehet, hogy a megértésük inkább abból fakadt, hogy ha nekik már nem működött a „magvető”, akkor legalább jelezhették asszonyuknak, használjon inkább pótpéniszt. Ha egy istennőnek megfelelt istene pótpénisze, akkor egy halandó se fanyalogjon. 

Amúgy a csekély memoárból arra lehet következtetni, hogy az egyiptomiak monogám házasságban éltek, más kérdés, hogy huncutkodni azért náluk sem volt kivételes dolog. A temérdek fáraót dicsőítő felirat között szerencsére akadt más önkifejezési hajlam is az istenek számára, hátha engedékenységet csikarnak ki a túlvilágiakból. Így tudhatjuk, hogy az erőszak nem volt ritka a társadalmukban, igaz, csak rabszolgákkal, mert más nemi erőszakért súlyos büntetés járt. Ezek után érthető az isteneknek szánt mentegetőzés a sírfeliraton: „Nem volt polgárlány, akit megerőszakoltam!”

A homoszexualitás sem volt ritka, amit a következő felirat igazol: „Nem volt kapcsolatom romlott fiúkkal.” Mindenesetre az egyértelmű, hogy a füstölők, illatos kencék, fűszerek, festékek imádata mellett a potencia megőrzésére is nagy hangsúlyt fektethettek. Egyik legértékesebb felfedezésük a Nymphaea caerulea (kék lótusz), amit nem csak az egészség egyik fő forrásának, de szexuális energiák megnövelőjeként használtak. Érdekes, hogy mind a férfiak, mind a nők használták, tulajdonképpen olyan hatással volt a szervezetre, mint ma a viagra. Fájdalomcsillapítóként is, működött, de a legkiválóbb hatásának a merevedés elősegítését említik. Ezen felül a drogszakértők is sokra tartják, a sámántransz vagy extázis szimbóluma, mivel a virág magjában narkotikus vagy hallucinogén hatóanyag található. A kék lótuszvirág a sámánok lova vagy madara, amelynek hátán bejárják a túlvilágot. 

Talán ennek is köszönhető, hogy számos képen ábrázoltak ágaskodó péniszű istent, de ez vélhetően annak is köszönhető, hogy a termékenységi szertartások részét képezték a férfiúi „próbák”.

Más kérdés, hogy arról nincs tudomásunk, hogy Mezopotámiához hasonlóan voltak-e termékenységi papnőik, Istar, az Égi Szajha követői. Érdekes, hogy Mezopotámiában hatalmas becsben tartották ezeket a nőket, akiknek feladatuk volt a férfiak termékenységének karban tartása. Tulajdonképpen a házasság szentségének kicselezéséről van szó, mivel ez nem számított megcsalásnak, viszont a férjek legalább ismét kedvet kaptak a szexhez, amihez esetleg otthon már nem fűlött a foguk. Akadtak alacsonyabb rendű kéjnők is, ezeket kalmasitumnak, „magszedõnek” hívták (nem búza).

Meglepő, de nem csak Egyiptomban volt divat az isteneknél a péniszlemetszés, hiszen a görögök isteneinél is megtörtént ez, amikor az Uránosz ellen lázadó fiú, Kronosz, egy gyémántsarlóval levágja apja nemzőszervét, majd feleségül vette nővérét. Az már egy külön beteges perverzió, hogy gyermekeit pedig megette, de ebbe most ne menjünk bele.

Ilyesmi legalább Egyiptomban nem volt, ott legfeljebb a családtagok közötti házasság, mint a vagyon megőrzésének egyedüli módja üzemelt tehetős családoknál. Persze az apa sok mindent előírhatott lányának, még a fáraóknál is. Így történt meg, hogy a piramisra áhítozó lányának Kufu fáraó azt mondta: minden egyes kőért meg kell dolgoznod a testeddel. Hja kérem, a piramist és a fáraó lányának testét sem adják ingyen.

Mindenesetre azt tudjuk, hogy kevés egyiptomi érte meg az ókorban a 45 évet, így vélhetően túl sok potenciaproblémával nem kellett megküzdeniük. Ha mégis, akkor beérték egy másféle mámorral, a kék lótuszvirág kábító főzetével, amennyiben már elunták Kufu fáraó lányának testét.

(Forrás: merevedesizavar.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr668727302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása