Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Ön ismerte ezeket? 6 mítosz a maszturbálásról, aminek a fele sem igaz!

2016. május 02. - dobojozsi

Két dolog biztos a maszturbációval kapcsolatban. Mindenki csinálja, de senki nem akar beszélni róla. Vannak olyan mítoszok az önkielégítéssel kapcsolatban, amelyek elterjedtek a köztudatban, viszont egyáltalán nem valósak.

1. A nők gyakran a vibrátor függők lesznek

A vibrátor használata az önkielégítéshez vagy a szexhez csupán egy szórakozás, amivel fel lehet dobni a szexuális életet. Néhány nő azt hiheti, hogy a vibrátor elrontja a partnerünkkel való szexet, de ez nem így van, ugyanis ennyire azért nem lehet a rabjává válni.

2. A kapcsolatban lévő emberek sosem maszturbálnak

Gyakran hihetik azt, hogy a párkapcsolatban lévő emberek nem maszturbálnak. Nem, ez nem igaz, sőt a kapcsolatban élők sokkal gyakrabban önkielégítenek, mint a szinglik. Ez nem azt jelenti, hogy rossz a kapcsolatuk, hiszen a maszturbáció segít még jobban élvezni a szexet.

3. "Ha nem maszturbálsz, frigid vagy"

Bár az emberek zöme maszturbál, legalábbis a férfiak 95%-a és a nők 89%-a, így már nem állja meg az az állítás a helyét, hogy mindenki. Az önkielégítés arra való, hogy megismerjük a saját testünket és tudjuk, mi jó érzés nekünk. Így a szex is sokkal kényelmesebb lesz, viszont azt érdemes megjegyezni, hogy nem kötelező. Az maszturbáljon, aki szeretne, néhányan nem teszik és ez is jól van.

4. Létezik olyan, hogy túl sok maszturbálás

Sokan azt hiszik, hogy lehet túl sokat maszturbálni, de ez nem igaz. A rendszeres önkielégítés egészséges még akkor is, ha többször csinálja valaki egy nap.

5. A férfiaknál kell, de a nőknek nem

Senkinek nem KELL maszturbálnia, de a legtöbb ember csinálja. Azért, mert ellazít, megnyugtat és ez is hozzátartozik az emberi élethez. Statisztikailag a férfiak ugyan többet maszturbálnak, mint a nők, de nem sokkal. Sokan naponta többször csinálják, míg mások egyszer sem.

6. Csak egy bizonyos korig nyúlunk magunkhoz

Nincsen fix életkor, arra hogy mikor kell elkezdeni maszturbálni és arra sincs, mikor kell befejezni. Ez nem olyan dolog, amit ki lehet nőni, így egészséges tevékenység minden korosztály számára.

(forrás: blikk.hu)

A cikket a MrPotencia.hu tette közzé az oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr568658550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása